Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yudgueyugfuiegr

Czy ktoś z Was był w Hiszpanii?

Polecane posty

Gość yudgueyugfuiegr

Możecie mniej więcej powiedziec jaki jest koszt wyjazdu na tydzien , dwa dla dwóch osób? Jakie wrazenia i czy warto jechać. Konkretnie chodzi o Barcelonę ,ale moze ktos poleci inne ciekawe miejsce w okolicy.

można przeżyć za 1000 zł 2 tygodnie, można wydac i 10 tys zależy od warunków, jaki cię interesują tak samo jak w kazdym innym miejscu, masz hotel za pięć stów na dobę, kwaterę za jedna stowę i namiot za 10 zł

Gość yudgueyugfuiegr
Powiedzmy ,ze to wyjazd studencki ,ale bez spania w namiotach. Wystarczy najtanszy hotel , wazniejsze jest dla nas zwiedzanie , jedzenie mozna wziac ze soba.

witam! ja na stale mieszkam w Hiszpani i jetem zadowolona chociaz teraz mamy wielki kryzys!!! sa tu bardzo ciekawe miejsaca Barcelona jet DEladna i wiele jet do zwiedzania ja bym wybrala raczej BLANES albo MALAGE MARVELLA sa sliczne miejsca

myślę, ze w 1000zł się zmieścisz jeśli chodzi o spanie. O ile nie będziesz wydziwiać. Ja byłam na zorganizowanej wycieczce z przelotem za 2200 od osoby (pełne wyżywienie i alkohole), więc nie wiem czy warto "oszczędzać".

mnie wyniosło jakieś tys zl za głowę za 10 dni - transport wlasny - bus na kilka osób, spanie róznie, ale przeważnie w namiocie, jedzenie - trochę swoje, trochę kupowane w marketach normalnych i gotowane na butli

witam! ja na stale mieszkam w Hiszpani i jetem zadowolona chociaz teraz mamy wielki kryzys!!! sa tu bardzo ciekawe miejsaca Barcelona jet DEladna i wiele jet do zwiedzania ja bym wybrala raczej BLANES albo MALAGE MARVELLA sa sliczne miejsca

ja bym radzila okolice barcelony tam beda tansze hotele i mozna poogladac pensionaty w koncu wszedzie idzie dojechac autobusem mysle ze 1000e wystarczy zebyna 3tyg

Gość yudgueyugfuiegr
A co myslicie o wycieczkach organizowanych przez Itakę ? Mają całkiem ciekawe oferty , jeszcze myślimy o Włoszech.

i jak sie jedzie na wlasna reke tez trzeba znac chodz troszke hiszpanski,, z reszta hiszpanie sa bardzo otwarci i pomoga jak tylko moga nie wiem jak jet w barcelonie ale ja u mnie nie narzekam mam gory wiele do zwiedzania i morze 30km od domu

Gość fdsfdssdf
poza sezonem bedzie taniej .

szczerze mowiac ja bym wolala zorganizowana wycieczke jakbym jezyka nie znala tak przynajmniej nie bedziesz miala sie czym martwic!! a jakbys chciala to ja moge poogladac hotele i zorietowac sie ie wychodzi za noc za wyzywienie moge ci juz powiedziec!!!! ja sie teraz w wakacje do polski wybieram z moim hiszpanem i mam nadzieje ze mu sie spodoba

nas było ze 6-8 osób, już nie pamiętam, nikt nie znał hiszpańskiego, ale akurat Hiszpanie, w odróżnieniu od Francuzow, znają też inne języki ;) acha - rejon wybrzeża M. Śródziemnego, dłużej na Costa Blanca, koniec marca 2008 r.

na przyklad mozecie tez jechac na wlasna reke np samoloty z polski np z wizzz poza sezonem mozna juz kupic po 19.90e albo 39e i sa z katowic i krakowa mam sprawdzone te loty

Gość yudgueyugfuiegr
O super , dziekuje bardzo :) Chodzi o koszt mniej więcej, boje sie zeby nie okazało sie na miejscu ,ze sa jakies "ukryte koszty " i trzeba bedzie cos dopłacac albo wracac nastepnego dnia.