Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliputkaa

mocno nawilzajacy podklad - jaki?

Polecane posty

Gość wy sie mylicie ja mam racje
a jak u ciebie z dietą? powinnaś unikać ostrych dań, kawy, zbyt gorących i zbyt zimnych. a jak jest u cebie?

to jest tak, taki zabieg nie jest jednorazowy, zeby calkowicie zamknac naczynka musisz miec od jednego do pieciu zabiegow, zabieg nalezy powtarzac co trzy cztery tygodnie, przez miesiac bezwzglednie nie opalac sie...a pozniej mozesz, jednak trzeba uzywac kremow z filtrem wciaz, kazdy musi, bezwzglednie

te zabiegi dzialaja, to nie jest jakas sciema...najgorszy jest miesiac bo wielu rzeczy nie mozna Ci robic z miejsce poddanym dzialaniu lasera...ale warto, jesli chcesz raz na zawsze pozbyc sie problemu...ja mysle tez ze powinnas pic duzo zielonej herbaty na cere

z mies: drób węglowodany ograniczone do minimum (nie jem pieczywa, makaronow, ryzu, ziemniakow itp) pozawalam sobie od czasu do czasu na kromke chleba w 100% pelnoziarnistego wasa warzywa i owoce z malo iloscia cukrów slodycze? moze kawalek ciasta raz w miesiacu sporo jajek, szklanka mleka, herbaty ziolowe

smrodek tak z czysto ekonomicznego punktu widzenia - widzisz sens by wywalać na coś wcale niemało kasy, po to, zeby zaraz znowu robić tak, zeby problem wrócił? to tak jak dentysta - po co wybielać, jak nie masz zamiaru myć zębów czy dalej pić kawę wino herbatę itp. nie ma sensu. no, chyba, że nie masz co robić z kasą, ale z tego co piszesz to sama uważasz że to drogi zabieg, więc się zastanawiasz

czyli generalnie się chyba stosujesz do tego. jak nie zrezygnujesz albo nie ograniczysz słoneczka, to niestety, nie wywalaj kasy

powiem tak, zalezy na ile Ci te naczynka przeszkadzaja, na ile nie mozesz juz z nimi zyc, jesli sie zastanawiasz, to moze nie jest az tak zle z tym co?Bo jesli bylabys przekonana, ze juz masz ich dosc, to mozliwe, ze poszlabys na zywiol...natomiast z opinii wiem, ze laser pomaga osobom z naczynkami, ale wiem tez, ze te osoby mialy spore z tym problemy...

przeszkadzami na tyle, ze tylko na plaze wychodzę bez podkladu :) chcialabym nie music sie malowac kryjacym podkladem, czy tez stresowac gdy dlugo jestem poza domem ze makijaz sie rozplynal i one wychodza na wierzch....

wiesz, mozna niwelowac naczynka srodkami, dbac o diete, ale to nie wyeliminuje tego problemu, to jest jak z kaszakami, one sa i albo naturalna metoda pomoze albo skalpel...naczynka sa uciazliwe, ale to nie schodzi tak od...wiec sama musisz wiedziec i podjac wlasna decyzje, bo to Twoja skora i Twoje pieniazki, mozesz jeszcze poczytac, popytac, isc do takiego gabinetu po informacje...ciezko mi Tobie doradzic, powinien to ktos obejrzec

przez net to mozna takie podstawy komus podpowiedziec, ale jak nie widzimy stanu skory etc...to ciezko tak cos wiecej powiedziec, nie na temat tak istotnych zabiegow...

studiowizerunku ale jedno można stwierdzić na pewno - nie ma sensu iśc na zabieg jeśli później ma zamiar się nie stosować do ogólnych zaleceń, co spowoduje że problem wróci.

no nie no jasne, przed słońcem nie da rady się schować, ale jeśli sama pisze że nie powstrzyma się przed pójściem na plażę, to dla mnie jest to w sumie równoznaczne z kąpielą słoneczną a to nawet z filtrami może spowodować zniweczenie efektu zabiegu

no tak, opalac sie specjalnie osoby z tendencja nie powinny i nie moga no niestety, ale na pewno przez laser pozbedzie sie naczynek, ale jakikolwiek zabieg sie wykonuje trzeba pamietac o konsekwencjach zlego postepowania

Gość gość
Kivvi - nie słyszałam. Koniecznie muszę wypróbować.