Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rernett

Powiedzial wam ktos ze jestescie brzydcy?

Polecane posty

Ja to chyba z milion razy słyszałam... pamiętam już jako dziecko w klasie były takie dwie Ania i Magda i one zawsze stały za wzór urody a ja i przyjaciółka byłyśmy te brzydkie :D Później też raz słyszałam że ładna a od kogoś innego że tragedia ;) W sumie to miałam i mam na to wyjebane - są gusta i guściki. Zresztą sobie się niezbyt podobam jak tak spojrzeć w lustro no ale co zrobić, jestem jaka jestem. Dbam o siebie, nie zapuszczam się... nie muszę się każdemu podobać

Gość co wy pieprzycie
trzeba chodzić z głową do góry i sraj na innych rzadką kupą :)

Gość rernett
to bylo tylko 1 zastepstwo. Ona jest tylko do konca roku szkolnego, nie chce juz sobie nerwow psuc, ale pod koniec su*e wygarne wszystko, nie bedzie mi zalezec.. tak zbaczajac troszke to czuje ze przez to nigdy nie zaloze rodziny,ba nawet zwiazku nie stworze. bede odludkiem i nigdy sie nie polepszy :o myslalam juz calkiem powaznie o samobojstwie,po co sie meczyc?

Gość co wy pieprzycie
ja bym nie odpuściła, a w życiu 😡😡😡😡

Gość lololope
ja dzisiaj usłyszalam od swojej mamy,ale to już staruszka .

Ja też nie mam powodzenia. Moje kontakty ograniczaja się do kilku najbliższych koleżanek :D Może i nie jestem jakos tam zakompleksiona(większość społeczeństwa mam w dupie), ale jakos nie rusza mnie, gdy ktos mi powie, że jestem brzydka, ponieważ codziennie patrzę w lustro i chyba wiem, jak wyglądam :P Więc osobie, która mi walnie, żem gruba świnia, odpowiadam: "Aleś bystry/a" no bo jak mam na takie coś odpowiedzieć? Ameryki ta osoba nie odkryła :p

Gość rernett
małablondynka, po kawalku tego zdjecia widac ze jestes ladna. i normalna. a ja? Czysta tragedia,bez zlosliwosci.. Wolalabym byc przecietna niz brzydka mimo tego ze dbam o siebie tzn staram sie. :o mijaja lata, a ja w ogole sie nie wyrabiam,wrecz przeciwnie :( wiekszosc sie wyrobila, sa normalnymi ludzmi. W ogole za rok mam 18-stke. Chcialabym huczna impreze, ale dobrze wiem ze to tylko marzenia :omam niewielu znajomych, moja ciagla "nieobecnosc" niekontrolowana juz czasem bardzo wadzi.Jedynie moge liczyc na kilka osob z rodziny no i paru znajomych najblizszych i ot,cala 18stka:o

Gość rernett
widzisz, inaczej to odbierasz, a ja juz nawet nie mam sily ani checi sie bronic. zero dystansu, zle czuje sie we wlasnym ciele. tzn moze tragicznie tak nie jest, nie jestem gruba, ale ta twarz :o ten zez najgorszy ;( i krzywe zabki.. Obiecalam sobie ze jak bede zarabiac to wezme sie za siebie, tylko czy juz za pozno nie bedzie.teraz najlepsze lata mi uciekaja przez palce... nic,tylko skonczyc ze soba:(

Gość co wy pieprzycie
ale w czym dokładnie problem? nie wiem, masz zdeformowaną twarz?

