Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_jedna_jedyna

warto szukać odpowiedniego partnera

Polecane posty

Gość perła krynicy
ups,nie popatrzyłam na stopke,przepraszam :D nie pieniądze są najważniejsze-to fakt ale bez nich nie wyżyjesz - ale bez miłości też nie :P w przyszłości,nie teraz.jak nie bede jej miala nigdy to sama nie wiem co to będzie..niby nie boje sie samotnosci,ale jednak nie chce być starą panną..no po 30 pewnie samotnosc zaczełaby mi doskwierać a czy masz szanse na miłość??pewnie masz tylko co wtedy gdy oboje zapieprzacie jak osły i nie macie już czasu na miłość?? - mam nadzieje,że tak nie będzie musiało być (ale to nie znaczy,że żeby ta nadzieja sie sprawdziła,to bede dyskwalfikowała tych biedniejszych) też kiedyś myślałam,że to wystarczy,naiwnie wierzyłam, że tylko to jest ważne ale spadłam na tyłek - może ja też spadne..oby nie :P ciesze sie że masz cudownego męża :D ale przecież nie kochasz go za kasę? jakby stracił pracęto byś go rzuciła?

Hej wszystkim :) ale tutaj cisza. Czyżby juz nikt nie wierzył, że warto szukać? Nadal obstaje przy swoim, że niektórzy spotkają kogoś, a inni nie. Miłego dniaaaa 🌼

Gość Gadasz bzdury kobieto
Masz dopiero 26 lat i już taki pesymizm. Niektórzy odnajdują sie po 40 tak jak moja kuzynka. Teraz ma męża a ten świata poza nią nie widzi. Każdy na kogoś czeka i znajdzie Każdy!!! Tylko czasem można coś przegapić.