Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZIEKI ALEEEE

co WYMYSLIC NA PRIMA APRILIS CHLOPAKOWI??POMOZCIE PLISSS

Polecane posty

Gość ja juz sie dowiedzialam
Ojciec Rydzyk, dyrektor Radia Maryja, opublikował na łamach swoich mediów list otwarty do prokuratora generalnego Andrzeja Seremeta. W liście prosi o pomoc w walce z tzw. stalkerami, którzy zablokowali numery kontaktowe rozgłośni. W swoim liście Tadeusz Rydzyk wskazuje, że nieznani sprawcy podszywają się pod rozmaite numery telefonów znane adresatom, rozsyłając SMS-y typu: Pada mi bateria, zadzwoń pilnie pod numer telefonu 566108100. Następnie adresaci tych wiadomości oddzwaniają na wskazany numer i są zdziwieni, że dodzwonili się do Radia. Druga forma ataku to stałe wydzwanianie na numery Radia Maryja, często z wyzwiskami i groźbami pod adresem osób pracujących w Radiu. O atakach poinformowana została już Telekomunikacja Polska - ta jednak rozkłada ręce. W walce Tadeusza Rydzyka ze stalkerami nie pomaga polskie prawo, w którym brakuje regulacji umożliwiających sprawną walkę z procederem. Na tę chwilę do Radia dodzwonić się nie da. (LuiN)

ja tez nie wiem co wymyslic. chyba mu powiem ze go zdradzilam. ciekawe czy wybaczylby zdrade hm jeszcze nigdy go nie zdradzilam 9emocjonalnie tylko jakies 2 lata temu ale on o tym nie wie...)

Gość narzednik.. powiem ci cos
jakby mi chlopak zroibl zart, ze mnie zdradzil i powiedzial potem ze pirma aprilis to i tak jakas tam we mnie by zostala niepewnosc.. i juz bym takie zaufania nie miala. Nie ryzykujcie z naciaganiem zaufania przez takie glupie zarty. Tak samo nie powinno wkrecac sie w ciaze nikogo;/

a tak sie kiedys zastanawialam nad ta moja zdrada ''emocjonalna'' czy mu o tym powiewdziec, czy zostawic to i nie wracac do tego? moze jakbym mu to powiedziala to tez bym sie dowiedziala czegos ciekawego... moze on tez mnie kiedys zdradzil emocjonalnie albo nawet fizycznie, tylko trzyma to w tajemnicy tak jak ja... a pod wplywem emocji gdyby sie dowiedzial o mojej zdradzie moze tez by swoja ujawnil jesli taka byla...

Gość powiedzcie swojemu
że zdradza, wiecie od koleżanki zróbcie awanture niech się tłumaczy a na koniec prima aprilis taki hardkor

haha moj by sie nie przyznal za pierona, nawet jesli by to byla prawda:D robilam tak kiedys:D ja lubie takie prowokacje. niektore oczywiscie podzialaly, nabral sie i powiedzial prawde, inaczej bym do teraz o niektorych rzeczach nie wiedziala...