Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pasterz Owiec

OwieczkoBoza stesknilem sie za Toba

Polecane posty

Gość prrawdziwaaaodddieczczkabozzza
Jania wiecie - niby dobre serduszko, ale KASZALOT to jest... nie kaszalot - one są niegroźne. Ona jest KAJMAN wiecie. KROKODYL i tyle. Dosłownie. Ona będzie miała rodowód od krokodyla kiedyś na drugim świecie. Bo na to zasługuje - od świętego zwierzęcia. Jakieś tam wartości ma. Tylko najpierw ją ...zdezynfekują , że tak powiem. No chyba, ze się żadnym świętym nie da. Do Boga nie wiem czy dotrze bo to za wysoki poziom jak dla niej - najwyżej ją wrzucą do kicia i tyle. Za to, że jest opętana. Miała sie nie dać nikomu i tyle. A ona oszalała jakby i tyle :( A tak jest opętana i z tego diabeł na mnie. No ale co miałam robić. I tak dostałam za nią wciry. Za Dostojnego też bo nie umie przeze mnie spać - kiedyś spał dobrze mi powie, a teraz się moczy. Przeze mnie. Tak będzie mówił. Wiecie co - pecha tu miałam , że tu pisałam. No ale cóz... życie to jest szczęście lub pech. Nic poza tym :(

Myślicie , ze oni są szczerzy na tym Zachodzie? Ile ja bym dała żeby tam nie wracać. Wy jesteście naiwni - tam jest tylko pożar. też miałam być mądrzejsza i się zgłosić do więzienia od razu na ochotnika ale wiecie - mnie przy tym nie było. Czy to mądre? Ale może tak by się skończyło wpakowywanie ludzi za pożary bo wiecie zależy co się pali. Domek to rok posiedzisz, a coś innego 10 lat - jak za morderstwo. I tyle. I wiecie 10 lat. A co dalej? I tyle :(

Za domek na 10 lat jakby ktoś poszedł siedzieć wiecie ile by to znaczyło - bardzo dużo. I to taka ULGA dla Polski by była i tyle. Bo ja to tak czuję. Jakby ktoś 100 kg z pleców zrzucił komuś i tyle. I tak by byli patriotami oni tam - jakby siedzieli. I może by kariery im ruszyły od razu, a tak? I ja jestem takim przykładem na to. 6 lat bez sensu, a tak 6 lat w więzieniu , książkę można napisać... zarobić, a tak? O czym tu pisać? O WOLNOŚCI? :

Wiecie - wy sie na pewno śmiejecie z moich listów, ale to jest jedna prawda JEDYNIE nie wiedziałam o pożarze wiecie. Naprawdę :( I tyle :( I w sumie od razu głupia, taka , siaka - wyrzucić. NIc poza tym wiecie. A reszta to i tak miałam rację w szkole też i ja im to udowodnię - tym głupim Niemcom wiecie kiedyś. I jeszcze nie raz na nich pierdnę. BO SĄ TEGO WARCI - naprawdę :( Wy tego nie rozumiecie. Dziś np. sobota - wszyscy siedzą w domu i np. siedzą w Necie jak ja, ale w Niemczech do roboty i to na 10 godzin. Tak jest :( I wszystko przez pożar na pewno :( I tyle :(

przez pożary - tak miałam napisac. Bo co straż to pożar i tyle :( I takie jest życie. A w biurach podatkowych to tylko dobra opinia i wszystko wam policzą, a tak? Co wam to policzą? Nic. Jak mnie. NIE OPŁACAŁO SIE LICZYĆ tak mi powiedziały. I wszystko przez Niemców. A tam sie robić nie opłaca. Jeden wyzysk już ta Holandia lepsza choć dokąd oni zmierzają bez tej reformacji - prosto do piekła. Jedynie, że nie tańczą tam - takiego tańca wprost do podziemi. Te matki po aborcji i ci starcy wiecie, którzy poddali się eutanazji. Taki korowód barwny powinni stworzyć. A zamykać go powinny POLSKIE LAJFFIRMY i tyle :(

