Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona glupota samcow

Wyjasnijcie mi dlaczego faceci to takie tepe i puste stworzenia ??

Polecane posty

Gość zdziwiona glupota samcow

witam wszystkich serdecznie mam do was taka jedna sprawe prosze wyjasnijcie mi jedna rzecz..zwłaszcza panowie..dlaczego mezczyzni ogladaja sie tylko za szczupłymi kobietami??bo w ogole tego nie rozumiem...ok idzie wytapicowana lalka seksi nozki tak super -20 stopni na dworze ale minioweczka jest..prosze powiedzcie co o tej kobiecie heh a raczej dziewczynie to swiadczy ...??dla mnie raczej ze czaka az ja pierwszy lepszy przeleci..no ale ok..ogladajcie sie za nia tylko uwazajcie jak zmyje makijaz bo to moze juz nie byc ta sama za ktora lataliscie jak psy....no ale ok to jeszcze moge zrozumiec ale nie rozumiem kiedy np. ide dwie przyjaciolki tak jedna taka grubiutka a druga szczupła no i wada tej grubej jest to ze jest poprostu gruba ale ogolem ładnie ubrana uczesana umalowada buzia aniolka ...nawet łądnieszja niz te szczuplutkie laluniu noo ale niestety gruba no i jej kolezanka tak..niby teznie najgorzej ubrana itp. ale np. jakie nie wiem pryszcze czy krzywe zeby no co kolwiek co ja szpeci i w kazdym razie jest brzydsza od grube..to jakim cudem koles i tak obejrzy sie czy zagada do tej paskudnej sazczupłej panienki a na gruba nawet nie spojzy choc jest 100 razy ładniejsza??panowie wyjasnijcie mi to prosze ok..

Kiedyś otyłość była w cenie, bo świadczyła o zamożności. Teraz szczupłość świadczy o dobrych genach bądź silnej woli, a poza tym ciąża psuje figurę (talia nie jest tak wąska itp), a mężczyźni instynktownie szukają nieródki.

Gość IMO13714
Nie płacz autorko, tylko bierz się za siebie. Otylość na szczęście jest 'przypadłością', którą możesz zmienić.

Gość oooooo znam swietny przyklad
oo..albo znam przykład z zycia wziety..moje kolezanki..siostry blizniaczki...no kropla w krople nawet w tym samym miejscu pieprzyki praktycznie...no ale jedna chorowała brała leki oparte na sterydach no i teraz jest gruba i juz nie schudnie bo sterydy zablokowały jej tam jakies chormony itp. nie wiem dokładnie no ale...jedne kobieca druga szkieletor.. idendyczne twarze oczy włosy wszystko.. kobieca ma plus bo jest zawsze miła usmiechnieta pomaga innym itp. a wieszak zawsze jest wkurzona wszystkich wyzywa i zawsze z niczego nie zadowolona tak zwana franca!!! i powiedziec dlaczego facet obejzy sie za to chuda fochliwa lampucerą !!!!!!?? :o

Gość gość 1234
Bo chude jest piękne i zdrowe,a tłuste jest obrzydliwe i niezdrowe.Wszystko :classic_cool:

Gość MąDrA_KoBiEtKa
Jakby bylo tak jak pisze autorka tematu to zadna gruba laska nie mialaby chlopaka ani meza a przeciez tak nie jest.znam osobiscie 3 przypadki w ktorych laski sa przy kosci a maja takich zajebistych mezow ze nie jedna by sie za tymi facetami obejzala.te dziewczyny maja ladne buzie i dobre charaktery.nie robmy z facetow bezmozgow ktorym w zyciu jedynie chodzi o macanie zgrabnego tylka.faceci lubia miec kolo siebie madra kobiete a nie reklame fluidu i tipsiarni:o

Przestań pierdolić tuczniku tylko odstaw tą czekoladę i bierz się za siebie. Nikt ci laską być nie zabrania a z biologią nie wygrasz.

Gość do tej wyzej
chciałabym zeby tak bylo ale sama jestem gruba i wiem jak faceci na mnie partrza z obrzydzeniem a czasem słysze takie wyzwyska ze az serce peka.!!!! a do ciebie kolego wyzej..obie kiedys taka chuda piekna *** za ktora bedziesz latał złamała ci serce i bowiedziała ze jestes *** i paskud to hehe zmienisz zdanie:)) bo niestety tez chude maja to do siebie ze bawia sie facetam najpierw wabia takich jak ty ktorzy je trzcza i uwielbiajawyjebia ich na siano a potem mowia nara frajeze mam juz lepszego hehe..albo zastaniesz ja w łozku z jakism typkiem..

