Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anukas

co stawiacie na półkach oprócz książek

Polecane posty

nie lubię odkrytych półek , nigdy nie wiem co na nich postawić żeby nie było kiczowato :) ale tak się złożyło że mam w pokoju dziennym takie półki w meblosciance , co postawić ? może macie jakieś pomysły i fotki mile widziane:)

Ja mam kryształowe wazy wypełnione suszonymi kwiatami,muszle,wielkie szyszki...Nie powiedziałabym,że to kiczowate,raczej w romantycznym stylu.W każdym razie moim gościom się te kompozycje bardzo podobają

Gość kenez
muszle , jakieś ciekawe szkło

Gość falipinkaana
pamiątki z podróży, mam kolekcję masek (częsć wisi też na ścianach) i róznego rękodzieła :)

Gość wredna żona
wszystko z mosiądzu , miedzi lub brązu.Zegary,flakony,dzbanki,świeczniki.Meble mam antyczne ( po babci) i to mi najbardziej pasuje.Kupuję na giełdach staroci,trafiają się czasem prawdziwe cacka!!!!

Gość wredna żona
Ostatnio koleżanka przywiozła mi z Niemiec mosiężną ramkę na zdjęcia,nieco sfatygowaną , doczyściłam, docackałam,włożyłam zdjęcie ukochanego synka i jest to najpiękniejsza rzecz jaką mam na meblach!!!!

nie znoszę takich pierdzidełek-kurzołapów w salonie mam jedną odkrytą półkę, na niej albumy w swoim pokoju też mam jedną półkę na biurku-toaletce, stoi tu JEDNO zdjęcie w prostej ramce, zegarek, lusterko, książki i segregatory

Gość dziś tylko na pomarańczowo
ja mam bordowe dodatki w pokoju (poduszki, zasłony), więc - 2 ozdobne pudełka składane a w nich drobiazgi (nie leżą na widoku i nie łapią kurzu - kwiaty w bordowych identycznych osłonkach - dużą bordową świecę w szkle i na biurku misę wypełnioną perłami i płatkami suszonymi róż a i drewienko z kadzidełkiem

Gość klarysskaaa
święte obrazki w gustownych ramkach ze sklepu za 4zł, tanio i pożytecznie :)

Gość gość
a może polecicie jakieś zdobiące wnętrze półki?

Moją kolekcję kolczyków, oprawione zdjęcia bliskich i chyba tyle, bo mam mnóstwo książek i brak miejsca na coś innego :)

Gość gość
Mam dwie półki bez książek. Na jednej stoją 2 kaktusy, na drugiej dwie ramki, jedna ze zdjęciem dziecka, druga z reprodukcją jakiejś Matki Boskiej, ale nie wiem jakiej, może częstochowskiej(nietrafiony prezent tyle, że ramka ładna).