Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agorka

Straciłam cnotę z kimś kto tego nie uszanował

Polecane posty

Mądri - fakt, już ktoś w telewizorze lansuje tezę, że warto rozmawiać. Ale czy na każdy temat bezwzględnie? Oto jest pytanie. Kolejne to "Myśleć czy nie myśleć". Od pewnego wieku i tak ubywa komórek w mózgu więc niezależnie od tego ile czasu poświęcamy dziennie na myślenie, indolencja podąża jak cień. Myślisz, że uciekniesz od niej myśląc o niewinności lub jej braku?

czesc Brum :) Mądri nie wiem czy sie cieszyc ze wraz z moim przyjsciem zawrzala Ci woda, ale moze to tylko przypadek :D Nieustannie na to liczę, że ludzie mogą i wręcz POWINNI myśleć! i chwala Ci za to, ale obawiam sie ze Ty chcialbys myslec za nich

Czizas a ja to bym chciała, żeby mnie ktoś wyręczył w myśleniu. Albo zwolnił.

"wolisz udawac, ze temat jest prawdziwy tylko po to aby napisac jakim autor/autorka jest zazwyczaj kretynem?" - nie obchodzi mnie to czy ktoś coś przeżył, czy tylko PODSZYWA się pod przeżycia innych. Jeżeli uważam kogoś za KRETYNA, to mówię dlaczego tak uważam. To daje OBYDWU STRONOM pole manewru. Ty, bez względu na temat, korzystasz z tych samych ARGUMENTÓW, czyli "pure nonsensownych" haseł. Ponieważ znasz ich MOCNO OGRANICZONĄ ilość, jest to już MAŁOŚMIESZNE. Spróbuj, chociaż raz POWIEDZIEĆ COŚ W TEMACIE SWOIMI SŁOWAMI. Jeżeli JESZCZE wiesz, o czym mówię....

"A może skoro uznają, że problem jest zbyt wydumany i przekombinowany to nie warto teoretyzować nad nim i rozwijać myślenia w kierunku czegoś, czego nie ma?" To jest MAJSTERSZTYK!!!! Czemu wobec tego zabierasz głos?

Ponieważ czuję nieodpartą potrzebę pisania bzdur, Mądri. :)

Gość taki jeden 123
Masz idiotyczną rodzinę. Przecież nie puściłaś się z pierwszym lepszym tylko normalnie byłaś z nim w związku ,a że nie wyszło no to kto mógł przewidzieć ?...Niema co na siłę celebrować tego dziewictwa. Czy dziewica jest wymarzoną kandydatką na żonę? Kiedyś jak jeszcze wierzyłem w smoki itp to tak mi się wydawało. Teraz to na dwoje babka wróżyła. Dziewica to taka puszka pandory trochę bo to kobieta ,która nie zna jeszcze swoich potrzeb seksualnych i będąc jej pierwszym może wyjść naprawdę różnie z punktu widzenia faceta. Taka kobieta może być wierna ,a równie dobrze może "zarazić" się seksem i będzie miała myśli jak by to było z innym. Reguły niema lecz kto nie ryzykuje (ważne by z głową) ten niema. Ja wychodzę z założenia że w życiu piękne są tylko chwile i lepiej chyba mieć co wspominać niż nie ryzykować i mieć jałowe życie.

Spróbuj, chociaż raz POWIEDZIEĆ COŚ W TEMACIE SWOIMI SŁOWAMI. Jeżeli JESZCZE wiesz, o czym mówię.... jakim temacie?

"obawiam sie ze Ty chcialbys myslec za nich" - co daje Ci podstawę do takich wniosków. Jeżeli ktoś PUBLICZNIE stawia pytanie "Czy mam jeszcze szanse na poznanie kogos wartosciowego skoro juz mam to za sobą?" to przedstawiam swoje SUBIEKTYWNE zdanie, wykorzystujac podane przez pytającego fakty. Przeceniasz mnie, uważając, że JESTEM W STANIE MYŚLEĆ ZA CIEBIE. Co nie odbiera mi prawa do apelowania do Twojego MÓZGU (jeżeli wiesz co mam na myśli?????)

Mądri, wybacz, że się wtrącę ale posiadanie mózgu to tylko część sukcesu w kierunku idei: "Myślę.

Przeceniasz mnie, uważając, że JESTEM W STANIE MYŚLEĆ ZA CIEBIE. Co nie odbiera mi prawa do apelowania do Twojego MÓZGU (jeżeli wiesz co mam na myśli?????) ja napisalam tylko ze chcialbys myslec, a nie ze Ci sie to udaje nie wiem co masz na mysli Madri, bo jeszcze nie opanowalam wnikania w meandry szalenstwa

taki jeden 123, "Masz idiotyczną rodzinę" - mocne słowa! Nie wybierasz sobie RODZICÓW. Jeżeli uważasz ich za IDIOTÓW to wystawiasz świadectwo tylko sobie! Naturalną rzeczą jest, że każde nowe pokolenie czuje się mądrzejsze od poprzedniego. I ma ku temu podstawy. Ale jeżeli podstawą do wypowiadania tak KRAŃCOWYCH opinii jest WIARA W SWOJA NIEOMYLNOŚĆ człowieka, który ma tak mało jeszcze WŁASNYCH DOŚWIADCZEŃ, to wystawia mu to NIENAJLEPSZE świadectwo. Chciałbym Cię uznać za MĄDREGO [taki jeden 123]. I uznałbym Cię za takiego gdybyś stwierdził, że LUDZIE SĄ RÓŻNI. Mają RÓŻNE systemy wartości. Niektóre z nich nie UWZGLĘDNIAJĄ zmieniajacych się warunków. Ale TRWAJĄ! "taki jeden 123" JESTEŚ IDIOTĄ! Człowiekiem, któremu nie staje wyobraźni aby pojąć, że LUDZIE SĄ RÓŻNI. Nawet jeżeli uznajesz, że KAŻDY KTO MYŚLI INACZEJ NIŻ TY jest IDIOTĄ, to spróbuj pomyśleć, że np JEST NIEREFORMOWALNY! Tylko tyle, ale i aż tyle... Tylko IDIOTA może uważać ludzi inaczej myślących za IDIOTÓW! Czy nie wydaje Ci się, że też jesteś ŹDZIEBKO NIEREFORMOWALNY? Pewnie dzisiaj nie potrafisz sobie tego wyobrazić, ale kiedyś usłyszysz podobne słowa od swoich dzieci. To czy nazwą Cię IDIOTĄ, czy tylko NIEREFORMOWALNYM, zależy w dużym stopniu OD CIEBIE!

