Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama-Krzysia 3

Sesja zdjęciowa dla młodej mamy.

Polecane posty

Gość ale sobie sobie siama wypisuję
próbując zrobic darmową reklamę hahaha i tak nikt się nie nabierze Lifi

Gość granatofffy
dokladnie,maja13, troch e Cię poniosło....

Gość drurusks
a to już nie można iść do zwykłego fotografa, albo poprosić kogoś znajomego>

Gość poznaniankkka
kiedyś mi znajoma opowiadała, że była w poznaniu u jakiegoś goscia, który strasznie zachwalał swoje usługi. jego portfolio też było imponujące. a jak przyszło co do czego i zobaczyła efekt swoich zdjęć, to się załamała.... :/ lepiej wiec dokładnie sprawdzić fotografa.

Gość A..Jak..Kasia
po co reklamujesz takie gów...ane rzeczy? kto to w ogóle kupuje?? :/

Gość vyvydy
rozstępy, obwisłe ciała i rozdarte w niebo-głosy dzieciaki!

Gość brombana
no bez przesady, znam kilka fajnych babek, które po porodzie wyglądają rewelacyjnie. jak się któraś zapuści i nie dba o siebie, to rzeczywiście nie ma na co patrzeć, ale jak sa babeczki, które wiedzą, że dużo ruchu i dobra dieta potrafią zdzialać cuda.

Gość smuteczek 79A
to chętnie bym także posłuchała o takich super poradach żywieniowych i w ogóle, bo ja mimo że się staram jak mogę, wciąż nie odzyskałam po ciąży dawnej figury :(

Gość oliwwka123
a ja myślę, że świetna figura to z jednej strony efekt genów, a z drugiej saktywności i diety. nie kązda pani może sie pochwalić super zgrabnym ciałem.

Gość mizeriaaaa
niestety w mojej rodzinie, geny sa kiepskie, więc musze się katować dietami, a efekty i tak mizerne :/

Gość basiulekXVC
i jak zwykle wszyscy odbiegli od tematu... :0 Dziewczyny nie martwcie się czy geny sa oki, czy tez nie. Po prostu dbajcie o siebie! :)

Gość manueellllaka
Super pomysł na pamiątkową sesję dla kobietki. Gdy wszyscy skupiają się tylko wokół dziecka, ona moze mieć chwilę dla siebie.

Gość szkrabku
Dziewczyny, a ja bardzo żałuję, że nie mam zdjęć z okresu ciąży. Nie roztyłam się i nie wyglądałam jak nadmuchany balon. Miałam jakiś tam rozstęp na brzuchu ale wcale mi to nie przeszkadzało. i na prawdę nie mam ani jednego zdjęcia z tego okresu :( a taka ładna sesja to super pamiątka. jakby się któraś z Was zdecydowała to wiem, że taką sesję można zrobić u Rafała Anyżka (Kraków i okolice) - teraz wiem, bo robiłam sesję córeczce :D pozdrawiam wszystkie ciężarne

Gość aaaaacccccgggggggggggg
takie sesje to rewelacyjna sprawa! :) wiem z doświadczenia :)

Gość markitkaaa6453
ale po co Ci taka sesja zaraz po porodzie??

Gość ichsnwoi
a ja proponuję apart w łapkę, ładny plener i niech ci znajomi fotki pstrykną. po co płacić dodatkowy hajs??

Witam, Z przyjemnoscią zaproszę na sesję przyszła, młodą, szczęśliwą mamusię;) Zdjęcia za darmo- potrzebuje do portfolio. Ja mam zdjęcia do Pf- Ty masz uwieczniony ten piękny okres w swoim życiu:) Tylko Warszawa!

Gość teresa4323
Polecam sesję zdjęciową u Milli http://www.studio-milla.com/ Jest to przemiła pani fotograf z okolic Poznania, która specjalizuje się w takich sesjach. Korzystałam z jej usług wiele razy, zawsze byłam zadowolona za zdjęć. Robiłam m.in. sesję z brzuszkiem, niemowlęcą, później rodzinną, itp. Zdjęcia są bardzo naturalne, ciekawe i kreatywne.