Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johnjohn

pytanie do samotnych dziewczyn

Polecane posty

Gość johnjohn
rozwódkaaa - nie czytałaś całości, pytanie o czas do pierwszego seksu wyrwałaś z kontekstu, a studentka nie jest dla mnie bee

facet 29144 pamiętaj, że kobiety potrafią trafnie i szybko ocenić faceta, poza tym mają intuicję. ja zbyt długo nie czekałam i związek okazał się dość trwały, a byle pętak nie będzie sobie o mnie brudnego siura wycierał niezależnie od tego, czy wyczeka miesiąc, czy 2 lata.

Właśnie uświadomiłam sobie czemu jestem sama, bo każdy z pozoru miły facet okazuje się idiotą jak autor, dorośnij ;)

Gość johnjohn
"Trafiłeś tylko z wilgocią w gaciach haha " - ta wilgoć w gaciach to musi być jakieś wyjątkowe uczucie że kobiety są skłonne kochać się. Niestety nie ma przepisu jak ją wywołać...haha

Gość johnjohn
fiku mikuuu - ciekawe na jakiej podstawie uważasz że jestem idiotą?

Intrygujący_FACET - a Ty z jakiego województwa jesteś ? :) rozwódkaaa- a byle pętak nie będzie sobie o mnie brudnego siura wycierał niezależnie od tego, czy wyczeka miesiąc, czy 2 lata haha kobieto rozwaliłaś mnie :D ale wiem o co chodzi i podpisuję się pod tym :) johnjohn- wilgoć w gaciach to efekt uboczny chemii, a wywołać ją może tylko wyjątkowy osobnik;) Przeważnie jeśli ktoś mnie pociąga fizycznie, to wynika to z tego, że pociąga mnie również intelektualnie :)

Gość IMO13713
Monija27 Laska, to że poplotkujesz z jakimiś cipami nie oznacza, że to są Twoje przyjaciółki. Mylisz pojęcia. Fiku miku na koniku - bredzisz. Na takich leciałaś, a potem płacz.

Gość facet 29144
rozwódkaaa no to pojechałas to powiedz mi po co z nim siedziec 2 lata ;P no sorki ale to bez sensu traktujesz tego pędraka jako cos w rodzaju przeczekalni bo dla mnie to jest chore sorki ale ja tak to widze

Gość IMO13713
rozwódkaaa "ja zbyt długo nie czekałam i związek okazał się dość trwały," "Dość trwały". Pewnie stąd Twoja ksywka i fakt, że jesteś teraz samotną matką - gratuluję kobiecej intuicji...

1. Dziewczyna ma być młodsza ale po studiach, studia kończy sie normalnie w wieku 24 lat, więc tylko 24-latki Cię interesują. 2. nie widizsz różnicy miedzy seksoholikeim a facetem z temperamentem?

Gość facet 29144
"pamiętaj, że kobiety potrafią trafnie i szybko ocenić faceta, poza tym mają intuicję." no tak niby tak intuicja z tym ze powiedz mi czemu tyle rozwodów przecież to wy naciskacie czyżby wasza intuicja nijak sie miałą do waszych wyborów ..... z innej strony widzisz faceta i co wygląda dobrze nie jest wylewny ostrozny w słowach zbywa cie co o nim sądzisz ..hmm intucyjnie ze jest ..dupkiem tak ...a taki który jest miło za miły moze byc jako zabawka ..

Gość johnjohn
Ja tu klękam ze śmiechu... Monija - notka o wilgoci to miał być żartobliwy przerywnik a nie pytanie:-) A tekst o wycieraniu brudnego siura był niskich lotów i śmieszy mnie :-) można takie coś nazwać subtelniej

Gość facet 29144
o ktos ładnie napisał "dosc trwały" i dalej twój nick rozwódko tak własnie tez mi to zaswitało czyli do dup..ta twoja intuicja

Gość johnjohn
fiku mikuuu - 1. Po studiach - źle się wyraziłem, może być w trakcie bądź ma w planach studia. 2. Widzę tę różnicę, tylko czemu od razu generalizować że faceci to seksoholicy?

dziękuję za aplauz :) IMO, z tobą to jakiej ksywki sobie nie wymyślę to i tak się nie dogadam, Facet, gdzieś ty to wyczytał, że ja bym takiego 2 lata trzymała? Ja decyzję podejmuję szybko, tylko faceci czasem nie przyjmują odmowy i próbują nie wiadomo po co. Monija, no cóż, mam kilka lat więcej niż ty to i pewnie nieco większe doświadczenie, a mniej cierpliwości. Czasem potrafię pojechać komuś. Ale to tragiczne, że coraz więcej kobiet wybiera samotność.

