Izabell 1212 0 Napisano Czerwiec 23, 2012 Oczekujaca , przykro mi , ze masz taki stres i nerwy. Ktory to tydzien? Krwiaczkiem sie nie martw,one na ogol sie szybko wchlaniaja. Trzymam kciuki za Ciebie i fasolke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rubinowa... Napisano Czerwiec 24, 2012 hej dziewczyny ja zamowilam ziola tydzien temu i jeszcze ich nie ma ;/, masakra jakas... , amialam nadzieje ze sie na koncowke tego cyklu zalapie zeby zaczac pic... oczekujaca przykro to slyszec,mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze! - a wszystko sie ulozy moze to tylko ciezki poczatek - minie i bedzie dobrze ! :) 3 maj sie i wypoczywaj zalamana a robisz sobie testy owu czy tylko mierzysz temp.? nie łam sie to jeszcze nic nie znaczy moze masz owulacje pozniej w tym cyklu, ja np. wspieram sie testami owu i dopiero pozytywny mi wyszedl w 24 dc!- w tym cyklu, - gdzie ja myslalam ze mam owulacje ok17-18dc max, tylko ja mam nieregularnie okres niestety, tez sobie mierze temp. i byl skok i sie trzyma wiec moze i dalo rade bez ziolek bo w koncu wiedzialam kiedy mam owulacje ;) - jeszcze 5 dni i sprawdze sie czy cos z tego bedzie ;) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Newela Napisano Czerwiec 24, 2012 Oczekująca bedzie dobrze zobaczysz :) Ja niestety zaczynam 4 cykl clo i 2 z ziołami @ przyszła dzisiaj i jestem trochę podłamana ale to tylko trochę więc damy razę w czawartek przyszły badania M i u niego wszystko prawidłowo Dziewczyny zioła na prawdę działają ja w pierwszym cylku z ziolami mialam piekny wykres tempki i spadek i wzrost test owu pozytywny a we wczesciejszych cyklach z samym clo nic sie nie ruszało więc na prawdę jest poprawa. Teraz czekam tylko do 3.07 na monit i mam nadzieje ze coś łanego mi urośnie :) Nie możemy się załamywać tylko wierzyc ze jeszcze chwila a test bedzie pozytywny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaałaamaanaa25 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 rubinowa... a nie lepiej było by kupić ziółka w sklepie zielarskim albo w aptece:) Kochana robiłam testy ale przestałam je robić ale od jutra znowu zaczynam, ja mam pco i prawdopodobnie brak owulacji i dlatego zaczęłam pić te ziółka, wierzę że one mi pomogą:) a za ciebie kochana mocno trzymam kciuki za II piękne kreseczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aśka7 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 Cześć Dziewczyny. Jak Wy zaparzacie te zioła ??? Gotujecie je, czy zalewacie w kubku wrzątkiem ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaałaamaanaa25 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 Aśka7 ziółka zalewa się wrzątkiem i parzy się je pod przykryciem 30 min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aśka7 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 dziękuję :-) Zaałaamaanaa25 jak Ty się czujesz???? bo wyczytałam z wcześniejszych wpisów, że coś było nie tak........ głowa do góry,pij ziółka i bądź cierpliwa :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaałaamaanaa25 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 Aśka7 szczerze to czuje się nijak :( dzisiaj jestem w 23 dc a skoku tempki jak nie było tak nie ma i jeszcze martwi mnie to że wcale jajniki mnie nie bolą:( chyba umówię się na wizytę do lekarza i zobaczę co tam się dzieje. Coś czuje że ziółka wcale na mnie nie działają no chyba że się mylę, już 11 cykl czekam na cud:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aśka7 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 Zaałaamaanaa25 jaki był cykl jak zaczęłaś pić ziółka taki sam jak ten, czy widziałaś poprawę??? Kurcze!!!!!! nie dołuj się bo nic to nie da, a tylko psychicznie się wykończysz.Bierz wszystko jak leci, idź do lekarza i nie martw się na zapas. Już nie chcę pisać , że będzie dobrze bo każdy tak pisze, a wyobrażam sobie co przeżywasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaałaamaanaa25 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 Aśka7 wcześniej jak nie wiedziałamże mam pco to moje cykle trwały bardzo długo nawet kilka miesięcy nie miałam @ później cykle miałam 24-28 dniowe ale po luteinie a później po duphastonie a teraz jest mój pierwszy cykl z ziółkami. Dzisiaj postanowiłam że jak do 30 dc nie będzie skoku to idę do lekarza bo ja się już poddaje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aśka7 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 coś się dzieje, ale pytanie co......... miałaś kiedykolwiek bardziej inwazyjne badanie ginekologiczne, np. laparoskopię w celu ,,pobudzenia jajników'' ??? czy tylko sprawdzałaś hormony??