Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FiodorR

Czy są na tym forum kobiety, które się nie malują, nie farbują włosów?

Polecane posty

Gość pfff pf pf
gfddfgfgffddfg - niby tak. Ale skoro dla autorki wygląd zewnętrzny nie jest ważny...

Podejrzewam ze jak by nie był wazny to by nie zadała pytania na ten temat na forum :) i nie zaczeła sie tym interesowac :)

Gość loylaloy
Jej jak mozna chodzić jak ta szara mysz? Ja codziennie rano biore poranny prysznic, depiluje nogi i pachy, balsamuje ciało, myje włosy i odzywiam odzywka, pozniej kolejna zeby sie ładnie układały, prostuje wlosy bo lubie jak są łądnie ułozone, nie takie chamsko proste ale łądnie ułożone. Robie cały makijaż, nie ma opcji żebym coś pomineła. Raz na miesiąc półtora farbuje włosy na ciemny brąż żeby nie były mysie i nijakie. A co więcej nie wyglądały na niezadbane. Czesto maluje paznokcie u nog i rąk nie chodze z odryskującym lakierem, reguluję brwi i podkreslam kredką, czasem chodzę na solarium żeby nie chodzic jak blada śmierć po zimie czy w środku zimy. Ogolnie nie wyobrazam sobie jak mozna tego nie robic... bym musiala przestać z domu wychodzić...

Gość gfddfgfgffddfg
No dobra, może nie są dla niej ważne sztuczne, metrowej długości rzęsy, ale brak przedniego zęba już tak. Przynajmniej tak sądzę :)

Stokrotko, akurat z balsamów, kremów korzystam regularnie. Piję też ziółka i sok z marchwi, żeby mieć ładną cerę i włosy. Lubię też ładne, lekko orientalne zapachy. Nie lubię natomiast kosmetyków służących do makijażu. Po co mi jakieś cienie, tusze?

Gość biała stokrotka 33
szkoda ze tyle kobiet jest zaniedbanych czasem patrze i normalnie nie wierze :D pozdrawiam

Gość gfddfgfgffddfg
loylaloy - lol, kolejna, która wstaje 3 godziny przed wyjściem :D

Gość gfddfgfgffddfg
"Ogolnie nie wyobrazam sobie jak mozna tego nie robic... bym musiala przestać z domu wychodzić..." Nie każdy wygląda jak maszkara bez otynkowanej twarzy ;)

Nie jestem zaniedbana, ale nieumalowana. Jestem czysta, uczesana, mam czyste ciuchy. Pytam o to dlatego, bo zastanawiam się, czy można się spodobać mężczyźnie będąc total natural?

Gość gfddfgfgffddfg
Naturalne rzesy chyba dla wszystkich są ważne? :D Ja np nie chciałabym nie mieć rzęs (jak Szyc w "Wojnie polsko ruskiej") :D A'propos rzęs, kupiłam olejek rycynowy. Czy któraś z Was korzystała?

ja nie....mam naturalne bardzo długie i czesto pada pytanie "czy to są twoje naturalne rzesy" :P :} z czego jestem dumna ;)

Na takie pieszczenie się ze sobą trzeba mnóstwo czasu, a mnie szkoda się tak bawić przed lustrem.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
z solarium korzystam bardzo rzadko, włosy farbuję bo moje maja taki nijaki kolor, maluję się codziennie, delikatny makijaz który odaje uroku :)

Gość gfddfgfgffddfg
Ja tez mam długie rzesy, ale muszę przyznać, że przez jakiś czas malowałam i nie są już tak ładne jak wcześniej. No i po co takie cuda robić? ;)

I chociaż jestem kobietą, to nudzi mnie świat ciuchów, kosmetyków. Denerwuje mnie jak moja kumpela poprawia się w łazience przed każdym wejściem na zajęcia lub lamentuje, że nie "zrobiła sobie oka, bo przyspała".

Gość pfff pf pf
a ja maluję rzęsy codziennie i mam tak samo długie i gęste, jak wcześniej :-O Jak uzywacie jakichś tanich, badziewnych kosmetyków to się nie dziwcie, że stan waszych rzes się pogarsza

Gość pfff pf pf
Poza tym nie mam nic sztucznego - doczepianych włosów, paznokci czy rzęs. I wierzcie mi, nie trzeba wstawać 3 godziny wcześniej, by się wykapać, umyć włosy, ułożyć je i sie pomalować - to wszystko kwestia wprawy

Mnie też. Nie chce mi się tak bawić ze sobą, w makijażu nie czuję się sobą. Jedyne, co lubię, to zdobić paznokcie, ale też nie w każdy dzień. Nieraz patrzę na dziewczyny i zastanawiam się, jak im się chce tak zajmować urodą, kiedy one znajdują na to czas...

Gość pfff pf pf
Serio - to nie zajmuje dużo czasu. A dobry peeling i maseczka + kąpiel w pachnącym olejku to czysta przyjemność :-)

Gość twims
Ja bez makijażu wyglądam dziecinnie, i właśnie nieumalowana nie czuję się sobą. Oczywiście, na wakacjach czy wyjazdach sobie odpuszczam, makijaż na plaży czy na górskim szlaku jest wręcz śmieszny :D

Gość Gadatliwa..
Maluje się codziennie :P podkładem , eye-linerem i tuszem. Włosów nie farbuje , z solarium nie korzystam.

Żeby nie było - nie stronię od aromatycznych kąpieli. Regularnie zaopatruję się też w kosmetyki z firmy Ziaja, najlepiej kremy.

Gość gfddfgfgffddfg
"a ja maluję rzęsy codziennie i mam tak samo długie i gęste, jak wcześniej Jak uzywacie jakichś tanich, badziewnych kosmetyków to się nie dziwcie, że stan waszych rzes się pogarsza" Skąd wywnioskowałaś, jakich produktów używam? Byś się mocno zdziwiła koleżanko :P

Gość laralu
Makijaz nosze bardzo delikatny, puder i tusz do rzes, mam ladna i zadbana cere wiec nie potrzebuje tony tapety. Tylko gdy ide na jakies wazniejsze wyjscie to maluje sie troche mocniej. Wlosow juz nie maluje, bo po co, sa zdrowe i maja ladny naturalny polysk, zaczne malowac, gdy beda siwe. Na solarium nie chodze, bo nie lubie. W lato kazdy weekend spedzamy na lodce wiec jestem wtedy mocno opalona, a zima nie przeszkadza mi jasna karnacja.

Gość loylaloy
oj głupie podszywy ;] nie wstaje 3 h wczesniej, tylko np jak mam byc gdzies na 8 to o 6 30, 20 minut zajmuje mi prysznic i suszenie a reszte to sniadanie, makijaz szykowanie sie itd, czasem zdarze jeszcze na kafe wejsc. A co do makijazu to przeciez nie nakladam go szpachlą, rowniez jest naturalny ale podkreslam tuszem oczy, policzki brazujacym różem ( pasuje do mojego typu urody ) fluid nakladam na niedoskonalosci a cala twarz smaruje sypkim pudrem z blyszczacymi drobinkami, sliczny blyszczyk w kolorach naturalnych i wygladam ladnie, delikatnie, kobieco, wygladam na zadbana kobiete no i taka jestem. widze ze panie tutaj preferuja inaczej, naturalnosc. ale ktos by mnie zobaczyl i wcale nie powiedzial ze jestem nie naturalna, jestem po prostu ZADBANA.