Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś kto lubi miód

Janusz Korwin-Mikke

Polecane posty

Gość ktoś kto lubi miód
podnoszę

Gość ktoś kto lubi miód
podobne poglądy ma również pan Stanisław Michalkiewicz

Gość nikhjioioi
w większości nowoczesnych krajów kary śmierci nie ma już dawno, lub sie od niej ochodzi, a poza tym to sie ze średniowieczem kojarzy, zresztą on uważa kobiety za głupsze - oglądaliście ten odcinek z nim w ddtvn? i ze kobiet miejsce jest w kuchni przy garach - a to też mi podchodzi pod jakieś staroświeckie przekonania zresztą jego poglądów się zgadzam, ale jeśli naprawdę zamierza odebrać kobietom prawo do głosowania to nie mam ochoty na niego głosować - bylibyśmy jedynym krajem gdzie kobiety nie mają prawa głosu w wyborach ! choć z drugiej strony wydaje mi sie ze takie coś by nie przeszło nawet jakby sie usilnie starał - wydaje mi sie że to jest wbrew konstytucji

Gość nikhjioioi
* z resztą

Gość ktoś kto lubi miód
radziłabym przeczytać dokładniej moje wypowiedzi szczególnie te o panu Tymańskim, nie widziałam tego odcinka ale dla mnie tvn to o samo ścierwo co wyborcza. Masz kompleks zachodu, kto powiedział ze u nich jest najlepiej czy oni maja monopol na dobra politykę?

Gość ktoś kto lubi miód
pomyłka Tyminskim a nie jak napisałam wyżej Tymanskim

Gość nikhjioioi
nie miałam na myśli ameryki - tam kara śmierci tkwi nadal w kodeksie karnym, chodzi mi raczej o te najnowocześniejsze kraje w eu

Gość ktoś kto lubi miód
Wiec zachodnie kraje. hahahaha

Gość on otwarcie okazuje
pogarde ludziom, tylko ci co mniej inteligentni tego nie widza, ewentualnie uwazaja (kazdy jeden) ze nalezy do tej zdecydowanej mniejszosci inteligentnych ludzi, a cala reszta to kretyni (tak jak wlasnie mikke uwaza) no ale akurat to, ze ja jestem inteligentny a cala reszta to debile to typowo polskie myslenie :D

Gość ktoś kto lubi miód
polecam książkę ,,rok 1984" Orwella. Niestety obawiam się ze jeśli nie zaczniemy działać tak będzie wyglądała nasza przyszłość. Pamiętajcie ze żyjemy w państwie socjalnym. sorry za błędy ale klawiatura mi nawala

Gość nikhjioioi
no własnie nie, są jeszcze kraje skandynawskie; te są najbardziej ''do przodu'' w ue bodajze

Gość ktoś kto lubi miód
nie wiem czy typowo polskie, zauważ, ze mamy demokracje, ktoś wybierał obecna władze, kto? Oczywiście większość. Teraz spójrz jaka mamy sytuacje choćby tu na kafe ile jest wątków o tym jak tanio ugotować obiad, o tym ze nie ma pracy itd. Kto jest winny tej sytuacji? Władza i socjalizm. Teraz wyciągnij wnioski

Gość ktoś kto lubi miód
nie tłumacz się, bo to śmieszne. Nigdy nie chciałabym mieszkać w krajach skandynawskich. Socjalizm tam króluje.

11:44 ktoś kto lubi miód Jednej rzeczy nie potrafię u niego zrozumieć mianowicie poglądu, że kobiety nie powinny głosować????? } O ile mi wiadomo Korwin nie jest demokratą, a monarchistą, czyli uważa, że w ogóle nie powinno być głosowań. Natomiast czy się z nim zgadzam... z wieloma poglądami tak, ale szczerze mówiąc od dłuższego czasu koleś mnie wqrwia, zawsze musi zrobić jakąś zadymę itp. Dużo bardziej wolę Michalkiewicza - poglądy te same, a klasy i rozsądku znaczniej więcej 🖐️

Gość ktoś kto lubi miód
oczywiście ze nie jest demokrata ale z tego co pamiętam, gdyby miała zostać demokracja i on miałby na nią wpływ odebrałby właśnie kobietom prawa wyborcze. Malo prawdopodobna sytuacja.

Gość on otwarcie okazuje
wnioski? skoro ludzie wybieraja, to wnioski sa smutne winny socjalizm? ale ludzia chca socjalizmu! :D czy wiesz, ze ponad 75% ludzi w polsce chce, zeby rzad kontrolowal ceny roznych artykulow i zywnosci? to jest socjalizm w najczystszej psotaci przecie :d tylko dopoki ludzie tego nei wiedza to tak wlasnie mysla - socjalizm jest be, ale gdyby kontrolowac ceny to by bylo fajnie :D to samo z limitami na cukier z ue, pomijajac kwestie jak mozna sie tak dac wydymac :D to narzucanie takich limitow produkcji, a potem cen skupow od rolnikow to czysty socjalizm :D niech rynek sam ureguluje ile czeog potrzeba, a nie dyrektywy z ue, to jesli ktos ucierpi na braku jakiegokolwiek artykulu, to sam wyciagnie wnioski dla siebie i albo mniej wyprodukuje nastepnym razem (taki rolnik np) albo wiecej/drozej/taniej/mniej kupi :D ludzie zyja w socjalizmie, a wmawia im sie ze to demokracja i kapitalizm :D

Gość ktoś kto lubi miód
jasne ze tak! to jest najsmutniejsze, ludzie nie zdają sobie sprawy z tego co robią a najgorsze jest to ze sa pod wpływem mediów. Dlatego demokracja jest zła a większość ludzi nie myśli.

Gość nie wiem co tam robi ale
z tą karą śmierci to prawda, spójrzcie sobie na mapę -- >http://tnij.org/k5rs im bardziej zacofane kraje tym kara śmierci jest popularniejsza, jedynym wyjątkiem jest usa

Gość wyjątki potwierdzją
reguły

Gość poglądy Korwina-Mikke to
kompletna utopia, brak styczności z rzeczywistoscią. dotyczy to oczywiscie również Michalkiewicza a tego dodatkowo obciąża wspópraca z Rydzykiem.

Gość demokracja może nie jest
wspaniałym systemem ale najlepszym z tych które do tej pory wymyslono

Gość glosuje na korwina
on jest za karą śmierci? to głosuje na niego w najbliższych wyborach!

Gość ciebie obciaza glupota
wiec twoje wpisy sa nic nie warte

Gość czy oprócz obrażania innych
masz coś do powiedzenia?

ja uważam, że każda epoka powinna mieć kogoś kto ma charakter Don Kichota. Polska ma aktualnie takie Don Kichota w osobie Janusza Korwina-Mikke, niektórzy mówią Jego Królewskiej-Mości, ktoś z wiatrakami musi wojować, u nas robi to JKM

Kara śmierci powinna być, ale wykonywać ją należy w wyjątkowych sytuacjach no i gdy nie mam najmniejszych wątpliwości co do winnego. Wyobraźmy sobie szaleńca, który morduje bestialsko np 100 osób. Czemu go utrzymywać za nasze pieniądze? Co do głosowania.. uważam że im mniej osób w nich bierze udział tym lepiej. Poza tym jaki mamy wybór? od ponad dwudziestu lat te same gęby przy korycie. No i w demokracji smutne jest jednak to że kompletny idiota ma taki sam wpływ na wybory jak profesor.

Gość dymy
a ja na niego też głosuje, lubie i zgadzam sie z jego pogladami