Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agorka

Straciłam cnotę z kimś kto tego nie uszanował

Polecane posty

"ten pi**uś pisał często kiedyś w różnych tematach czepiając się każdego zdania użytkowników" - czepiaj się i Ty, w tym temacie, mojego zdania. Albo przedstaw swoje.

Gość nie całkiem sławni
Wygląda na to, że konie trafiły na OSŁA.

Gość Punky
Niestety myślenie typowego faceta - jak nie chciala się ze mną kochać to zostawilem ją, bo miała DEFEKT MÓZGU, nie chciala oddac się tak wartosciowemu facetowi...Ach, gdybys rzeczywiscie był taki wartościowy to poczekałbyś na nią, na to by mogła ujrzec wreszcie tę Twoją wartościowosc :D Do autorki - nie przejmuj się, nie blona jest najwazniejsza tylko myśenie i wartosci jakie masz. Co z tego ze jakas dziewczyna ma blonę gdy caly czas mysli tylko o tym by się jej pozbyc, z byle kim, byle jak, byle szybko. Znalam takie przypadki. Cnota między nogami, a dusza niecnotliwa. Znajdziesz faceta, ktory Cię pokocha i zrozumie Twoj zlozony charakter, ale sama musisz się zacząć dobrze ze sobą czuc. To jest najważniejsze! Do Mądri - bardzo mi się podobają Twoje posty :) Rzadko się spotyka tu takie obiektywne i bądź co bądź rozsądne wypowiedzi :P

Uderz w stól, a KONIE sie odezwą! Czy KONIE interesuje to, że ktos może być WARTOŚCIOWY bez względu na to czy ma jeszcze TO COŚ miedzy nogami, czy też WPROST PRZECIWNIE?

Do Mądri - bardzo mi się podobają Twoje posty Rzadko się spotyka tu takie obiektywne i bądź co bądź rozsądne wypowiedzi Mądri, zeby sobie samemu wlazic w tylek to juz przesada

Gość Punky
Raczej się mylisz. Jestem Punky, jestem kobietą z woj. śląskiego. Podać Ci również nr stanika i buta, czy juz niekoniecznie :D

Gość Do ble ble...
Mądrujesz się ,a byki robisz jak cholera:/ PISZE SIĘ TAKŻE a nie TAGŻE:/

Gość Punky
Czyli, ze co??? Że ja niby tak ładnie piszę jak Mądri? Dla mnie to komplement :D Dziękować serdecznie ;D

Gość Mądri pisze czasem sam ze sobą
🖐️

Czyli, ze co??? Że ja niby tak ładnie piszę jak Mądri? Dla mnie to komplement Dziękować serdecznie ;D grunt to umiec wszystko przerobic w komplement, to sie ceni :)

Punky, wypowiadając SWOJE zdanie o moich opiniach narażasz się KONIOM!!! Ale nie przejmuj sie tym! Nie uznaj tego za KOMPLEMENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez względu na to co pomyślą o tym KONIE, zgadzam się z Twoją opinią. I nie tylko dlatego, że jest BLISKA mojej. Możemy się czepiać słówek, dyskutować o NIUANSACH, ale mówimy CO MYŚLIMY. W przeciewieństwie do KONI, KTÓRE MÓWIĄ!

ja sie nie dziwie, ze pisze sam ze soba, w koncu nikt normalny tego bajzlu nie ogarnie

Gość Punky
Seryjnie mnie to ubawiło :D Ale nie, ja jestem sobą, nie nim. Możecie poczytać moje inne posty, może wreszcie ktoś doceni moj talent pisarski i zaproponuje wydanie książki? :D Chciałoby się A tak powaznie - ciekawe temacisko tutaj, dawno tak się nie wciągnęłam :)

Gość nie całkiem sławni
"Mondry" ma gonitwę myśli, wprost galop.

Gość Mądri ma małą fujarkę i musi
sobie ulżyć :P Poza tym łatwo tego kretyna zdemaskować nawet pod pomarańczą :D:D też w innych tematach :D

Gość Punky
Galop aż strach, wziąwszy pod uwagę, że na osiem kopyt ;P

co znaczy, że nie uszanował tego, a co miał robić? Ożenić się z pannicą, którą był zmuszony przedziurkować, bo się inny głupi nie znalazł? Nie rozumiem, absolutnie o co chodzi.

