Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyde park****

na ile czujecie sie szczesliwi? w skali od 1-10

Polecane posty

Gość 9 i pół
doszłam bardzo prosto: jak życie skopało mi dupsko to mialam dwa wyjścia: zabić się albo żyć. Zgadnij, co wybrałam? A jeśli żyć - to już pełną parą, robić trochę rzeczy, które się chce - wbrew wszystkim i wszystkiemu. I nie mam pojęcia, co będzie jutro - ale to mi odpowiada. Ale dla innych szczęsciem może być coś przeciwnego - stabilizacja, ład w życiu..... Każdy musi chyba popróbować i znaleźć..... Ale koniec wymądrzania ;-) Też jestem ciekawa średniej szczęściomierza 🖐️

Gość tikit
albo jednak na 7 ...tak tak niejest najgorzej a to ze ja siebie nielubie to inny temat;/

Gość myślę, że tak realnie to 5
5- ani szczęśliwa ani nie. Z jednej strony mam pracę, nie muszę się obawiać korporacyjnego wyścigu szczurów, nie zarabiam kroci, ale na skromne życie mi wystarcza, jestem zdrowa, mam dach nad głową itp Z drugiej jest parę spraw, które nie napawają mnie optymizmem, m.in. alkoholizm ojca i jego chroniczny brak pracy, troska o matkę, która ledwo sobie radzi, coraz większe nerwy w pracy spowodowane coraz większym obciążeniem pracą i wykonywaniem obowiązków przypadających na 2 stanowiska pracy przez jakiś okres, samotność - niby mam znajomych, koleżanki, kolegów, ale czegoś czasem brakuje. Niskie mniemanie o sobie - mam przeświadczenie, że dopiero, kiedy zdobędę jakieś wymierne dobra materialne, będę coś warta na tyle, by móc przyciągnąć czyjeś zainteresowanie i zdobyć czyjeś uczucia. Także reasumując, średnia wychodzi na 5, bo głodu nie cierpię ;)

Gość hyde park****
podnosze

Gość gfdrses
na 3 , bo moje zycie jest cięzkie .

Gość eeeeeeeeeeeeeemmmmmma
1

Gość hyde park****
mysle, ze ta realnie na 5 zawsze mozesz sie postarac podciagnac te 5 na 7 albo i 8 moze jak juz znajdziesz partnera troche ci podskoczy ;)

Gość hyde park****
...

Gość Kariiiiiiiiiinka
9 Jestem wieczną optymistką ___________________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość hyde park****
....

Gość jjjksjasjkdkj
4/3 ;(

jakieś 8 kolejne 2 punkty zależa od kasy - jakieś kilka mln uszczęśliwiłoby mnie na maksa :)