A wiecie co powinno być na czele tego korowodu? Krzyż spod pałacu prezydenckiego BO PO CICHU przyznali Polsce rację słuchajcie że tak lataliście z tym krzyżem. Bo jak inaczej? Jak sie pozbyć Rosji tam jest wiecie - KRZYŻEM w nich. Bo uważają, że Rosja powinna na was napaść, ale tym krzyżem ich ograliście i uważają Polaków za bohaterów. I uważają, ze dobrze, że tam siedzicie bo dużo się o Rosji dowiedzą wiecie. Od was. Jaka jest ta Rosja - bardzo ciekawe to jest. Czy oni są normalni to nie wiem, ale tak jest i tyle :(

I wiecie - jak już mówicie po holendersku to uczcie sie po cichu francuskiego bo to wszystko jest francuskie. Widzicie tyle z popierania doktora Mengele - niemieckiego i narkotyków i tak dalej. Oni by w przyszłości byli napadnięci przez Francję i Belgię. Przez 2 państwa, ktore na razie są cicho. To są takie degeneraty, że najwyżej w Belgii we flamadzkiej części was przyjmą , a to będzie francuskie kiedyś bo czegoś takiego jak tam nawet w Afryce nie ma. I wszystko przez Holandię - cała Libia to we Francji wiedzą, ale na razie cicho. Za duży skandal jakby Holandię Frrancja - jedyny powód , że tam jest cicho. Za duży skandal i to jedyny powód. Naprawdę. I wtedy musiałyby się Niemcy poddawać bo to powinno być ICH, a oni? No ale otwarli granicę Polsce - uznali i tyle. Zostaje jeszcze Hiszpania. Uważają , że nasz papież im pomaga - to wiedzą - nie za bardzo rozumieją czemu wiecie, ale widzą , że im pomaga. Jak się go pozbyć? Teraz tak kombinują. Jak go wyteleportować do Wietnamu. Tam by pasował im, ale jak. No widzą, że głupi też nie był, stał i nie stał o tę Polskę - g wielkie w razie co im zrobi, ale kto powinien w to walnąć? USA - bez sensu - znowu przywalili wypierdkowi. I co dalej? A ta cała Polska? I tak wam sie będą przyglądać aż wam w końcu ktoś przywali. I tyle :(

No tak bo to jest skandal co USA robi w Libii. Każdy wam to powie, ale kto ich potępi? Niemcy? Francja? Gdzie oni? NIkt nie potępił to dalej wojny. No chyba, że potępiono ten atak. Jeśli nie ma potępienia to dalsze wojny. Tak samo jeśli nikt nic nie zrobi w sprawie ludobójstwa. Jest wojna, jest ludobójstwo - nikt nie potępi tego i są dalsze wojny zawsze z tego - nic dobrego. I tyle :( Możecie się smiac, tak jest i tyle. Od razu jak przyjechałam do Holandii i wysiadałam to mi się śnił prezydent Francji, zebym trzymała się Francji. I tak zrobiłam. I nie po mnie. JEDYNY POWÓD bo tak by było - rób se co chcesz debilko bo się nie chcesz walić a tak ci pasuje. I co? A tak po nich wszystkich. Co to ma być ta Holandia i koniec :(

Przyśniło mi się bo jest za dużo morderstw i zmuszanie do prostytucji czy tam nierządu. Z morderstw i tyle. Ale nie tylko. To nie jest jedyny powód. Jest jeszcze jeden bo to by już w Polsce OSZALELI że jeden zero dla nich. A dla nich jest minus tysiąc jak dla mnie, ale oni mają to gdzieś. I tyle :(

Ale jest jeszcze jakiś porządek na tym świecie, nie? I wstrętne ostatnio USA też niech się na drugi raz namyśli z kim trzyma bo wychodzi na to, ze z Holandią i tyle. :( Skandal i koniec :( A nie wychodzi tak? Tak wychodzi :(

Wiecie- ale USA zawsze sie wybroni bo powiedzą , ze przez Wietnam i ich knolą bo im się w głowie popierdzieliło. I tyle. Nie mieli ich najeżdżać, mieli im pomóc. I się USA wkopie w Europę. I wyjdzie najazd na Niemców. Bo co? Albo wspólnie na Rosję wszyscy. Ale na razie nic. I tyle. No bo co? Takie coś albo atom z Londynu na Moskwe - moga sobie wybrać. Bo wiecie - mają mieć co żreć albo koniec. Okupacja i koniec :(