Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antynaziantyue

Czy jest tu ktoś interesujący z kim można by porozmawiać

Polecane posty

S. King'a Na półce czekają od tygodnia dwie jeszcze inne książki (innej autorki) , a ja dzisiaj znów kupiłam nową jego książkę :P

polecam :) oczywiście inny niż King, ale myślę, że to ta sama liga, z tym że wiadomo że King ma lepiej wyrobioną markę ;) ja, tak jak pisałam wcześniej, skończyłam już Sophie. Polecam, polecam Burta, bo on naprawdę fajnie pisze. zmusza do myślenia, ale intryga przednia, i zaskoczenie na końcu ogromne :)

Mi brakuje półek :D W sumie to się zastanawiałam właśnie dzisiaj co tu wykombinować żeby mieć ładną półeczkę na książki. Regału zbytnio nie mam gdzie wstawić i tak mi leżą trochę tu trochę tam

O proszę to może będziesz miała pierwszego kupca :D Tylko uprzedzam że zwracam uwagę na wygląd książki i potrafię dopłacić tylko dlatego że okładka droższego wydawnictwa podoba mi się bardziej jak taniego :D To by było fajne bo ja za jednym zamachem zrobię sobie zapasik do czytania a ty zrobisz sobie miejsce ;) No właśnie regał... nie mam gdzie postawić bo już mam tak wiesz na ino ino umeblowany pokój. W sumie nawet na półkę zbytnio miejsca nie mam, jedyna taka całkiem wolna ściana to ta nad łóżkiem ale ja bym się bała że mi kiedyś w nocy na łeb spadnie :D

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40068154 Ja myślę o tym.. prosty, zwykły i tani ;) Ale kurde tak upchać bym go musiała już całkiem między szafą a oknem to kurcze nie wiem.. chce wyrąbać meblościankę ale kosztem tego czynu będę musiała zakupić minimum szafkę pod tv i szafę... do tego półki na graty z meblościanki itp i jakoś by się upchało ładnie... no ale duże koszty dla jednego regału to facet każe mi się w głowę popukać ;)

No to bym miała takie na książki akuratne ... ale pewnie jak się zdecyduje, pojadę do Ikei obejrzeć inne meble (mam komody to chyba tam bym dobrała żeby pod kolor w miarę pasowało) to znając mnie i moje skłonności wydam dwa razy tyle co zaplanowałam na jakiś zestaw z innym regałem ;)

Eeee tak się nie da ;) W realu coś może okazać się ładniejsze, bardziej przydatne itp.. a to że droższe no to w sumie mówi się trudno... Z tym że no właśnie poczekam żeby to nie było wydanie wypłaty a jedynie wydanie oszczędności ;)

dobry pomysł. czasem tak mam, że jak tylko wypłatę dostanę, tak jak teraz, już części i to niemałej nie mam :( a mamy dopiero 3 :D najważniejsze, że opłaty porobione, ale poszalałam. ale tak po babsku Ci powiem, że sobie zajebiaszcze lakiery 2 do paznokci dzisiaj kupiłam :classic_cool:

Ja wypłaty w sumie nie dostaje tylko facet, ja ewentualnie dorabiam ;) Ale co dorobię to przepierdolę od razu ;) Mój dostał wczoraj podstawę to też opłaty porobione i jakoś połowa poszła. Na dniach ma dostać "delegację" a po 15 premie... więc w sumie luzik, bo nie ma tak żebyśmy się martwili że już połowy nie ma ;)

ja mam tę komfortową sytuację, że może nie zarabiam kroci, ale spokojnie mi starcza :) także również o pieniądze nie muszę się martwić. nie tak jak kiedyś. to jest ogromny komfort, strasznie współczuję ludziom, którzy muszą sobie wyliczać, ile na dzień maksymalnie mogą wydać i ledwo wiążą koniec z końcem :(

No ja też. Co prawda szaleć nie szalejemy, raz coś się odłoży ale to w następnym większe wydatki.. jednak jakoś tak na luzie ciągniemy, pozwalamy sobie na małe przyjemności itp.

Nie kojarzę. Ja dzisiaj cały dzień myślę o tej co wczoraj pisałam. Kurde w głowie ją sobie nucę, nawet tak jakby mi słowa świtały ale no nie mogę sobie przypomnieć :O

Nom dokładnie... pewnie jakby ktoś koło mnie był kto to zna to razem z nuty byśmy doszli ;) Bo wiesz to leciało tak " na na na na nananananaa naaa .. " teraz kojarzysz? :D joke ;)