Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

tzw ciaza biochemiczna...

Polecane posty

Hej! Wiesz przeziębiłam się i musiałam zrobić test zeby wiedziec czy moge wziąść leki , był negatywny. Jednak ,że prawie co dzień robimy w środku:) ale biochemiczną miałam 12 czerwca. więc okres powinien już być , ciekawe jak długo będe na niego czekać , po tym wszystkim rozregulowało mi sie tam nieźle. Myślę że dobrze by było aby przyszedł ten okres i wtedy przypilnowac owulację i działać. Bo po tej bioch. nie wiadomo jak tam organizm funkcjonował. A ty myślsiz że dostaniesz regularnie po tej bio?? o ile nie zaszłaś:) ??

Gość szaramaj
Hejka! Wiesz jak nie zaszłam to nie wiem jak to będzie od ostatnich cykli i tak sie jakoś inaczej czuje ze może mam poprostu jekieś problemy z hormonami czy coś . Jeszcze troche-musimy uzbroic sie w cierpliwosc. Ale myśle że po takiej biochemicznej to trzeba z 1 cykl dojsc do siebie zemy bylo regularnie.

No właśnie , dziś wymocze nogi w gorącej wodzie i soli:) może przyjdzie ciocia:) a znasz jakiś inny sposób ??

Gość szaramaj
Znam 1 zwykle mi pomagał jak czekałm na @ brzuszek juz taki nadenty jak by mial pekac a ta @ nie przychodzila to moj partner bardzo pomagal :-) Zawsze sie smialam ze przeczyszcza droge ha ha

Gość szaramaj
Ja tez dzis mam w planach przytulanki bo od wczoraj rycze jak glupia z byle powodu. gdyby nie ta pogoda to bym wziela to za objaw. nie moge doczekac sie konca tyg. Bardzo bym chciala byc w ciazy 24 mamy rocznice to fajny prezent by byl.

Gość szaramaj
Czesc . Jak tam dzis? U mnie mdlosci co rano i potworne zmenczenie co wieczor. Wczoraj bylam taka jakas rozkojazona ze zapomnialam wlozyc 1 kolczyk pol dnia bylo mi smutno ze go zgubilam a to te ulubione a tu w kasecce lezal po prostu go nie zalozylam. Jak nie bende w ciazy to chyba jakas chora jestem i tak sie czuje co rano i co wieczor. A co u ciebie ?

Hej! u mnie okresu nie ma do dziś nie zle mi tam sie poprzestawiało;/ piersi mu urosly ale nie bola tak jak na okres raczej, natomiast dziwi mnie moj śluz miewam normalnie taki kisiel niekiedy. Ale pojde do lekarza w nastepną środę za tydzien , jak nie dostane@.

W sierpniu zeszłego roku miałam 2 krechy po 5 dniach okres czyli CB. Potraktowałam to jak spóźniona miesiączkę tak zalecił lekarz.Zaszłam od razu.Teraz mam miesięcznego synka. Powodzenia

Gość szaramaj
palusia81----bardzo dziekuje za twoj wpis. Podnosi na duchu. Czekanie i czekanie coraz bardziej nieznosne. Ale mam nadzieje ze sie udalo z dnia na dzien mam coraz silniejsze mdlosci i regularnie z rana jak tylko sie obudze. I zaowazylam ze seks terz jakis inny szybciej sie podniecam moze nazady sa lepiej ukrwione?

Dziewczyny CZY WAS COŚ POLAŁO PODCZAS TEJ BIOCHEMICZNEJ?? BO MNIE STRASZNIE BOLAŁO PODBRZUSZE PRZEZ JEDEN DZIEN TO TAK GALANCJIE;/ A NIE MOGŁAM ŻADNEJ TABLETKI WZIĄŚC TYLKO NOSPA;/

JESZCZE pytanko do czy długo czekałaś na okres po biochemicznej?? bo ja miałam takie krwawienie po dupahsonie od 16 czerwca , bo od 12 było lekkie brązowe plamienie. i tak sie zastanaiwam kiedy dostane@..

JESZCZE pytanko do PLUSIA81 czy długo czekałaś na okres po biochemicznej?? bo ja miałam takie krwawienie po dohasonie od 16 czerwca , bo od 12 było lekkie brązowe plamienie. i tak sie zastanaiwam kiedy dostane@..

Gość szaramaj
Ale o czym piszesz ? -teraz cie tak bolalo?

Gość szaramaj
agaffa--a ty chcesz byc w ciazy?

NIE TERAZ KOCHANA , WTEDY PODCZAS TEJ BIOCHEMICZNEJ .. , No jasne mam 24 lata chciałabym już mieć dzidziusia:)

Gość szaramaj
No ja tez wtedy mialam taki silny bol-chyba to opisalam .

sorki :* już nie pamiętam tych postów , powiem ci że tyle co ja się ich oczytałam to masakra..

Gość szaramaj
To tak jak ja------jak glupia siedze tu calymi dniami i szukam odpowiedzi ktorej nie ma. Nudze sie i tyle.

Hej? jak sie czujesz dziś ?? Mam pytanko do ciebie powiedz mi jak ty sobie wyliczyłaś że wiesz kiedy masz miec okres po tej biochemicznej? Bo ja miałam 12 plamienie aż do 15 takie brązowe lekko różowe. Natomiast jak poszłam do gin dał mi tabletki I od 16 zaczełam je brać i wtedy dostałam praktycznie normalny okres. Który trwał okolo 10 dni jeszcze. I teraz nie mam pojęcia jak ja mam sobie wyliczyć kiedy powinnam miec okres.

Gość szaramaj
No cześć! Nie mogłam wczesniej pisac. Ja sobie wyliczyłam od ostatniej @ od 1 dnia 28 dni-to bylo wczoraj. @ jeszcze nie dostałam ale do 31 dc poczekam z testem. Myśle że można tak liczyć bo i tak kazdy cykl jest inny i wszystko zaczyna sie od poczatku. Policz normalnie od ostawniego @ tego 10 dniowego -średno jaki cykl zwykle mialas. Napisz kiedy ci wychodzi?

Gość szaramaj
Codziennie z rana mam mdlosci i piersi od 3 dni troche stwardnialy i bola. Sluz ciagle taki sam(bialawy i lepkki) i 3 dzien rycze z rana z byle powodu a wczoraj troche pobolewalo podbrzusze. Nie czuje sie na @ ale na fasolke tez nie. Jestem niezdecydowana i nieporadna.

Hej! DZIŚ dostałam okres:) cieszę się bo bałam sie że coś jest nie tak, bo test ciazowy negatywny i okres się spóźnia. Teraz po tym okresie zaczne starania , wspomoge sie testami owulacyjnymi. Mam nadzieje że będzie ok. a jak tam u Ciebie?

Gość szaramaj
Witam! Wczoraj przyszła @ . Wienc wizyta u gin. zbendna. Starac sie nie bede, ide na żywioł. Jak będzie to dobrze a jak przez pol roku nie ,to sie zastanowie nad specjalnymi staraniami. Narazie bede sie po prostu cieszyc nie skrempowanym seksem. Zycze ci wiele przyjemności w staraniach i pozytywnego finału. Nie będe już zaglądała na forum bo chyba zatracam sie w bezsensownych obserwacjach. Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

każda pisała że w następnym cyklu zaraz zachodziła i było ok albo jest ok bo są w ciąży:) więc myślę że nam tez sie uda ,czuję tak :) pozdrawiam

Gość gratulacja agaffa
wcześniaka urodziłaś czy już w tamtym lipcowym cyklu zaszłaś w ciążę?