Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FiodorR

Czy są na tym forum kobiety, które się nie malują, nie farbują włosów?

Polecane posty

Gość biała stokrotka 33
hazell wiec jestes dziwna tak wyobraz sobie ze makijaz tak jak kapanie sie depilacja itd jest dbaniem o siebie :D oczywiscie ze podobam sie sobie bez makijazu bo mam ladna zadbana cere i rysy twarzy makijazu uzywam by urode podkreslic wbij to sobie do glowy i czytaj ze zrozumieniem :D przestrzegam tez diety tzn zdrowo sie odzywiam staram sie duzo spac cwiczyc bo to jest tez dbanie o siebie czego pewnie tez nie zrozumiesz :D rozmowa z takimi jak ty to walka z wiatrakami ja o niebie ty o chlebie ...

Gość biała stokrotka 33
lidka jak chca niech robia to dla facetow lub samego boga :D ja robie to dla siebie bo LUBIE , i tez robie inne rzeczy pomagam w schronisku dla zwierzat duzo czytam itd bo wyglad to nie wszystko poprostu zadbany wyglad powinien stac sie nawykiem niektore z was niestety jak widac tego nie rozumieja :)

widzę ze dużo się można dowiedzieć na forum o sobie samym, tym bardziej że jest to chyba mój piąty post na kafeterii wogóle! widzę że tylko w nielicznych tematach chodzi o konstruktywną dyskusję a nie o forsowanie swoich jedynych i oczywistych prawd. nie mówj cyrk- nie moje małpki:)

Gość biała stokrotka 33
jak nie umiesz dyskutowac i zaakceptowac ze ktos ma inne zdanie to chyba zadne forum nie jest dla ciebie malpko :)

Gość ace of base....
Ja się maluję delikatnie bo po prostu nie podobam się sobie bez makijażu. Nie mogę na siebie patrzec jak jestem nie umalowana. Mam bladą cerę,drobne niedoskonałości(blizny po trądziku,popękane naczynka).Poza tym jestem naturalną blondynka. Co z tego ze mam długie rzęsy kiedy ich w ogole nie widać bo są bardzo jasne. Dlatego lubie podkreślać swoją urodę. Włosy farbuję na ciemny blond ktory pożniej fajnie się wymywa i mam na głowie naturalne refleksy a nie mysie nie wiadomo co :)

Gość biała stokrotka 33
tez jestem naturalna blondynka o jasnych rzesach :) co do wlosow ja mam naturalne blond ale ciemne blond a farbuje na jasny poza tym mam dlugie proste wiec nawet nie musze ich ukladac to wielka wygoda umyje odzywki itd suszenie i gotowe :D

stokrotka, zanim mi napiszesz jakieś bzdety... Twój mąz jest specjalista? mogę spytać jakim?

Gość biała stokrotka 33
hazel zamiast sie obrazac i pisac zlosliwosci moze podyskutuj ? a na tym forum jestem drugi raz duzo pracuje i mam duzo spraw i nie mam czasu na neta mieszkam za granica i wpadlam pogadac z Polkami jak widzisz nawet nie mam stalego nicka za to ty masz :D

Gość biała stokrotka 33
kardiologiem a pytasz bo???????

pytam bo trochę się orientuję w tym światku. twój mąż pewnie dużo się kształci i jeżdzi po konferencjach... jeśli mogę jeszcze o jedno zapytać- jak to jest być żoną lekarza? może sama jesteś lekarką i nawzajem się wspieracie?

Gość ponury klaustrofobiusz
Zaczęło się tak. Pan Bóg stworzył to i tamto i przyszedł Mu w końcu czas na powołanie do życia istot ludzkich. Po zakończeniu procesu spojrzał najpierw na mężczyznę. - Udałeś mi się koleś. Ta harmonia linii twego ciała, te zdecydowanych linie twarzy, ta zauważalna pewność siebie i szlachetny upór, który z Ciebie bije Następnie spojrzał na kobietę. - A ty to się kurwa będziesz musiała malować.

Gość biała stokrotka 33
moj maz nigdy nie byl poza naszym miejscem zamieszkania na zadnej konferencji czasem go ciagna ale sie wymiguje bo to nie jest jego obowiazek doksztalcac sie musi ale robi minimum tego co musi bysmy razem byli jak najwiecej poza tym jak pisalam nie mieszkamy w Polsce wiec tutejszego swiata uwierz nie znasz :) ja nie jestem lekarzem mam zupelnie inne wyksztalcenie

Gość biała stokrotka 33
hahahaha a co to za pytanie jak byc zona lekarza? :D a co lekarz to ktos lepszy ????? nie wiem jak jest byc zona lekarza bo nie kocham go za to ze jest lekarzem jego zawod nie ma dla mnie znaczenia

Gość ponury klaustrofobiusz
no, ale to jest smętna prawda :-(

Gość biała stokrotka 33
dobra ja lece pozdrawiam was wszystkich malujcie sie balsamujcie i strojcie i wszystkie badzcie piekne :D papapa

to fakt że nie wiem jak jest za granicą ze służbą zdrowia choć ogólnie poglądy i spostrzeżenia są raczej pochlebne. zastanawiam się bo na temat związków lekarskich krążą różne opinie, mniej lub bardziej wydymane. mam wrażenie że w Polsce panuje takie zaściankowe przeświadczenia ze bycie z lekarzem zobowiązuje ale co by to miało oznaczać nikt ni potrafi sprecyzować