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaałaamaanaa25 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 Aśka7 miałam badane tylko hormony i ginka do której chodziłam powiedziała że jak się nie uda zajść w ciążę do roku to ja mam mieć hsg a mąż ma mieć badanie nasienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aśka7 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 czyli jeszcze nic nie wiadomo, ale w razie czego Cię trochę pocieszę :-) bo coraz więcej przypadków ciąży uzyskuje się po tym badaniu, chociaż mogłoby się odbyć bez tego. Zaałaamaanaa25 nie chciałaś wysłać męża wcześniej na badania????? sytuacja by się bardziej wyklarowała :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaałaamaanaa25 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 Najbardziej martwi mnie te moje pco no ale będę z nim walczyć a co do badań męża to nie myślałam o tym ale jak będzie trzeba to się je zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaałaamaanaa25 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 A i jeszcze dodam że prawdopodobnie nie występuje u mnie owulacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aśka7 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 nie jestem lekarzem, ale trochę przeszłam ze swoimi jajnikami to się domyślam co się u Ciebie dzieje. Przy tym PCO rzadko występuje owulacja, ale są przypadki gdzie występuje, także nie ma źle, ale zastanawiam się co do tych ziół. Bo Ty pijesz tylko te na owulację, a może spróbowałabyś też tych na endo, zrosty i torbiele. One ,,oczyszczają'' jajniki z tego ,,świństwa''. Moja koleżanka piła : w dzień @ tylko te na owu, a po @ tylko te na endo , zrosty i torbiele. Teraz się cieszy bo brzuch rośnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiek24 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 dziewczyny zila dzialaja ja w drugim cyklu clo pilam 1/2 lyzeczki ziol i pecherzyki urosly, a wczesniej nie! byly male i wogole nie bylo widac kiedy pekly, nie bylo cialka zoltego itp. wczoraj bylam na usg - w tym cyklu jest szansa na blizniaki :) od przyszlego cyklu pije tylko ziola i zaczynamy sie starac, moze sie uda- gin stwierdzila ze nie a jak sie uda to bedzie to dlugo trwalo dajemy soebie czas do grudnia jesli nic nie wyjdzie to wroce do leczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaałaamaanaa25 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 Aśka7 a twoja koleżanka też ma pco? Jakie ona dokładnie ziółka piła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aśka7 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 Zaałaamaanaa Kochana :-) moja koleżanka też to miała i po Jej przypadku wierzę, że to zioła dały taki skutek :-) ponieważ u mnie często zdarzają się torbiele stwierdziłam, że Jej sposobem zacznę pić zioła. Kupiłam je na allegro jedne na owu drugie na endo tak jak pisałam wcześniej. Wpisz zioła i wysoczą Ci wszystkie, a te konkretne od razu znajdziesz bo wyraźnie pisze, że są na zrosty, endometriozę i torbiele. Uważam, że Ci pomogą, tylko musisz pić tak jak pisałam wcześniej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaałaamaanaa25 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 To muszę sobie je kupić i wypróbować może i mi pomogą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aśka7 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 muszą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaałaamaanaa25 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 Dzięki że mi napisałaś o tych ziołach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aśka7 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 nie ma za co :-), teraz jedziemy na tym samym wózku, także efekty muszą być :-) :-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaałaamaanaa25 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 A zapomniałam napisać dzisiaj miałam skok tempki ciekawa tylko jestem czy to rzeczywiście jest ten skok jutro się dowiem ale mam cichą nadzieje że jutro tempka podskoczy jeszcze w górę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aśka7 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 ojoj!!!!! super, niech podskakuje bo walka się zaczyna :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaałaamaanaa25 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 No ja ma taka małą nadzieje że jutro podskoczy i że dzisiaj był ten wyczekiwany skok:) a prowadzisz gdzieś wykres cyklu np. na skarbmamy.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aśka7 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 nie, muszę zacząć, teraz mi się kończy @ , co to za portal??? ja znam 28dni.pl, ale nic tam jeszcze nie robiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaałaamaanaa25 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 Kochana skarbmamy.pl to jest świetna stronka moim zdaniem lepsza niż 28dni.pl bo tam musisz coś płacić z tego co kojarzę a skarbmamy.pl jest darmowe i mi najbardziej się ta stronka podoba:) prowadzi tam się cykle , kartę ciąży i jest foto album ja polecam ci tą stronę. Jak coś to daj mmi znać to wyślę ci zaproszenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Newela Napisano Czerwiec 26, 2012 Zaaałamana25 nie łam się tempka na prawdę się zmienia mi przynajmniej się zmieniła... co prawda nie miałam monitoringu wiec pewnosci nie mam, a tak przy okazji to nie wiem co gorsze PCO czy calkowity brak owu i pecherzykow jak to mam nadzieje ze juz bylo u mnie B edzie dobrze i damy radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaałaamaanaa25 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 Newela ale ja prawdopodobnie mam brak owulacji bo jak brałam luteinę od 16 dc to nigdy owulki nie miałam więc mam pco i prawdopodobnie brak owulacji:( musi być dobrze i tak będzie:) mam nadzieje że jednak u mnie ta owulka była i jutro tempka poszybuje jeszcze wyżej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach