Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antynaziantyue

Czy jest tu ktoś interesujący z kim można by porozmawiać

Polecane posty

Ooo a Spice Girls :D To też właśnie były takie podziały że jedni lubi Spicetki a inni nie, teraz chyba każdy by tego posłuchał dla wspomnienia

No i gwiazdka Britney wschodziła wtedy ;) Jak ją teraz widzę to mam wrażenie że nic a nic się nie zmieniła. Miałam etapy że ją słuchałam a miałam takie że wyśmiewałam tych co ją słuchają... mimo to fajnie posłuchać jej starocie tak dla posłuchania starocia, chociaż żeby się w to wczuwać to bym nie miała zamiaru ;)

jest tych perelek troche:) ale az i sie humorek poprawil..kiedys to bylo dziecinstwo...trzepak,fikolki( jak sie umialo na gornej czesci zawisnac trzymajac sie nogami tylko to juz bylo cos...a teraz..;/

Gość ja mam....
a ja sluchalam i Britney i Christiny :) ale bardziej jednak Britney :D

Gość ja mam....
Bailando wiadomo kolejny hicior :) kojarzy mi sie z cieplym latem (ciekawe dlaczego?) :D ;)

Gość ja mam....
ja nie zakopywalam nic bo nie mialam podworka ;) ale trzepaki pamietam :D i fikołki hehehe

Gość ja mam....
mialam i dawalam wszystkim zeby wpisywali hehehe

RM Nie lubię nowych aut ;) Anty Ja nie z miasta, ja pamiętam chowanie się po przeciwnych rowach i strzelanie patykowymi karabinami i bazy w krzakach :D

Złote myśli miałam, zawsze były zawody kto będzie miał najwięcej pytań :D 1. Lubisz lato? 2. Lubisz wiosne? 3. Lubisz zime? ... :D :D :D

Gość ja mam....
to jak wracamy do takiego az dziecinstwa :D to ja raczej chodzilam do ogrodkow jordanoskich :) zjezdzalnie te fikolki hustawki etc

Gość ja mam....
dokladnie! sekrety w rogach heh :D

Gość ja mam....
teraz to juz nie ma takich ogrodkow jordanowskich jak kiedys....teraz to przeksztalcaja na te tory dla tych co na deskach jezdza albo wydzielaja jakies male przestrzenie jak kojce :O jedna hustawka z opony jedna drabinka piaskownica i tyle...moge powiedziec ze czasy sie zmienily i to na gorsze!

Anty Hahaha ja kiedyś jako dzieciak jak z koleżanką wracałam polami do domu to przy drodze ktoś śmieci wywalił, jakiś ozdoby z choinki ( ale nie tylko, trzeba było grzebać) .. nabrałyśmy tego do domu ile uniosłyśmy :D A jeszcze pamiętam jak w zimę na polach woda stała, a w klasie 1-3 mieliśmy w szkole mycie zębów itp ( mała filia na łącznie nie wiem z 20 dzieci na te 3 klasy, w mojej klasie z 7-8 osób) i brało się raz na tydzień ręczniki do domu do prania to my zawsze sruu na tych ręcznikach po takim cienkim lodzie jeździliśmy. Niby płytko bo nie wiem, ledwo po kostki ale jak przychodziła wiosna to można było się skąpać a jak na brzuchu leciałaś po tym lodzie to cała mokra... oj nie raz tak wpadłam pyskiem w odmrozek :D

Gość ja mam....
nie no ja w smietnikach nie grzebalam i nie szukalam tam skarbow :D raczej u mamy w bizuterii szukalam owych skarbow ;)

Gość ja mam....
no to bylyscie bardzo kreatywne dobry pomysl z tym styropianem :)