Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straciłammmmmmmmmmm

straciłam prace

Polecane posty

Gość straciłammmmmmmmmmm

bo nie dzowniłam do niego jak go nie było w pracy

Gość straciłammmmmmmmmmm
nie przedłuzył mi umowy .... szef stwierdził ze zawsze sie cos dzieje i powinnam do niego dawonic dziennie

Gość kaszmirrr
No cóż. Pierwsza zasada: szef ma zawsze rację. A jak jej nie ma, to i tak ją ma.

Gość karolw
h u j mu w jego pusty ryj . nie przejmować sie ..bo jak będziesz ustępować to wkoncu będzie du py wolał

Gość straciłammmmmmmmmmm
pracuje tylko jutraaaaa . . .

Gość nie martw się kobieto
ja miałam takiego samego popaprańca szefa jak ty. Sama odeszłam.Jazdy jakie urządzał mnie i innym z powodu swoich schiz były ledwo do przegryzienia. O wszystko sie czepiał. W firmie bywało że nie bylo go po 2 tygodnie. Sam żadnego telefonu nie odebrał, bo miał dolinę,ale potem takiego miał pierdolca ,że szok.Musiałam nawet robic codzienne raporty, których on nawet nie przejrzał, a potem darł ryja, że czegos nie wie. Właczyłam w outlooku opcje powiadamiania o przyjetej poczcie,żeby wiedziec,że cokolwiek zobaczy,ale to tez było źle, bo on jest szefem i nie musi sie przede mna tłumaczyć, a jak i tak mam mu słownie w rozmowie opowiedziec co sie działo jak go nie było. Kolejnego razu nie wytrzymałam, bo kazda taka rozmowa zaczynała się takim darciem ryja z jego strony, ze wszyscy uciekali po katach. Miał takie jazdy, ze nawet pytał po co wchodze do lazienki. kiedys nie wytrzymałam i odpowiedziałam - zrobic gówno, poprawić sikiem. na jakies 4 dni dawało to rezultat. odeszłam tego samego dnia , kiedy doszło do kolejnego darcia mordy o nic. Podziekowałam za wspólpracę i wyszłam. Odgrazał sie niemiłosiernie. Powiedziałm krótko,albo odchodze dzisiaj, albo jutro mam pan PIP na głowie. Dłuzej nie zniose takiego znecania sie psychicznego nade mną. I co ? jakos biedaczek sie wyciszył na pstrykniecie palcami. Zapłacił kada złotówke , która mi zalegał, a było tego sporo.Jak sie okazało, byłam pierwszą ,która mu sie tak postawiła. Oczywiście zwymyslal mnie do kolegów i koleżanek,zeby nie było ze wyszedł na dupka. Ja to olałam, załozyłam własna firme, a teraz zalewa go jak widzi mnie w moim nowym samochodzie. ja mu robie sliczny uklon zza kierownicy a on dostaje tików nerwowych:-D

Gość agata co nogą zamiata?
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, widocznie gdzieś czeka na ciebie lepsza praca :)