Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyde park****

na ile czujecie sie szczesliwi? w skali od 1-10

Polecane posty

daje 8 (ale nie wliczaj mnie w dane statystyczne w Polsce:)

Gość hyde park****
aha i nie sciemniac! bo mi zafalszuje srednia.. te oceny na 9,5 sa podejrzane, ja tak sie tylko czuje w momentach przed ciekawa podroza (i w trakcie).. to ma byc ogolna ocena a nie chwilowej euforii, typu "bo sie ze mna umowil" albo wygralam w totka :P

Gość hyde park****
Dori no tak, w moim badaniu nie uwzglednilam emigrantow, to moze zafalszowac obraz od teraz piszcie, jezeli ktos mieszka poza granicami kraju

Gość kruszyna a ze tak spytam
nie nic,ostatnio pisałaś że dostałaś pracę, ale to chyba trzeba mieć zawód,no nie?moze sie myle, jakos Ci sie udalo przez znajomosci czy cos, dlatego pytam bo wierzyc mi sie nie chce :P

Gość gtrhyhh
niestety 1 mysle ze mam depresje

Gość anjiaaaaaaaaaaaa
a ja 5.....jestem szczensilwa bo poznalam super faceta i sie spotykamy...... ale i nieszczensilwa bo mamy juz powzny problem ktorego nie umiey nijak roziwozac a porzez to wazo sie losy naszego dalszego zwiazku!!! :(

Dałam multum ogłoszen ale sami psychole pisali i straciłam nadzieje, potem zadzwoniła do mnie babka z polskich linii telefonicznych na rozmowe kwalifikacyjną ( wczesniej znalazłam ich ogloszenie i wysłałam CV ) poszlam, potem dwa dni szkoleń i jutro idę pierwszy dzień :) Jestem bardzo szczęśliwa ze cos znalazłam bo nawet te minimum 500zł na miesiac to dla mnie majątek :) Ciekawa jestem, czy jesli teraz bym trafiła do tej firmy to czy by bez szkoleń mnie przyjęli

Gość koiko
NA 5..

Gość hyde park****
grhyhh depresje mozna ponoc wyleczyc przyjdzie czas, ze jeszcze Ci skoczy do 8 albo i 9 ;)

Gość hyde park****
pijok -10 to moglabym uznac jedynie gdybys wisial z zaciskajaca sie petla na szyi, zegnalbys sie z zyciem i ostanim wysilkiem wyslalbys ten post Ale tak nie jest prawda? dlatego zmieniam ocene na 0,5

Gość hyde park****
kruszyna "W moim życiu jest wielu facetów jem Grześka ,pije Kubusia a na dodatek śpię z Jaśkiem " smieszna masz stopke, ale mozna ja wydluzyc o jeszcze jednego faceta ;) (troche niecenzuralne): "W moim życiu jest wielu facetów jem Grześka ,pije Kubusia a na dodatek śpię z Jaśkiem i od czasu do czasu widuje Wacka :D"

Gość kruszyna a ze tak spytam
ale Ty sie jeszcze uczysz,wiec jak mozesz pracowac??

Gość likto34
4

Gość 9 i pół
a co ja na to poradzę, że czuję się szczęśliwa na co dzień? Raczej smutki określiłabym jako chwilowe. Szczęście to stan ducha, umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach, patrzenie z optymizmem na świat i znajdowanie wyjść z najtrudniejszych sytuacji - pozornie bez wyjścia. Między innymi. :-D

Gość hyde park****
pijok ok, twardy jestes w negocjacjach ;) niech bedzie 0,4

Gość hyde park****
9 i pol no to w takim razie pogratulowac optymizmu moge sie zapytac ile masz lat?

Gość hyde park****
Dori 30 co znaczy j.g. w Twojej stopce?

hyde park**** - tak się składa, że rzadko go widuję :D:D haha Mam jeszcze praktyki, do pracy chodzić będe po 18 do 21. jak zacznie się szkoła to od 16/17 do 21. Dam radę, ważne że można samemu grafik ustalać :) Jedynie w soboty na jakieś 6/7 h

Gość 9 i pół
Mocno zawyżam średnią kafeterii..... :-P Może właśnie dlatego, że dużo przeżyłam przykrych, nawet tragicznych chwil potrafię inaczej patrzeć na świat i życie niż osoby dużo młodsze..... W każdym razie trzymam się dwóch zasad: 1. Carpe diem 2. Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni Banalne, ale skuteczne!

Gość hyde park****
9 i pol no mocno zawyzasz srednia, ale tezmozesz byc przykladem dla innych i cennym zrodlem informacji jak do tego doszlas ;) te dwie zasady sa na pewno pomocne

Gość samotna:'(
1 :'(

Gość hyde park****
oki co mam ok. 30 obserwacji, nie jest zle, ale poczekam na wiecej na razie znikam z forum, zadzwonil znajomy i niemal "wymusil", zebysmy do niego wpadli.. wpadne w nocy albo jutro, jestem ciekawa sredniej

Gość tikit
mam duzo a jednak ocenie to na 6....niestety problemjest we mnie...chyba:(