"Mądri, zeby sobie samemu wlazic w tylek to juz przesada" czizas, ogarnij się! Pozwól mi zachować te szczątki SZACUNKU jakim Cię darzę!

Galop aż strach, wziąwszy pod uwagę, że na osiem kopyt ;P spoko zaraz przyjedzie kolezanka z wielkopolski i bedzie 12

Gość Punky
Ej, teraz mnie obrażacie już!!! Jeśli uważacie, że ja to nie ja :P Adres IP jest inny, więc o co tyle szumu???

Gość Mądri.
Brakuje mi tutaj Nadzi 8 :classic_cool:

Pozwól mi zachować te szczątki SZACUNKU jakim Cię darzę! zwalniam Cie calkowicie z darzenia mnie szacunkiem :) go for it

Gość Punky
Czy nie można mieć podobnego zdania do Niego? Bo według Was On nie ma racji i jest może śmieszny, a może po prostu dla Was niezrozumiały. Już nie będę chwalić, bo zaraz stwierdzicie ze to on sam sobie robi reklamę. Co za bezsens :/ Ruszajcie mózgiem, napisac "podszyw" najłatwiej.

"Mądri ma małą fujarkę i musi sobie ulżyć" KOŃ ma dużą, a TEŻ musi sobie ulżyć. Czy NAWET tak oczywista oczywistość przerasta Twoje INTELEKTUALNE możliwości?

Gość Mądri.
Nie nadążam się przelogować z Punky 😭zła33 lub Nadzieja8 przybywajcie :D

Gość Mądri.
Mój mały wacuś wpędza mnie w obłęd :D

"zwalniam Cie calkowicie z darzenia mnie szacunkiem" - czizas, DAREMNY TRUD???? Czy nie przesadzasz ze swoją WSZECHMOCĄ? I nie przypisujesz mi NA WZÓR I PODOBIEŃSTWO? Jestem zwykłym śmiertelnikiem, którego WKURWIA LUDZKA GŁUPOTA! Tylko i aż tyle... Powiedz mi dlaczego uważasz, że to co ja uważam za GŁUPOTĘ według Ciebie jest MADROŚCIĄ. Niczego innego NIE CHCĘ!!!

Sorry Mądri, ale pieprzysz 3 po 3. Widać od razu, że Cię nigdy żadna laska porządnie w tego Twojego konika nie kopnęła. Pojęcia nie masz jakie kobiety potrafią być bezwzględne. A z laską rozstałem się dlatego, że mi potrafiła powiedzieć takie rzeczy, że "jak nie umiem rozbudzić kobiety, to mój problem", albo ciągle mi wypominała byłą, tzn. to, że w ogóle o niej myślałem ( a byłem z poprzednią 4 lata - sic, więc jak można o tym w ogóle nie myśleć? ), potrafiła na mnie wrzeszczeć na środku dużego miasta bez żadnych skrupułów, i jeszcze wiele innych, no czub słowem. Po czym jak się z nią rozstałem, to nagle zrobiła się miła i jej się prawie wszystko odwróciło. A ja nie będę szedł na taki układ, że seks po ślubie, bo po ślubie to będzie kicha, i potwierdzi Ci to nawet nie facet, ale każda kobieta z którą pogadasz. Poza tym ja będę na straconej pozycji, bo gdy np. okaże się, że ona ma jakieś problemy z kobiecymi sprawami, albo że ma blokadę psychiczną, bo jej mama wpoiła średniowieczne zasady. Wtedy mi pozostaje męczyć się całe życie, albo zdradzać, albo się rozwieść. Jak Ty jesteś taki odważny, to jestem pełen szacunku i podziwu dla Ciebie i życzę Ci w życiu jak najlepiej. Tylko że życie to niejebajka. Ja też mam wiele wad, ale jednak potrafię być człowiekiem i podchodzić do 2 z sercem. Pozdrawiam serdecznie

Powiedz mi dlaczego uważasz, że to co ja uważam za GŁUPOTĘ według Ciebie jest MADROŚCIĄ. przytocz mi jakas moja wypowiedz bo jakos sobie nie przypominam abym pisala o mojej wizji madrosci