Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seretide

Rocznica śmierci Naszego Papieża

Polecane posty

Gość seretide

Czy ktoś z Was przeżywa ten dzień szczególnie? Pewnie nie obejdzie się bez pogardliwych i obraźliwych komentarzy, ale na kafe to normalka

Gość seretide
właśnie o takich prymitywach wspomniałam ;-)

Gość Jadzia katoliczka
ja pamietam ja wybieram sie zaraz do koscioła ide sie pomodlic za duszyczke naszego J.P.2 to juz 6 lat jak nie ma go z nami

Gość ja se zapale swieczke
i pomodle sie w domu

Gość Jadzia katoliczka
Pan z wami i z duchem twoim

Gość precz z czarnym okupantem
już się pierdolec z tym jp bis zaczyna?strach konserwę otworzyć ,bo zaraz papa wyskoczt,hahaa

Gość seretide
Pamiętam to jak dziś. Oglądałyśmy TV z Mamą, wieczorem Mama poszła się kąpać, zastukałam do łazienki i powiedziałam "umarł". Płakałyśmy długo. Mama zmarła pół roku po nim, dlatego rok 2005 był dla mnie taki ciężki. Nie jestem żarliwą katoliczką, nie chodzę co niedzielę do kościoła, ale ilekroć widzę Naszego Papieża mam łzy w oczach. Z jednej strony serce mi się cieszy że mogłam być na każdej Jego pielgrzymce w Polsce, a z drugiej strony jakoś mi tak smutno i płaczę ze wzruszenia gdy Go widzę...

Gość .......Cytrynka
seretide ile masz lat ?

Gość seretide
Cytrynka, nie jestem nastolatką, jeśli o to Ci chodzi.

Gość czyżbym coś przeoczył ?
to straszne,to wojtyła nie żyje?!

Gość seretide
klechistan, bo co?

Gość dobry jesteś kmiocie
niedziel tłumoku! to jest dobre,jakjeden z większych przygłupów i i kretynów na kafe,innych od idiotów wyzywa,hahahaa

Gość nie bylo mnie w tym
czasie w kraju. poprzez wiadomosci otrzymywane od syna, trzymalam łacznosc. w dniu pogrzebu Ojca świetego tez mnie nie było. wiele trudu kosztowało mnie ogladniecie uroczystosci, ale udalo sie. kiedy wrocilam do Pl. braklo łez. zeby zaplakac. tak po prostu. zwyczajnie juz sie wyplakalam kidy dzicko pisalo,"mamus. Papiez bardzo cierpi" mamus, On umiera. mamus, odszedl, idziemy zapalac znicze, jednoczyc sie" mnie nie było. Moj nastoletni syn robil dokumentacje,zebym po powrocie mogla przesledzic. podobnie bylo z katastrofa smolenska. przebywalam poza pl. pogrzeb ogladalam przez internet.

Gość barbarka99955
też pamiętam ten dzień był to bardzo smutny dzień wszyscy płakaliśmy rodzice,ja mój mąż jakby umarł ktoś bardzo bliski na tym chyba polegał jego fenomen Człowiek który całym sercem pokochał Boga i ludzi i poświęcił dla nich całe swoje życie ....święty człowiek,prorok naszych czasó

Gość 20. 17
mylisz pojecia. dewotyzm a autorytet to roznica. pojmujesz?

Gość 20. 17
i w przeciwienstwie do Ciebie, nie wstydze sie napisac, ze chyle czoło.

Gość Dyjabeł powiatowy
czyżbym coś przeoczył ? to straszne,to wojtyła nie żyje?! żyje ,żyje ma się dobrze,siedzi w piekle,robi mszalne z octu

Gość 20. 17
i tak jak co roku w godzine smierci JP II w oknie zapale swiece. zeby Cie dobic dodam, ze kadego 1 wrzesnia, dla dzieci z bieslany, rowniez pale swiece. na znak, ze ich bol, mnie rozerwal serce.

Gość kacha77667
Nie macie szacunku do nikogo... Polacy schodzą na psy przez tą młodzież która ciągle mysli tylko o sexie,pieniądzach JP2 był naprawdę świętym człowiekiem,wspaniałym to dzięki niemu żyjemy w wolnym kraju

Nie, nie przeżywam go jakoś szczególnie. U mnie w mieście tego dnia co roku organizowana jest msza święta na stadionie właśnie z tej " okazji ", zawsze na niej byłam, w tym roku nie.

Gość a tak z ciekawości
to o której godzinie jego szef go odwołał ze stanowiska i wezwał do siebie na dywanik?

Gość balabala777
sratata gdybyś trochę znał historię to byś wiedział że on rozbudził w wielu ludziach nadzieję,odwagę do walki z komunizmem i właśnie dzięki niemu możemy się cieszyć że żyjemy w wolnym kraju

Gość 20. 17
z ciekawosci przegladnij neta a sie dowiesz :) godz smierci, lata potntyfikatu, dzien itd, paietam to bylo jakies matematyczne rownanie

Gość od pracy też kraj jest wolny
banały,bzdety i pierdoły powtarzacie o tym wolnym kraju,ze rzygać się chce.Niczego w tym durnym kraju nie ma oprócz tabunów pazernych na kasę klechów

Gość mateusz6778
Był prorokiem naszych czasów ...

też bardzo to przeżyłam. dla mnie był i będzie wielkim człowiekiem. Do dziś gdy słyszę "Barkę" bardzo się wzruszam. nie jestem zagorzałą katoliczką, lecz dla mnie był on kimś bardzo ważnym, bliskim jak członek rodziny.

Gość balabala777
sratata to weź do ręki ksiązki z historii albo obejrzyj film dokumentalny albo zapytaj samego Wałęsę kto go zmobilizował do walki z komunizmem widzę że kieruje toba tylko nienawiść ...

Gość barbarka999
chyba tu się wypowiadają tylko same małolaty które w życiu nic nie widziały, nie maja pojęcia co to wolność a co komunizm