Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DziwnaInna

Znak od zmarłej babci? Łza...

Polecane posty

Witam.. Kilka dni temu zmarła moja babcia, która "Serce swoje by oddała i nam dała, swoich wnuczkom" Bardzo nas kochała... Po jej śmierci zauważyłam na suficie małe kropelki (około 50ciu) w jednym miejscu, blisko okna. Za kilka godzin zauważyłam te same kropelki (jakby tłuste plamy) w innym miejscu, nad komputerem, gdzie bardzo dużo spędzam czasu ja z moją siostrą. Dzień przed pogrzebem babci siedziałam koło komputera i moja kuzynka 12letnia usiadła na moich kolanach i rozmawiałyśmy o babci. Dodam, że nie płakałyśmy. Nagle poczułam krople na swojej dłoni, dokładnie na kciuku. Wiedziałam dokładnie w którym miejscu spadła gdyż widziałam jak spada. Była to olbrzymia kropla, moim zdaniem łzy babci. Ta kropelka nie rozprysnęła się, wręcz przeciwnie była widoczna jako całość. 4 osoby były w pokoju i każdej z nich im pokazałam tę kroplę na mym kciuku. Każdy z nas był zaskoczony. Zaczęliśmy płakać i się modlić.... Kolejnego dnia znowu powstały te same plamy w innym miejscu na suficie. Czy ktoś może mi to wyjaśnić?? Jeśli to płacz babci, to czemu babcia płacze?? :-((((

Gość ja kasia
Niewiem ale wierze w to co piszesz:( Przykro mi ze umarła ale ja bym to odebrała że ona o czymś wie że coś ja boli albo coś się stanie albo jest jej z jakiegoś powodu bardzo smutno......

Gość ja mam to samoo!
to są typowe znaki.

Gość blablablablaaaaaaa
a dach ci nie przecieka ?

A babcia miała może na ręku zegarek...? Sprawdzam teorie martwych zegarków.

hiehiehie Ależ są naukowe dowody o uwolnieniu przez ciało ładunku eloktromagnetycznego, który powoduje zatrzymanie zegarka na ręce, w starych filmach godzine zgonu okreąlano po zegarku. Sama nosze taki zegarek, może ktoś kiedyś potwierdzi tą teorie :P

Gość poiuikl
sąsiad kalgonu nie używa i pralka wylała.pierdoły dzieci wypisujecie.zza światów powrotu nie ma.śmierc,koniec i kropka.hahah jakie znaki.tyle miliardów ludzi co zmarło,wybitnychludzi itd nikt nie dał znaku

bo wybitni ludzi idą do nieba albo do piekła nie?;]hiehie pytanie co z resztą?:P

No cóż w reinkarnacji tez jest koncepcja Boga jako jedności, do której dąży się poprzez las wcieleń... Dążenie do tego by zniknąć... Trochę to... Zastanawiające jak się temu przyjrzeć.

Są różne wierzenia związane z reinkarnacją. Ostatnio czytałem o takiej koncepcji, że jest wiele alternatywnych rzeczywistości i w każdej nasza dusza ma pewnego rodzaju odbicie zwane astralem :). Podoba mi się ta teoria, bo podobnież istnienie alternatywnych rzeczywistości jest prawdopodobne. :)

Ogólnie założenie mistycyzmu jest takie, że funkcjonujemy w trzech wymiarach: astralnym, mentalnym i fizycznym. Pierwszy to świat ducha, drugi to świat myśli, trzeci to świat materii która nas otacza.

Gość jledje
pomódl się o spokój Jej duszy.

a ja mam nadzieje ,że jeszce kiedyś sie odrodze .ze snów i tak wynika ,że juz kiedys byłam kims innym . i byt mi sie polepsza. kocham koty i one mnie , wierze w reinkarnację .