Gość IMO13713
Rozwódka - ładny unik, niemal na miarę Bruce'a Lee.

Gość facet 29144
napisze ci tak 18:33 [zgłoś do usunięcia] rozwódkaaa facet 29144 pamiętaj, że kobiety potrafią trafnie i szybko ocenić faceta, poza tym mają intuicję. ja zbyt długo nie czekałam i związek okazał się dość trwały, a byle pętak nie będzie sobie o mnie brudnego siura wycierał niezależnie od tego, czy wyczeka miesiąc, czy 2 lata.!!!!!!

Gość IMO13713
Fiku miku - pewnie ze złości zrobiło Ci się gorąco. Nie krępuj się tylko zrzuć ciuszki.. . . . przed kamerką internetowa...

Gość IMO13713
Rozwódka - mi nie chodzi o zalety związku tylko czepiam się, jakoby yntuicyja lasek była taka super jak mówisz. Patrząc na Twój przykład fakty są po mojej stronie.

IMO jak zwykle szarmancki ;) do autora - Z obserwacji: mądre, zaradne, dziewczyny sa same, bo sa zbyt mądre i zbyt zaradne ;) czy jestes wystarczająco silną osobowością, by podołać takiej kobiecie, by w ogole taką kobietę zdobyć?

IMO13713 kto Cię tak bardzo skrzywdził ? Życie? Kobieta? Mężczyzna :D ?

Gość facet 29144
Rozwódka jaka słodka panna młoda idealne proporcje chciałbm zauwazyc ;PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP nie no zdjecie super dzieki poprawiłas mi humora ;P NIe czepiam sie ale jak cos piszesz to wiedz ze to moze byc wykorzystane przeciwko tobie i podważa to co piszesz ,bo jak powiedziec ze to co jest białą jest czarne i na odwrót .... albo czarne albo białe tak jak zycie albo jest dobrze albo do dupy i tyle , ja miło wspominam mój 8letni związek no moze ostatnie 2 lata nie ale z twoim zdaniem sie nie zgodze bo jest dla mnie pójściem na łatwiznę 'ludzie czasem decydują się na wspólne życie, choć maja wątpliwości, bo razem jest fajniej i przyjemniej, nawet jeśli kiedyś nasze drogi się rozejdą to i tak lepiej spędzić kilka lat w związku, gdzie jest towarzystwo i szacunek' sorki ale dla mnie to wygodnictwo a o szacunku moze nie wspominajmy oki bo napewno go ty nigdy nie było ...

IMO, co prawda niezbyt cię lubie i wolę ci pojechać, ale tym razem będę miła :) kogo to obchodzi, gdzie wg ciebie jest racja? ty decydujesz tylko za swoje życie, a ja cię o poradę nie prosiłam, dokonałam takich, a nie innych wyborów i nie żałuję ich. Żyjemy w takiej a nie innej rzeczywistości i nasze życie możemy kształtować tylko w granicach pewnych punktów swobody. I nie jesteśmy w sądzie, żebyś mi swoje racje wykładał, nie interesuje mnie twoje zdanie. Proponuję, żebyśmy do końca naszej kariery na kafeterii kulturalnie się ignorowali ok?

Gość IMO13713
Rozwódka - pojechać, to możesz na ryby. Ja tylko odpowiadam na Twoje brednie. To że moje odpowiedzi są trafne potwierdzone jest Twoją nerwówką.

Gość IMO13713
I nie. Nie będziemy sie kulturalnie ignorować, tylko dlatego bo ŚMIEM wytykać bzdury, które spod Twoich palców zostają wypuszczone na ten Boży świat.

Gość facet 29144
masz racie najlepiej uciec od problemu oki spoko widze zenie dojrzałas by walczyc o swoje i masz podejscie jak jest dobrze to go kocham jak nie to spierd ;P sorki ale takie mam o tobie zdanie i to jest me zdanie i przy nim bede trwac ,mniejsza o to juz ,co do decyzji ..piszesz swoboda ...a ja ci powiem ze do tego jeszcze dajmy rozum i serducho i bierzmy z tego srednią i tak podejmujmy znaczące dla nas decyzje ..które na pewno nie bedą tylko """dosc trwałe """ wiec ignorujemy sie oki ;P nie wiem ile masz lat ale mysle ze tak koło 17l emocjonalne rzecz jasna ;)