Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusztyna plpl

Moja teściowa nabijała sie z mojego gustu

Polecane posty

Gość jusztyna plpl

Wczoraj na rodzinnej imprezie chciała zobaczyc co sobie ostatnio kupiłam, no to jej pokazałam a ona stwierdziła, że mam gust jak dziecko 13-letnie i zebym moją sukienkę nowo zakupiona sprzedała kuzynce co ma 11 lat... a kupiłam sobie piękną koronkową jasną sukienkę, okazała sie krótka, więc trochę mam zamiar ja przerobić, ale jej to mówiłam a ta ze to nie tylko o to chodzi, ze zawsze sie ubieram jak dziecko, ze mi to już nie przystoi i powinnam ubierac sie w szersze i dłuższe rzeczy. dodam ze mam 22 lata.. sprawiła mi tym ogromną przykrość bo nikt z rodziny nawet nie zaprzeczył, kazdy tylko słychał a ona to mówiła z uśmiechem na ustach jakby chciała mnie poniżyć ...czułam się okropnie, ale jak baba co ma 50 lat moze nabijać się z 22 latki..

Gość no jakoś jej się udaje
:)

musisz nauczyc sie ripostowac jej odzywki,np.powiedz jej,ze jak bedziesz w jej wieku to sobie sprawisz garsonke,a na razie jestes mloda i ubierasz sie tak,jak ci sie podoba...

Głupia pipa z tej Twojej teściowej, no ale ja bym ją olała, albo powiedziała, że mamusia ma akurat extra gust:P Nie przejmuj się, moja teściowa też duzo gada ale mnie to jednym uchem wleci, drugim wyleci.

Gość olej starą raszplę
zazdrości ci młodości i urody w szersze i dłuższe rzeczy to cię ubiorą do trumny ps. koronki są super - jak masz zgrabną figurę (na pewno masz) to będziesz wyglądać super

Gość Maryjetta.
To moze wrzuc foto w tej sukience. A moze ona ma racje. Pokaz to ocenimy

Gość olej starą raszplę
chyba teściowa chce z ciebie zrobić matronę 22 lata to jeszcze dziewczęcy wiek korzystaj póki możesz

Gość jusztyna plpl
ale mi sie az płakać chce ona mi tak uprzykrza zycie

Gość życie powstaje od
takie sa dziołchy z krutkimi sukienkami na wiocha pl

Gość jusztyna plpl
przecież napisałam ze tu nie chodzi tylko o tą sukienkę, a tak poza tym, jaka by nie była, ona niema prawa mnie w ten sposób oceniać

Gość olej starą raszplę
a twój mąż ma jaja czy pisanki?? był tam? bo powinien otworzyć gębę i pochwalić cię jak to seksownie i pociągająco będziesz w tym wyglądać. to zamknie mamuśce gębę

Gość jusztyna plpl
nie mam słów nie jestem wam nawet w stenie opisać jak ona mi niszczy zycie ;(

Gość pokaż nam tą sukienkę
szczerze Ci wtedy odpowiem jaka jest

Gość olej starą raszplę
nie ma nic gorszego jak młoda dziewczyna/kobieta która robi z siebie matronę i wciska się w "dłuższe i szersze" rzeczy może jeszcze w garsonkę.... bleeeeeeeeee

Gość jusztyna plpl
nic nie bede pokazywac, jezeli podoba sie mi a babie 50-letniej nie to kto jest bardziej pzrekonujący? Jest mi źle, on niszczy moje małżeństwo, to co napisałam to tylko kropla w morzu tego co ona mi w zyciu przykrosci wyrządzuiła

Gość ecree
22 lata i mąż - czas spoważnieć a nie być ciągle fiu bzdziu

Gość jusztyna plpl
bardzo podobny materiał, krój troszkę inny ale ogólnie podobna

Gość olej starą raszplę
no to sama widzisz że problem nie w sukience tylko w teściowej jakbyś była zaniedbaną potulną matroną w bezkształtnych ciuchach - to co innego, może by cię nawet polubiła :D

Gość olej starą raszplę
ta sukienka jest boska i broń boże jej nie przedłużaj zakłuj teściową nogami po oczach to apopleksji dostanie

Gość jusztyna plpl
co MA DO TEGO MÓJ WIEK, TO NIE JEST TEMATEM DYSKUSJI

Gość jusztyna plpl
WCZORAJ PRZY WSZYSTKICH TEŻ PONIŻYŁA SWOJEGO SYNA (MOJEGO MĘZA) MĄŻ MA 27 LAT, KIEDY WŁOSY MU TROCHĘ PODROSNĄ WIDAĆ PO JEDNEJ STRONIE MOZE ZE 3 SIWE WŁOSKI,, MI OSOBISCIE SIE TO PODOBA, A ONA SMIAŁA SIE ZE JUZ SIWY JEST A DZIECKA NIE ROBI

Gość taka ola
ej, ej, no nie wszystkie 50-tki są takie:D ja ciebie autorko popieram i nie zwracaj uwagi na "gusta'" teściowej. Jesteś młoda i nie musisz się ubierać jak stara ciotka. Dodam, że mam 50 lat i mam spódniczki do a nawet przed kolana i jasne, kolorowe rzeczy- ( i figurę) zdanie innych mnie nie interesuje i mojej teściowej też ( ma 75 lat i podobne zdanie jak twoja) Bądź asertywna!:classic_cool:

Gość jusztyna plpl
MOJA TESCIOWA MA FIGURE TAKA KTÓRA NAWET NIE ISTNIEJE A MIANOWICIE KWADRATU CZ TEŻ KULI

Gość jusztyna plpl
DZIĘKUJE OLA, PODZIWIAM TAKIE OSOBY JAK TY

A Ty autorko i Twój mąż zapomnieliście języków w gębie? Jak teściowa tak gada i widzi, że nikt z was nie potrafi tego ripostowac to będzie pozwalała sobie na więcej.

Gość jusztyna plpl
MOJA RODZINA OD RAZU BY MNIE UCISZYŁA, MA MNIE ZA NIC, JESTEM BARDZO NIESZCZESLIWA W TYM DOMU

Gość taka ola
tak, Britnej dobrze radzi. Powiedz jej, że masz figurę, której nie musisz się wstydzić, jak niektórzy :P i nie musisz niczego tuszować szerszymi ubiorami.

Gość taka ola
"tupnij nóżką" :P ZBARANIEJĄ :D Powodzenia

Gość jusztyna plpl
własnie teraz kłócę sie z mezem przez smsy ze nic jej nigdy nie powie, i teraz mi tu obiecuje ze wiecej sie to nie powtórzy