Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemniczka19

znowu glodni;(

Polecane posty

Znowu bez chleba :( znowu nic nie ma w lodówce od 3 dni nic nie jadlam mój jedyny posilek dzisiaj to jogurt naturalny :((( wszyscy na debecie wyplata za tydzien eh.......mam juz dosyc tego zycie jest okrutne:(( tez macie czasami taki kryzys?:(

z kim mieszkasz dlaczego tak jest?? jaki dochod rodziny z czego sie utrzymujecie? gdzie meiszkacie??

Gość chleba nie ma ale ważne że
internet i komputer jest... :o

Gość dfghjksdfghjkdfgh
mialam bo juz nie mam ale pamietam -mialam takie dni ze nic nie bylo -nic doslownie -proponuje zebys kupila jakies witaminowe w proszku koktaile do mieszania z woda jak bedziesz miala wyplate albo ogromny worek ryzu i cos w puszkach schowaj to na czarna godzine i tego nie ruszaj http://www.youtube.com/watch?v=02Q2U7NgKUo

przykro mmi ale jak by bylo wiadomo to mmzoe jakies rady dot oszczedzania by posluzyly nei musisz na nic odpowiadac ale jest problem jak nei chcedsz o nim pisac to trudno nie macie od kogo pozyczyc??

Gość takaaaa osbie jednaaa
nie wiem jak ludzie mogą się tak gospodarować żeby nawet do jedzenia nic nie mieć jesli ma się mało pieniędzy to trzeba jeść kasze i inne tanie produkty, można kupować tanie mięso i je mrozić, zaprawy w słoikach można też wykorzystać

no bez przesady z tymi mkoktajlami witaminowymi taniej wyniesie zapas ryzu kaszy maki oleju cebuli tragiczne czasy, nei ma co:/.

dzieki za dorade ... wiesz ma od kogo pozyczyc ale juz tyle dlugów nie mam ze nie chce ich wiecej.. jedyne co moge napisac to mam chora mame na bialaczke a ojciec alkoholik musze sama zarabia a dzisiaj mnie zwolnili z pracy bo pracy nie ma :(

Owszem mialam makaron mialam ryz ale 3 dni temu to nie to ze sie zale ale zrozumcie jest mi ciezko nawet wychodzic mi sie nie chce do nikogo wole z obcymi popisac... :(

może to dziwnie zabrzmiało te zaprawy, chodzi mi o sałatki w słoikach, kompoty itp jak jest sezon to robię cos takiego i w zimie czasem podjadam

za internet nawet nie zaplacilam w kazdej chwili moga mi go odlaczyc .. do opieki pójde nie mam wyjscia przeciez nie pójde dawac dupy....... zeby mama miala na lekarstwa a Ojca w gole do domu nie chce wpuszac...

Gość to sprzedaj cos na allegro,
biżuterię a nawet tv :o zawsze to jakiś grosz. Gdybym na chleb nie miała to sprzedawałabym co się da. Poza tym skad jestes?

tajemnicza nie załamuj się myślałam, że jesteś starsza. przykro mi z powodu rodziców

współczuję. :( a ja jeszcze kilka lat temu wierzyłam, że w Polsce sytuacja się poprawi i kiedyś na stałe wrócę do tego kraju. :O

Gość to sprzedaj cos na allegro,
z zaprawami też niezły pomysł, taniej i przede wszystkim zdrowiej. Ja mam kawałek działki gdzie co roku mam posiane warzywa tj kalafior, bruksela, marchewka, pietruszka, dynia, cukinia pomidory... Wszystkie warzywa mrożę i w zimie wyciągam a wyrasta ich naprawdę sporo, tyle aż że musiałam zaopatrzyć się w dodatkową zamrażarkę a warzywami można się najeść

uczysz się? może idz do UP?

DziewczynaZeSzczecina zal to mi Ciebie internet zakladalam jak jeszcze mialam prace i co do garka wlozyc! nie wypowiadaj sie kobieto bo watpie ze bylas kiedy kolwiek w takiej sytuacji jak Ja

idz do Pomocy społecznej powinni zwracać za leki ojciec mpijak pracuje?? a Ty jak długo pracowałąs?? moze bedzie Ci się należał zasiłek dla bezrobotnych

Taka sobie jedna a to , to jest dobry pomysl ale w brew pozorom też trzeba w to troche zainwestować ale wychodzi taniej jak potem słoiki kupować

Tajemniczka a jak z rodziną, Twoja mama ma rodzestrwo?? a dziadkowie??

Gość pomoge
Daj nr konta