"wybacz, że się wtrącę ale posiadanie mózgu to tylko część sukcesu w kierunku idei: "Myślę"" Jeżeli ktoś poprzedza wypowiedzenie swojego zdania słówkiem "wybacz" to znaczy, że ma świadonmość tego iż popełnił COŚ NIECNEGO! Czyż nie jest to Twój PROBLEM? Nie powiem nic sensownego, bo może się to okazać BEZSENSOWNE np dla czizas? Albo kogoś innego..... Posiadanie mózgu nie GWARANTUJE nawet CZĘŚCIOWEGO sukcesu. Ale JEST WARUNKIEM KONIECZNYM!!!!!!

"Niecny" w tym przypadku wydaje mi się nieco przesadzony. Zbrodnia to żadna, napisać dwa zdania, które akurat przyszły mi do głowy. Zwłaszcza, że one nie są szczególnie obrazoburcze czy wywrotowe. To dygresja raczej była niż niecnota.

"ja napisalam tylko ze chcialbys myslec, a nie ze Ci sie to udaje" Ależ wystarczy CZYTAĆ, aby WIEDZIEĆ co zostalo NAPISANE. Uprzedzam..... JEST TO TYLKO WARUNEK KONIECZNY! Niekoniecznie WYSTARCZAJĄCY dla COPONIEKTÓRYCH! DEMENTI Nigdy, nigdzie nie pisałem, że CHCIAŁBYM myśleć! Ani nie walczyłem o to aby UDAŁO MI SIĘ MYŚLEĆ! Jeżeli piszę MYŚL, to Ty nie skupiaj się nad tym czy ja myślę, a nad kontekstem, w którym padły te słowa. Będzie Ci łatwiej....

"Zbrodnia to żadna, napisać dwa zdania, które akurat przyszły mi do głowy. Zwłaszcza, że one nie są szczególnie obrazoburcze czy wywrotowe" Dlaczego więc PROSISZ O WYBACZENIE?

broom, jeżeli dla swojego lepszego samopoczucia potrzebujesz mojego wybaczenia, to WSPANIAŁOMYŚLNIE powiem, że je masz! Czy teraz już możesz napisać COŚ W TEMACIE, nie ogladając się na to co powie Mądri, czizas, czy BÓGWIKTOJESZCZE?

czizas ja pierd. czym potwierdzasz POPRAWNOŚC POLITYCZNĄ wobec.... swojego guru????????

Gość ghfggggggggggggggh
0/10

Mądri - widziałeś już może film "Jestem Bogiem"?

czizas, podejrzewam od dawma, że jesteś kobietą! Więc jeżeli Ci "nie staje" to nie chodzi o to, o czym myśli większość! Czyżby NIE STAWAŁO CI WŁASNEGO ROZUMU, aby powiedzieć cokolwiek SWOIMI słowami?

A jeśli chodzi o wybaczenie to taka figura retoryczna była.

"widziałeś już może film "Jestem Bogiem"" Nie, ale swoich opinii nie opieram na tym co zobaczyłem w kinie czy w telewizji.... Te SPREPAROWANE obrazy nie prezentuja niczego, co nie miało już miejsca w REALNYM życiu. Nawet jeżeli mają kategorię SF. Po tytule przywołanego przez Ciebie filmu domyślam się, że CHCIAŁAŚ MI POWIEDZIEĆ....... Wyraź to SWOIMI słowami... Czy to CIĘ PRZERASTA?

Jeżeli uważacie, że 25 letnia DZIEWICA jest "koniem, którego NIE MA" to może zbyt dużo czasu spędzacie w kinie?

"Fajnie mi się z Tobą Madri rozmawia" - MYŚLĘ, że mnie FAJNIEJ by się rozmawiało z Tobą, gdybyś ZDOBYŁA SIE NA ODWAGĘ i zaczęła mówić co myślisz zamiast myśleć co POWIEDZĄ czizas, zawszejakiśtam itp?

Gość fddhfhhsshetheteteht
a co to jest cnota????? jestes kolejna idiotka myslaca ze jak da dupy kolesiowi i ze jest to jej pierwszy to bedzie ja kochac i na zawsze???? wszystkie kobiety to kkkkkkkkkkkkkkkkk

czizas, "Mądri.... aaaa zreszta mam zbyt dobry humor pas" Dowcipem można ZATUSZOWAĆ swoje braki tylko wobec ludzi PRYMITYWNYCH. Bez wzgledu na to co o mnie myślisz nie jestem taką osobą. Dlatego WIEM, że NIE MA LUDZI DOSKONAŁYCH. Ty nie jesteś DOSKONAŁA (nikt nie jest!!!!). Ale BĄDŹ SOBĄ!!!!! Jeżeli zabiegasz o poklask ludzi NIEZBYTOGARNIETYCH to jesteś TAKASAMAJAKONI.