Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaką szkołe wybrać....?

SP nr 56 czy SP nr 166 w Łodzi?

Polecane posty

Ktoś chodzi do tych szkół?Która jest fajniejsza?

up

Jestem z Łodzi ale do żadnej z tych szkół nie chodziłam, nie wiem która jest lepsza, nie wiem nawet gdzie są ale cóż, masz wolny wybór :)

Gość DawnaUczennicaSP166
Powiem tak. Chodziłam do SP nr 166, jedyne co mogę powiedzieć to to że, dyrektorka jest jakaś psychiczna. Byłam świadkiem gdy moja koleżanka była chora, nie ćwiczyła z tego powodu na w-f. Przyszła dyrektorka pytając się jej czemu nie ćwiczy. Powiedziała że jest chora i ma zwolnienie, na to dyrektorka chamsko odpowiedziała że na drugi dzień ma ćwiczyć na w-f a nie kłamać. Nie raz sama byłam tak traktowana przez większość nauczycieli. Poza tym w klasie integracyjnej uczęszczają dzieci faktycznie, z zespołem Downa. Lekcje są przeprowadzane w chaosie, nauczyciele krzyczą na dzieci. Szkoła jest niezorganizowana. Na każde ''ale'' mają wymówkę aż szkoda czasu dyskutować. Nauczyciele potrafią pod koniec roku postawić aż trzy jedynki za to że ktoś był chory obniżając ocenę na koniec roku. Dziewczynki nie mają prawa mieć rozpuszczonych włosów. Do tego dziewczyny które są szczupłe NIE MOGĄ nosić krótkich spodenek lub spódniczek. Dyrektorka przyczepi się do dziewczynek NAWET gdy MAJĄ BLUZKĘ Z KRÓTKIM RĘKAWKIEM a gdy mają odrobinkę za duży dekolt dostają naganę. A na korytarzu na przerwach? Chaos, bijatyki, 8 letnie dzieci rzucające wulgaryzmami na prawo i lewo. Nie można przynosić do tej szkoły komórek. Przez te sześć lat chodzenia do tej szkoły po prostu miałam na jej widok odruchy wymiotne. Nienawidzę tej szkoły jak pewnie większość dzieci. Nie polecam tej szkoły każdemu rodzicowi który chciałby najlepiej dla dziecka.