Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś kto lubi miód

Janusz Korwin-Mikke

Polecane posty

Gość ktoś kto lubi miód

Cześć, Czy ktoś z was głosuje na niego i jego partię? Co o nim myślicie? Dlaczego? Czy ktokolwiek zna bardzo dobrze jego poglądy? Zgadzacie się z nimi? Ja myślę że jest to jedyna postać polskiej polityki która może nas wyprowadzić z kryzysu.

Gość nie wiem czy dalby rade sam
bo mialby cala czerede chlystkow, ktora by mu w tym przeszkadzala. Ale tak - glosuje na niego i na jego partiw. Podobaja mi sie jego poglady i zgadzam sie z nimi :)

Gość ktoś kto lubi miód
no może nie sam z małą pomocą wielu ludzi. fajnie że znalazł się ktoś o takich poglądach. może ktoś jeszcze?

Gość afdasgasdffff
Ja podzielam co nie które jego poglądy,ale ja na wybory nie chodzę.I to nie dla tego że nie mam 18lat bo mam 23 :P

Gość Ja głosuję na innego Janusza
głosuję na Mariana Janusza Paździocha

Gość z vigorem
poglądy poglądami ale należy się upewnić, czy Korwin pisać i czytać potrafi poprawnie i czy również się łączy w bulu i nadzieji z narodem Japonii oraz, czy potrafi wsadzić zad w fotel na widok kobiety ?

Gość ktoś kto lubi miód
a czemu nie chodzisz? ja też nie lubię niektórych jego poglądów, myślę jednak że w porównaniu do innych polityków to kropla w morzu potrzeb. Poświęcam się więc i głosuję. Jako jedyna osoba ma konkretne poglądy, nie mąci nie wymiguje się. Po prostu mówi proszę państwa jest tak i tak trzeba by zrobić to to i to. Myśli jak większość ludzi, tyle, że ludzie nie wiedzą że można zmienić zaistniałą sytuację. Niestety rzadko go widać w popularnych mediach(lub co gorsza jest przedstawiany w złym świetle) dlatego ma tak małe poparcie.

Gość ktoś kto lubi miód
Co do jego poglądów dotyczących kobiet,on uważa że kobiety reprezentują inną jakość. Są owszem wartościowe, sam jest wielkim fanem pani Małgorzaty Thatcher. Jednej rzeczy nie potrafię u niego zrozumieć mianowicie poglądu, że kobiety nie powinny głosować????? To jest jego pogląd z którym się nie zgadzam. Jednak myślę, że nie dałby rady tego zmienić i że mamy niestety większe problemy.

Gość ktoś kto lubi miód
jest tu kto?

Gość aaaaaaaagsadfsadfa
A ja go popiera w tym że kobiety nie powinny głosować :P

Gość ktoś kto lubi miód
no do Ty? dlaczego?

Sam jeden nic nie jest w stanie zmienić a o dyktaturze z takim (2 %?) poparciem możemy zapomnieć.

Gość Gab01
Nie lubie go i nigdy na niego nie zaglosuje, jest mizoginem ktory uwaza ze miejsce kobiety jest w kuchni, burak jeden

Gość ktoś kto lubi miód
być może przyjdą czasy kiedy będzie miał większe poparcie. Bardzo chcę żeby tak było

Gość ktoś kto lubi miód
jet też przeciwnikiem wysokich podatków, które nam rujnują życie. Jest obrońcą(sic!) wolności.Jest przeciwnikiem utrzymywania za nasze pieniądze bandy urzędników. Radze przeczytać mój komentarz wyżej dotyczący kobiet.

Gość gdyby nie był kontrowersyjny
to by nie było go w mediach. On NIE uważa kobiet za podgatunek itp uważa jedynie że kobiety nie interesują się polityką, te które znam (np moja siostra) nie interesują się w ogóle i nawet na wybory nie chodzą. Pan Janusz jest osobą która twierdzi iż nie powinno być parytetów jak i przywilejów dla gejów i jest to słuszne.

Gość ktoś kto lubi miód
Tak, ale jest dużo kobiet które o polityce wiedzą co nieco;-) dlaczego one też nie mogą głosować? Zakładając że żyjemy w demokracji(Mikke jest jej przeciwnikiem) lepszym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie niewielkich opłat za głosy np. 20 zł. W ten sposób uniknęlibyśmy dużej ilości głosów osób mało zainteresowanych polityką. Wykluczenie kogoś ze względu na płeć jest bezsensowne.

Gość ktoś kto lubi miód
p.s. parytety i przywileje dla gejów też moim zdaniem są bezsensu

Gość jhbhjvg
czy on uwaza ze kobiety nie sa obywatelami kraju ze nie maja glosowac? smieszne

Gość ktoś kto lubi miód
nie, on uważa, ze kobiety glosują emocjonalnie, dlatego chciałby odebrać im te prawa. Oczywiście dużo kobiet tak właśnie robi, ale są tez takie które potrafią i dlatego w tym jednym punkcie się z nim nie zgadzam.

Gość free / / /
podoba mi sie jego podejście do ''homosiów'' - przynajmniej jeden który ma w doopie polityczną poprawność ;) natomiast nie podoba to iż: 1.jest szowinistą :O 2. chce przywrócić kare śmierci :O ale pomimo tego zamierzam na niego głosować, wydaje się póki co ''najlepszy'' ze wszystkich kandydatów

Gość jhbhjvg
kara smierci akurat zla nie jest:o zwlaszcza dla bardzo zlych ludzi

Gość ktoś kto lubi miód
kara śmierci jest ok

Gość pierdolenie o szopenie_
ehh takie głupie pieprzenie... tak naprawdę każdy w mniejszym lub większym stopniu kieruje się emocjami człowiek bez emocji albo by popełnił samobója albo wpadł w głęboką depresję(i o wiele gorzej myślał, bo niektóre emocje pobudzają wręcz procesy myślowe) więc w każdym normalnym, zdrowym człowieku one są i nie da sie całkowicie od nich odciąć a to, ze on uważa ze emocje przesłaniają kobiecie racjonalne myślenie - to niech się z takimi wywodami schowa bo to oczywiście gówno prawda - tak to jest u dzieci(zwłaszcza młodszych) jest, ale nie u dorosłych świadomych osób

Gość ktoś kto lubi miód
dobrze zgadzam się, ale naprawdę jego pozostałe poglądy są warte uwagi, ludzie nie dajcie się otumanić dla przykładu polecam historie Tymińskiego http://pl.wikipedia.org/wiki/Stanis%C5%82aw_Tymi%C5%84ski świetny przykład unaoczniający co potrafią zrobić media p.s. psycholog który przedstawił swoje badania Andrzej Samson okazał się być pedofilem!!!!!!!!

Gość gdyby nie sztuczny próg
wyborczy to byłby w Sejmie. Ale mam dobrą wiadomość, może dostać się do Senatu, gdyż od teraz obowiązują okręgi jednomandatowe!!!! Nie wiem czy wykorzysta szansę i czy mu się uda, ale jest szansa, że ponownie zaistnieje w polityce. Oczywiście nie ma szans zdobyć władzy, ale jego obecność wniosłaby wiele dobrego, przede wszystkim jest uczciwy.

Gość ktoś kto lubi miód
;-) daj Boże

Gość staniki i majtki
a ja Kocham Korwina! nie mogę żyć bez niego. codziennie o nim myślę