Gość ojjjjej
ojej straszne. pustej paniusi powiedzieli, ze jest brzydka i sie zalamała. żal komentować po prostu. na nauce sie skup, a nie uroda najwazniejsza :o

Dzięki, no ale właśnie widzisz są gusta i guściki bo nie raz słyszałam że brzydka jestem. Sama uważam ze mam głównie za duży nos i ogólnie to nic specjalnego ze mnie nie jest no ale chyba nie straszę ;) Pokaż zdjęcie to Ci powiem co myślę o Tobie :)

Gość DOROTA===============
Daj fotkę ,ocenimy:)

Gość maliboo.
zwariowalyscie jak ma dawac fotke jak tu po wszystkich jada? nawet Jessica alba to pasztet tutaj dopiero dziewczyna by sie zalamala

Gość rernett
no i mamy przykład chamstwa :( pusta nie jestem,widocznie ty nie przezywasz tego co ja od najmlodszych lat i wygladasz normalnie. Nie mam zdeformowanej twarzy, rysy mam po prostu straszne, procz tego niewymiarowe usta, te oczy :o, i jak zaczynam mowic od razu widac zeby :o a sa straszne. na dole jeden w przod, drugi w tyl niczym karuzela, na gorze jedynka lewa nachodzi na prawą, w dodatku mam taka jakby zoltawa kosc przez co zdaje sie jakbym miała zaniedbane zeby, ale nic z nimi nie zrobie,chyba ze koronki

Gość 1hkjbsdhf328881ihwns snv d289i
rernett, piszesz, że chłopak do Ciebie zarywał. Myślę, że chciał zwrócić Twoją uwagę, i zrobił widzę to bardzo skutecznie:) A jeżeli jeszcze go na dodatek puściłaś kantem, to pewnie jest głęboko wewnętrznie urażony i nawet takie jakieś złośliwości mogą być próbą pokazania, że on jest fajny, cool, że wcale nic nie czuł. Nie przejmuj się. Nie warto. I co to za teksty z kończeniem ze sobą? Jak nie będzie Ciebie, to już na zawsze pozostaniesz taka jaka jesteś, smutna, niedowartościowana. A Ty przecież pragniesz szczęścia, jak każdy z nas. Myślę, że z tą brzydotą przesadzasz. A nawet jeżeli nie, to niedługo będziesz miała 18 lat. Możesz na wakacje jeździć do pracy. Zafundować sobie aparat na zęby itd. I na nic nie będzie za późno. Na co niby ma być za późno kiedy będziesz mieć 20, 25 lat? Jak już ktoś pisał, weź się lepiej za naukę, i się pierdołami nie zajmuj.

Gość rernett
heh :) nie mam zamiaru tutaj wystawiac fotki.. z reszta bym sie wstydzila pokazac nawet na priv :(:o

Gość rernett
ogromne dzieki za wsparcie:) nie wytrzymuje tego upokorzenia, kto by wygladal tak jak ja, wiedzialby dobrze co to za bol. nauka tez mi zbyt nie idzie, do tego ta depresja. zero checi na wszystko, wahania nastrojów, nawet nie ma z kim wyjsc a wiosna idzie:( wiem tylko,ze rodzice mimo ze za mna bardzo nie sa, pewnie by cierpieli i sie obwiniali, ludzie by zaczeli gadac jak to zwykle bywa, a mieszkam w malym miescie, jeszcze matka by sobie cos zrobila... o nie :o

A z tymi zębami to nie przesadzaj, zarobisz, kupisz aparat i już. Znam wiele osób, które aparat zakładały w wieku nawet 30 paru lat, bo dopiero było ich stać. Normalna sprawa. Takie życie.

Gość suzie max
tak raz mi to powiedział nieznajomy facet na parkingu jak przy jego dziewczynie powiedziałam mu że musi się nauczyć prowadzić ( strasznie kaleczył i mi wymusił wcześniej na rondzie )

I weź się do porządku za naukę, wybierz sobie jakiś przedmiot z którego będziesz najlepsza. Depresja, jest z pewnością bardzo ciężką sprawą i utrudnia życia, ale leczysz się przecież. Pomyśl, że są setki, miliony ludzi w gorszej sytuacji niż Ty. Poszukaj nawet na necie, albo zainteresuj się co się dzieje u innych ludzi w Twoim mieście, znajdziesz wielu którzy chętnie by się z Tobą zamienili.

