Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volga_jasnowidzaaa

wasze pierwsze jazdy na prawku

Polecane posty

Gość volga_jasnowidzaaa

czy kazdy z was po pierwszej jezdzie od razu wyjechał na miasto czy ja jestem tylko takim beztalenciem? pan stwierdził ze jeszcze z moimi zdolnosciami 2 jazdy na placyku żebym mogła pomyśleć o wyjechnaiu na ulice:(

Gość volga_jasnowidzaaa
y

Gość takaaaa osbie jednaaa
ja wyjechałam NA PIERWSZEJ jeździe najpierw na bocznej uliczce kilka rady pojeździłam i na miasto mnie instruktor wypuścił

Gość volga_jasnowidzaaa
pierwszy arz trzymałam kierwonice w łapach:D zmieniałam biegi itd..i wciskałam sprzegło

Gość dododod_3
nigdy nie siedziałam przed pierwszą lekcją za kierownicą, wsiadłam na ulicy i tak jechałam :D

ja pamiętam na mojej pierwszej jeździe padał deszcz, a instruktor wziął mnie na jedną z tłoczniejszych ulic w moim mieście... byłam tak zestresowana, że nawet wycieraczek nie włączałam... bo i sprzęgło i kierownica i kierunki i wszystko... na wycieraczki nie było już wogóle czasu :P

Gość volga_jasnowidzaaa
to podziwiam ja chyba jestem calkowitym beztalenciem:D:D

ja pierwszą jazdę miałam za miastem, gdzie mniejszy ruch. instruktor cały czas kazał przełączac biegi dwójka, trójka, czwórka, trójka i tak w kółko, do tego sprzęgło, skręcanie kierownicą, kierunki, chamulec:D cięzko było na początku ale pozniej już ok. prawko mam od pół roku i tak sobie czasem przypominam te pierwsze jazdy, smiesznie bylo

Gość wczoraj zdałam prawko
Ja pierwsze 30 min plac, pozniej 30 min miasto - mało uczeszczane okolice. Nastepna godzina juz miasto wszedzie :) jak widac oplacalo sie taka taktyke zastosowac

Gość ja tam nie wiem,.,.
w szkole nauki jazdy, w ktorej ja robilam kurs, nie bylo czegos takiego, ze wyjazd na miasto byl uzalezniony od postepow na placu. Po prostu byla wyznaczona ilosc godzin do wyjezdzenia na placu, a pozniej, okreslona liczba godzin na miescie. Wiec chocbym jezdzila jak Kubica, po pierwszych 30 minutach, to i tak musialam wyjezdzic swoje na placu. I w druga strone to samo. Nawet jak ktos byl lewy na placu, to i tak w pewnym momencie wyjezdzal na miasto.