Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarosławe kaczyńske milonere

w biedronce kupują tylko biedne śmiecie

Polecane posty

🖐️

biedaki nie głosować na mnie 🖐️

Gość peedobeer
i ty ;P

A ja tam lubię Biedronkę. Po owoce, warzywa zawsze tam wchodzę a i co innego kupię przy okzaji. Do najbiedniejszych nie należę - i ja i mąż mamy firmy więc nie narzekamy. I nie wstydzę sie ani tam wchodzić, ani do tego przyznawać.

Gość 6mln na koncie
kupuje w biedronce bo mają zayyyebyste rzeczy🖐️

Gość do biednych nie należę
ale podstawowe art. spożywcze kupuję w Biedronce - produkty takie same jak w innych sklepach a cena niższa.

Gość donaldinio pinokio tusk
I co idioto zaczynasz nowt temat jak z 10 takich jest to juz sa odgrzewane kotlety ! Kaczynski chlapnol i juz to bylo rozlozone na milion czesci ty po tygodniu sie obudziles? Moze o OFE porozmawiamy nie interesuje cie ze bedziesz mial 30% nizsza emeryture?

Gość donaldinio pinokio tusk
Ty 6milionow na koncie a co kupujesz w biedronce?

Ja mam Intermarche i Biedronkę niedaleko domu. Ale w Interu wolą sprzedać już zepsute banany po 6 zł, kiedy w Biedronce można kupić idealne za 3,4 zł.... i ze wszystkim tak jest. Więc po owoce i warzywa to tylko tam..... a i inne rzeczy przy okazji kupię, jeszcze nigdy nie żałowałam Nawet nie wiem co tam ile kosztuje.... ale jakość jest ok.

Gość cos ty tutaj prowokacje
unas biedacy kupuja w niemczech cukier po 0,65 milka po 0,33 a nie jak w Polsce za 3 zł Schauma 0,98 centów

Gość freebox:
Dzieki tej przechadzki Kaczynskiego po sklepie rzad zaczal mowic o wysokich cenach! Tusk zaczol interweniowac w sprawie cukru wiec dziekujcie Kaczynskiemu a nie wysmiewacie do bo tak TNN naswietlil sprawe!

Gość bogacz a księżyc kradnie
lechu zdechł bo nie kupował w biedronce 🖐️

Gość no ja tez!
kupuje w biedronce i co z tego? sklep jak kazdy inny! Jeronimo Martins Dystrybucja prowadzi sklepy dyskontowe biedronki i Żabek! to Żabka tez jest dla biedakow? W ogole nie rozumiem tego tepego Kaczynskiego chuja o zyciu wie a sie wypowiada te jego przydupasy mu pewnie zakupy robia! Biedronka to sklep jak kazdy inny jesli jest tam cos co mi smakuje to to kupuje jak tego nie ma ide gdzie indziej...proste! mam kupowac w Almie albo Piotrze i Pawle bo WYPADA?! a kogo to obchodzi gdzie ja zakupy robie :D

Gość tak juz jest ale to jest
w biedronce właśnie kupuja ci co maja kasę oszczędzaja skurwiele na wszystkim, wykupując produkty tym mniej zamożnym

biedronka tez ma markowe produkty i nawet tansze niz w innych sklepach. ja nie mam nic przeciwko biedronce.

Gość się wam POprzestawiało
wczęsniej to się kuźwa wstydzili przyznać, że w biedronce kupują, bo to obciach, ale jak kaczor powioedział że to sklep dla najbiedniejszych (bo to prawda jest - najbiedniejsi z PRZYMUSU wybierają biedronkę), tusku powiedział, że jego rodzina w biedronie kupuje (to nic, że nikt nigdy tusków w biedronie nie widział - premier POwiedział, a idiotom to wystarczy), to nagle kuźwa wszyscy zapałali miłością do biedrony i wręcz się chwalą, że tam kupują. zakłamane polactwo

nawet ciuchy sa tańsze i zastanawiałem czy sprzedawać przez allegro

Gość ubieram sie w biedronce
:classic_cool:

Gość no ja tez!
ty powyzej! *się wam POprzestawiało* pojebalo Cie?! ja do zamoznych nie naleze do lepiej sytuowanych tez nie! jak nie mialam obok dupy biedronki to robilam zakupy w sklepach obok chaty gdzie wszystko bylo 2X drozsze dopiero jak mi otworzyli obok biedronke to zaczelam tam kupowac! i czego sie wstydzic z ta biedronka sorry?! SKLEP JAK KAZDY INNY!! ma takze produkty knorra wawela, pudliszki i morlin chyba to co mam zapierdalac gdzie indziej bo przeciez nie kupie w biedronce sklepie dla plebsu?! kto w ogole wczesniej przyszyl taka latke temu marketowi? nie rozumiem tego

biedronka nie jest taka tania to jest mit promocja dla biedronki u nas sa oprócz biedronki sa 3 supermarkety niekture produkty sa tansze w inych sklepach np liidli czy netto

Gość jacieniemoge
A ja się stołuje w Castoramie i chuj wam do tego.

Gość się wam POprzestawiało
Ja wybrane produkty kupuję w biedronie od wielu lat. I wiem, jak wykształciuchy na mnie patrzały i jak komentowały, więc mi tu teraz nie pitolcie, bo od tygodnia wam się nagle wszystkim niemal poprzestawiało :P A łatkę sklepu dla najbiedniejszych biedrona ma od samego początku (czytaj wyżej dlaczego). I to nie tyle łatka, co stwierdzenie faktu. Najbiedniejsi z musu wybierają jak generalnie najtańszey sklepy, ado takich ta sieć należy.

Gość no ja tez!
ale tam gadasz! mowie Ci ze ja tez nie jestem jakas bogata uwazam ze krucho u mnie z kasa ale jak biedornki nie bylo to nie jezdzilam tam specjalnie bo tam taniej! kupowalam gdzie bylo blizej a teraz ze mam ja pod nosem to kupuje w niej i tyle. w wiekszosci biedronki sa na osiedlach i na takich osiedlach czesto sa to jedyne sklepy to wiara idzie tam kupowac. wielce mi sklepy dla ubogich! sa jedynie sklepy ekskluzywne jak piotr i pawel i alma czyli delikatesy tam wyrazniej jest DROZEJ drogo jak chuj bym nawet powiedziala :D ale we wszystkich innych ceny sa podobne!

Gość biedni sa wsrod nas
Ja tez jestem biedna i tylko mi zostala biedronka bo najtansza ale powiem wam ze wiekszosc artylulow jest niezbyt dobra ! Gdybym miala pieniadze to raczej wolala bym kupic gdzie indziej bo niektore rzeczy nie nadaja sie do spozycia! Jedyne co trzeba im przyznac to sa swieze rzeczy!

Gość takajednaonaona
Ja kupuję w Lidlu. Jedzenie dobre, ceny niskie. Biedronka też jest ok, ale to nie to samo co kiedyś (tzn. jest drożej i jedzenie trochę gorszej jakości)

Gość no ja tez!
ale co tam jest tak wyraznie tansze ja sie pytam? ostatnio kupowalam 2.5 kg ziemniakow za 6 zlotych! to tak tanio? na rynku dostalabym na pewno taniej! chleb ogolnie pieczywo nie jest jakos wiele tansze od takiego w piekarni te wszystkie szynki itp jak by sie poszlo do rzeznika i kupilo ta sama ilosc to wyszloby podobnie. jedyne co jest prawdziwie tansze to mleko i maslo. choc moze nie wynazalam tam tego co jest naprawde tansze - to mi podpowiedzcie :p