Gość IMO13714
@oooooo znam swietny przyklad "no ale jedna chorowała brała leki oparte na sterydach no i teraz jest gruba i juz nie schudnie bo sterydy zablokowały jej tam jakies chormony itp. nie wiem dokładnie no ale..." Taaaa. Wszystkie obłożnie chore i schudnąć nie mogą... "jedne kobieca druga szkieletor.. " Ja juz rozumiem, że tuczniki same siebie nazywają "puszystymi", ale chuj mnie strzela, że juz nawet zaczynają siebie nazywać "kobiecymi". W ZWAŁACH TŁUSZCZU NIE MA NIC KOBIECEGO!!

Gość kobiece dziewczyny gora
kochanego ciałka nigdy za wiele; ) lepiej miec troche kragłosci co to za przyjemnosc z takim wieszakiem .... najogrzej to chyba jak taka kobieta wychodzi na plaze same kosci bleee.... to straszne ze niektorzy sie tak katuja..

Jakies pierdoly opowiadasz, wybacz! To, ze laska jest umalowana i ubrana w mini nie swiadczy wcale o tym, ze jest latwa kurva. Jak dla mnie to po prostu dba o siebie, ma ladne nogi i nie wstydzi sie ich pokazac. Wiadomo, ze jak lala jesty zbyt plastikowa to swiadczy troche o glupocie (w sensie jak ma wszystko naraz - solare, hair extentions, tipsy, tapete niemilosierna, biale kozaczi i tak dalej), bo wyglada to tandetnie i za taka nawet dziewczyny sie ogladaja, bo po prostu wzudza zainteresowanie. Ale genralnie to nie jest prawda, ze chyde laski sie bardziej podobaja. Najlepiej byc szczuplym (ale nie chudym) i miec kobieco zaokrloglone biodra, wciecie w talii i sredniej wielkosci, jedrne piersi. Ale nie kazdy sie taki rodzi i trzbe sobie jaos radzic. Gwarantuje, ze nieco grubsza dziewczyna, która dba o siebie, czuje sie seksowana i dobrze w swojej skórze, bedzie sie bardzie podobala facetom niz wiecznie odchudzajacy sie wieszak, który zyje na salacie. Ja nie narzekam na brak zainterowania, a waze 64kg i nosze rozmier 40. Pewnie, ze nie obrazilabym sie jakbym schudla kilka kg, ale nie mam zadnych kompleksów i chyba chlopcy to wyczuwaja.

Gość IMO13714
64kg, a ile masz wzrostu?

To, że ktoś lubi zgrabne wysportowane sylwetki nie znaczy, że jest pusty i tępy. Każdemu podoba się co innego i nikt nie będzie się zmuszał do bycia z osobą, która mu się fizycznie nie podoba. A tak na marginesie to o cechach charakteru kobiety nie świadczy jej budowa ciała. To, że jest szczupła nie znaczy, że jest wredna. I odwrotnie. Pulchna nie musi być sympatyczna.

Gość infantylna Carrie
autorko zajebiscie uogolniasz. czym taka sfrustrowana?

Gość infantylna Carrie
jeszcze do autorki - a Ty sie ogladasz za spasionymi panami??

pulchne są urocze jak wpierdalają słodycze albo chupsy wyglądają wtedy jak swinki :D

Gość IMO13714
Carrie - kiedy rodzisz?

Gość infantylna Carrie
IMO - a czemu mam rodzic? to offerma ma ratowac polska populacje nie ja.

Gość IMO13714
Tyle, że Oferma jest jak samiec wilka - trawy nie żre i nie rodzi. To już Twoja działka.

Gość prawiczek z warszawy
Jako facet lubię kobiety normalne ani grube ani przesadnie chude. Co innego jak dziewczyna ma bmi 24 a co innego jak ma bmi 33.

a dlaczego dziewczyny to tepe i puste foki?? chyba troche generalizujesz...

Gość 0101
"Otylość na szczęście jest 'przypadłością', którą możesz zmienić." Tak się zastanawiam, czy masz dla autorki porady z autopsji? To by jej zapewne najbardziej pomogło, bo kafeterianki lubią sie dowiadywać, że też ktoś tak ma/miał :)

Gość infantylna Carrie
widzisz, ale ja bym chciala takie naprawde madre potomstwo. zeby nie tylko iloscia ale i jakoscia uratowac polske. a takie to tylko z offerma. wiec widzisz, poczekam az mnie zechce.

Gość 0101
"W ZWAŁACH TŁUSZCZU NIE MA NIC KOBIECEGO!!" przyklejam dla wzmocnienia przekazu

Gość 0101
"dlaczego mezczyzni ogladaja sie tylko za szczupłymi kobietami??bo w ogole tego nie rozumiem.." skoro nie rozumiesz podstawowych mechanizmów życi ana tej planecie, to może daj sobie spokój z zastanawianiem się

Gość infantylna Carrie
w zwalach tluszczu nie ma ale w kosciotrupach tez chyba nie. ale autorka podzielila swiat tylko na 2 kategorie wagowe.

Gość 0101
Kościotrupy nie nazywają się "kobiecymi", Carrie