Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka.......................

co byscie zrobily na moim miejscu?

Polecane posty

w tamten piątek wyprowadziłam się od męza( powod olewnie mnie itp. w sobote zadzwonił i powiedział zebym przyjechala na drugi dzien w niedziele mowie mu zeby wstal z lozka to pogadamy a on do mnie ze ''mozesz sobie rozkazywac ale nie mnie'' mowie zeby wstal to porozmawiamy i czy wogole mu nie zalezy a on do mnie zebym juz poszła a ja do niego po co mowil zebym przyjechała a on " Tak? to teraz mowie wypierdalaj" Nawet mnie nie zatrzymał nic kompletnie.. ..... dzwonił od poniedziałku i dziś w końcu odebrałam myślałam ze przeprosi... a on do mnie cwaniackim głosem -Co telefonu nie odbierasz ja mówie ze chyba zartuje po ostatnim a on ze sama sobie pojechałam w niedziele... ja mu powiedziałam ze to zakonczyłam a on to fajnie i sie rozłączył mam dość jemu kompletnie nie zalezy dodam ze mamy córkę.. płakać mi się chce...

Gość beata301891
o Boze... teraz tacy faceci są ...mam takiego samego,mamy 2 dzieci i on rowniez mnie olewa...ostatnio chcialam z nim pogadac to powiedzial ze mu sie nie chce ze mną siedziec i poszedl grac:( pozostaje nam kochana zajać sie sobą i rowniez ich olewac...moze wtedy docenia...

Gość megaaa
Podaj przykłady olewania i jak długo jesteście razem?

Gość megaaa
Nie wiem, czy jakoś da się zmienić, to że nie mają do was szacunku...

a mi na nim zalezy;( nie wiem dlaczego teraz od niedzieli mieszkam u mamy

Gość megaaa
Nagle się taki stał, czy to już się ciągnie długo?

Gość beata301891
u mnie olewanie to: -granie na kompie do 2 w nocy -spanie cale weekendy(na zmiane z graniem) -picie piwska przed TV -praktycznie zero rozmow i spedzania wspolnie czasu -sex raz na 2 miesiace i to taki ze lepiej wcale( razem z grą wstepna 10 minut:( ) -ogolnie zyje w swoim swiecie Dodam ze jestem z nim tylko i wylacznie ze wzgledu na dzieci ale powoli mysle o rozwodzie bo ilez tak mozna:(

Gość megaaa
Szczerze wam współczuje, tym bardziej że macie dzieci, więc i im jest ojciec potrzebny, a wam mąż...Nie wiem co można z tym zrobić, może faktycznie na początek rozstanie na miesiąc, dwa, jak to nie pomoże, zacząć mówić o rozwodzie...

Przykłady olewania? Cały czas by spał jak nie telewizor to laptop... traktuje mnie jak powietrze sama chodze na spacery z dzieckiem kochać sie nie chce chyba ze mu sie zachce zadnego przytulania jak ma wolne to nigdzie mnie nie wezmie kompletnie siedze w domu nic mu sie nie chce

Gość megaaa
Z tego co wiem, to niektórzy mają tak po prostu, to ich sposób na życie, inni robią tak bo mają jakieś problemy, coś ich dręczy...

Mam juz tego dosc on wogole nie wykazuje zainteresowania mną nic go nie obchodzi jest strasznie obojętny widze ze ta sytuacja mu pasuje przynajmniej nikt nie kaze mu zejsc w koncu z komputera...

Gość megaaa
Długo to trwa?

Gość zebra w pomarańczowe paski2011
Kobitki współczuje wam z całego serca, bądźcie dzielne, silne. Trzymam kciuki. Niestety nie doradzę, bo ja problemu z mężem nie mam, chociaż on też czasami gra w x boxa, wypije kilka drinków przed tv ale kazdy musi mieć troszkę swobody, tylko że mój nie przesadza z tymi swoimi zabawkami.

Gość megaaa
Niektórzy uważają, że obojętność jest gorsza od kłótni, nie wiem na prawdę...dziećmi też się nie interesują wasi mężowie?

Gość justyna aa
zostawić dziecko partnerowi spakować się i wyjechać z dnia na dzień może zadziała a jeśli nie to rozwód nie ma innego wyjścia bo wasi faceci to nie chłopy tylko wymoczki

Gość megaaa
Moj jest informatykiem, więc wiadomo komp to podstawa w domu...ale na szczęście sam jakoś potrafi się kontrolować i na rozmowę zawsze znajdzie czas, sam zagaduje, więc uważam że jest dobrze.

Mój dzieckiem sie interesuje. Ale znam przypadki, że ojcowie specjalnie pracują tak, aby nie zajmować sie dzieckiem

Gość beata301891
dzieci o jedno karmie jeszcze mu nie zostawie bo jedno jest karmione piersią jeszcze:( ogolnie dzieci nie olewa ale ja wogole jakbym nie istaniala:( jak odstawie od cycka to pomysle nad tym wyjazdem;)odpoczne od wszystkiego a on moze zateskni:)

Gość megaaa
Aha, to jeszcze nie jest najgorzej, jak dzieci nie olewają... A może mają jakieś kłopoty, bywa że facet tak szybko się nie wygada, że trzyma to w sobie?

Gość beata301891
klopotow raczej nie ma...chybaze z glową bo jest uzalezniony od kompa i chyba piwa tez bo odziennie po 3 wypija...chodzi o to ze ja sie czuje niekochana,samotna i zawiedziona bo nie tak mialo bvc:(

a może po prostu, sorki że tak napisze, ale przestałaś dbać o siebie troszke, chodzisz mniej kusząco ubrana, nieumalowana, i dlatego on przestał sie toba interesować. Próbowałaś go troche poflirtować, lub może udawaj, ze masz jakiegoś adoratora czy coś w tym stylu. jak on poczuje się zagrożony, to wtedy oprzytomnieje. Oj nie wiem co ci doradzic a dręczy mnie twój problem.

Gość megaaa
beata, nie dziwię się, że Ci źle, bo to nie jest normalne zachowanie...ale wiesz może coś go gryzie, nie to że od razu jakieś bardzo poważne sprawy, ale coś mu nie daje spokoju...a co odpowiada jak zakładam, że mówisz mu, że czujesz się źle w tym małżeństwie, że dla niego nie istniejesz?

Gość justyna aa
mój dziadek mawiał kobieta jest przyjemnością mężczyzny o ile go na nią stać ale kobieta - matka to nie tylko przyjemność ale ogromna odpowiedzialność jedyne prawdziwe wyzwanie dla mężczyzny sam spłodził zdrową 11 :D a może więcej ale o tym nie wiemy :D

Gość beata301891
dbam o siebie..nawet na zakupach faceci sie za mna ogladają ale on jest pewny ze skoro mamy 2 dzieci to bede z nim bez wzgledu na wszystko

Gość lhooq
gdzie wy znajdujecie takich pacanów? :/ nie wyobrazam sobie byc z kims kto nie mnie nie szanuje.

Gość beata301891
po prostu taki charakter:( zdobyl, zaobraczkowal, zrobil dzieci i mysli ze juz nic nie musi robic zeby ten zwiazek utrzymac ..

Gość megaaa
A ile Twój mąż ma lat?

Gość beata301891
32 a zachowuje sie jakby mial z 18:(

Gość beata301891
kiedys tak nie bylo...myslalam ze to chodzacy ideal ale sie pomylilam:( im piekniej na poczatku tym gorzej potem:(