Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulaaaaaaa

Obraża się?

Polecane posty

Gość Anulaaaaaaa

Mam synka, urodził się 8.10.2009. Mamy maly domek w związku z czym ja, mój mąż i synek mamy dla siebie tylko jeden pokój, lozeczko stoi zaraz obok łóżka. Więc Bartus, gdy nie chce mu dać np.kubka z kawa, mojego telefonu badz pilota do tv, robi "Podkówkę", kładzie się plackiem na dywanie buzia do dołu i leży... Potrafi leżeć tak dopóki ktoś go nie weźmie... Albo idzie do szafy, do kąta, opiera się rączka i tak stoi... To jest strasznie smutne... Co zrobić żeby tak nie robił? Nie mogę przecież dawać mu wszystkiego co chce... Drugi problemik to zasypianie- zasypia przy cycusiu na naszym łóżku, później przekładam go do lozeczka, czasem jeszcze w nocy się budzi i chce cyca... Nie mam bladego pojęcia jak go tego oduczyć... I trzecia sprawa- Bartus uwielbia chlebek, dżem rączka wyjada, jabluszko zje, makaron, płatki kukurydziane na sucho, parówkę grubą, ale nic więcej nie chce... Podsuwam mu kartofelki-weźmie do buzi i wypluwa... Czasem to wogóle bardzo mało je i mnie to przeraża, bo jak to-biega cały dzień i nie chce jeść? Jest na to jakąś rada? Pomóżcie:)

Gość fdgwe
bez komentarza hahahaha

Gość Anulaaaaaaa
Może i jest to trochę zabawne ale na dłuższą metę męczące... BARTUNIO:*

Gość xcbfei;jdsalkfj
hahahhahahahahaahha