Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrr!

dlaczego czesto slysze chamskie komentarze i podsmiewanie sie na ulicy??

Polecane posty

Gość lkmjlkmj
a może sobie wymyśliałaś? Niektorzy chorzy psychicznie ludzie myślą ze sa śledzeni i podsłuchiwani przez rosjan, szpiegów i innych. Skoro wyglądasz ok, to może Ci się wydaję. Może ktoś się zaśmiał z czegoś innego, a ty już myslisz ze z ciebie. Ktoś się do ciebie uśmiechnął, a ty myślisz że z ciebie. Albo z twoją urodą jest coś nie tak, albo zwyczajnie przesadzasz. Myśle ze czas się powaznie nadtym zastanowić, skoro masz już fobię społeczną. Idź do dobrego psychologa:)

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
słyszysz głosy? może to schizofrenia? powaznie - zbadaj sie:o

Gość ona taka
ale tam pierdolicie ze choroba psychiczna!! ja przeciez umiem rozroznic czy ktos sie smieje DO mnie czy ZE mnie wtedy ma inny wyraz twarzy, to sie czuje...poza tym jak taka sytuacja powtarza sie to przypadkiem bym tego nie nazwala,

Gość 444444444444444444444444444
popadasz w paranoje

Gość lkmjlkmj
nie choroba psychiczna;p tylko może przesadzasz, mnie też często to się zdarza. mam wrażenie ze wszyscy za plecami o mnie gadaja jak ubiorę bluzkę która mi się nei podoba itd.

Gość lkmjlkmj
bo dla mnie to dziwne, że z normalnej dziewczyny ktos się smieje. Moze jestes główną bohaterką jakiegos filmiku w sieci? kto to wie:P

Gość ona taka
nie przesadzam bo jak ide ze znajomymi to tez mi mowia ze np ona sie na ciebie dziwnie patrzyla albo "widzialas jak ci sie smiala w ryj?" takze nie wydaje mi sie :D ale mam na to wyjebane bo sami ci ludzie lepsi nie sa :)

I nie przejmuj się tym w ogóle. Bo jak ktoś jest nikim to jedyny prosty sposób na podniesienie sobie (i tak już niskiej) samooceny jest właśnie jechanie kogoś lepszego i ładniejszego niż on sam.

Gość ona taka
buaaaaaaaaaaaaaaaaaahha! tez sie nie raz zastanawialam czy moze ktos wlozyl cos z moja osoba do sieci i sie tym ludziom kojarze :D:D ale nie przypominam sobie zebym robila cos czego bym sie miala pozniej wstydzic :D