No i co z tego że są tu debile co jadą ot tak, takich się po prostu nie czyta. I tak Cię nikt nie zna, wstaw zdjęcie, daj zobaczyć paru osobom i skasuj

Gość rernett
hm.. tylko zebym sie doprowadzila do ladu, pewnie musi minac sporo lat. [psychicznie i fizycznie] a okolo 30stki to mam male szanse na zalozenie rodziny :o nie chce przegrac zycia ale w najlepszym okresie,nie mam na nie wplywu :(

Gość rernett
nie chce.. wiadomo jak to jest na kafe..ktos zapisze i bedzie np rozpowszechnial,a nie chce sie dodatkowo pograzac.. w ogole co mi da ''pocieszajaca''nawet w malym stopniu ocena kogos ? nie dowartosciuje sie tym..

Gość pancia ancia
nie powinnaś sie przejmować takimi głupotami znałam dziewczynę na prawdę super zgrabną, fajny charakter,śliczną a złośliwy chłopak powiedział jej że jest brzydka , w sensie tym że ma krzywe ząbki trochę na prawdę bez sensu, każdy człowiek ma jakąś wadę i jak sie przyczepić każdego można tak skwitować w rzeczywistości ta dziewczyna ma dużo wielbicieli i faceci sie w niej kochają,ma narzeczonego zakochanego na zabój na każdą kiedyś tak ktoś powie ,mi też tak jeden powiedział i olewam to daj sobie spokój,jak możesz sie tym załamywać ? ludzie są chorzy nieuleczalnie, cierpią i chcieliby sie z tobą zamienić na miejsca na pewno nie jesteś brzydka jeden gostek tak zniszczył twoją psychikę załamka

Jeszcze raz ja teraz odnośnie nauczycielki. Nauczyciel to człowiek jak każdy inny. Są fajni i podli. I nic na to nie poradzisz. Olej to wszystko.

Gość maliboo.
"Są fajni i podli. I nic na to nie poradzisz. Olej to wszystko." i tu sie mylisz, dziewczyna powinna porozmawiac z dyrektorem, bo ten pedagogiczny potwor urosnie atak moze ja kto ukroci

Gość rernett
nie,nie jeden to byl jeden z wielu takich incydentow. przez pierwsze kilka miesiecy to olewalam,ale tak czesto slysze podobne komentarze ze mam po prostu dosyc :O

Gość rernett
faktycznie ze mna musi byc cos nie tak, bo przeciez gdybym byla ladna to ludzie by mnie szanowali, a nie na odwrot... na dodatek jestem slaba, gdy tylko cos przykrego sie zdarzy i nie dotyczy nawet mnie to od razu mam lzy w oczach, czuje ze nie wytrzymam, tak mi glupio, zalamac sie idzie... nie wiem jak sie tego pozbyc... do dyry nie pojde, bo ona jest taka ze swojej 'cudownej kadry' broni jak lwica, z gory wiem, co będzie. nawet nie warto zaczynać :o

Nie wiem czy wiesz ale z roku na rok opóźnia się czas kiedy to młodzi obywatele naszego kraju postanawiają założyć rodzinę. A w ogóle co Ty w wieku nastu lat o zakładaniu rodziny myślisz? Zajmie Ci ile zajmie to doprowadzanie się do porządku. Ciesz się, że masz szansę doprowadzić się do porządku. Weź tak nie biadol, tylko podwiń rękawy do pracy i walcz już dzisiaj o lepsze jutro dla siebie. Zacznij się uczyć do porządku, pomagać w domu, spacerować, rozwijaj się w jakiejś dziedzinie. Zdjęcia też radziłabym nie dawać. Po co masz się później martwić, że ktoś je ma kto nie powinien.