Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seretide

Rocznica śmierci Naszego Papieża

Polecane posty

Gość przez niego straciłem wiarę
to jego kolejny cud,ja mu również bardzo dużo zawdzięczam,tak zdeprawował i rozbestwił polski kler,że z nerwów dokonałem apostazji i uwolniłem się od zgubnych wpływów tej czarnej mafii

Gość Majjkaa
W związku z beatyfikacją w maju nie ma dziś jakiejś wielkiej celebry, ale we wszystkich kościołach brzmi Barka- aż łza w oku się kręci _______________________________ obieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość Czujna Ja
6 lat temu płakała cała Polska a dziś.... łza się w oku kręci na to wspomnienie.

Gość gorzej niż za Stalina
kult jednostki za Stalina ,to mały pikus,wobec joba ,jaki propaganda zrobiła wobec tego Słoneczka Tatr,hhaaa

Gość gorzej niż za Stalina
przecież wiecie to bardzo dobrze,że nie cała Polska płakała,po tym kierowniku watykanu,więc po co pisać takie bzdety

Gość też młoda
no cóż... jako naiwna 20-latka jestem w szoku, skąd tylu... no nie, nie będę nikogo obrażać. Autorko - miałaś rację - na kafe to normalka :o

Gość NIE okupantowi watykańskiemu
:classic_cool:

Gość idźcie się wszyscy wysrać
bo gówno przez was przemawia

Czy Wy szanujecie kogoś? Dlaczego tak bardzo przeszkadza Wam że Jan Paweł II był dla kogoś ważny? jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia lepiej milczeć.

Gość nie każdy jest nawiedzony
katole,nie wymagajcie od wszystkich,żeby się zachowywali ,jak stado opuszczonych baranów,które nagle straciło swojego pasterzyka ,zbiło sie w kupe ,wali łbami o ziemie,wyje z rozpaczy i woła bezradnie be,be be,beatyfikacja,be be,hahaaa

nie jestem zagorzałą katoliczką już pisałam ale dla mnie nie istotne jest to czy coś zrobił czy nie ale zmarł i choć by dla tego należy mu się szacunek. mi zawsze powtarzano że o zmarłych nie mówi się źle. w tytule jest wyraźnie napisane:Rocznica śmierci Naszego Papieża.więc po co tu wchodzicie i dodajecie debilne komentarze, żal mi Was.

Gość beatagggg
a ja mam dzis 8. rocznice śmierci mamy...

Gość też młoda
zapaliłam świeczkę w oknie. wokół bloki. nigdzie zapalonej świeczki...

Gość seretide
beatagggg, łączę się z Tobą....

Gość smród kadzidła
szkoda świeczki po próżnicy palić

szkoda mojego czasu na dyskusje z tobą sratata876. zresztą sam twój nick mówi sam za siebie. właśnie to masz w głowie sratata

Gość chyba masturbacja
skąd u was nagle tyle świeczek,zakonnice jakies na sabat się szykują ,zbiorowa masturbacja będzie,czy co?

Gość też młoda
bo to sado maso, oni wsadzają sobie znicze... -.-

Gość chyba masturbacja
fakt,masturbacja zniczem,to juz wyższy stopień wtajemniczenia

Gość o co zakład?
ciekawe,czy będziecie dostawać takiego samego joba ,jak się walnie w kalendarz obecnemu papiezowi,bo założe się ,ze nie

Gość cacy
a jak nie to co?

Gość też młoda
niektórzy są obleśni. zawsze i wszędzie wyszydzić, pożartować, popajacować, brak szacunku do uczuć i brak trzeźwego spojrzenia na fakty (ale nie te z TuskVisionNetwork;) ) nie tracę na coś takiego czasu, pozdro dla osób przeżywających dzisiejszą rocznicę. :)

sratata nie chodzi mi żeby się modlić jak radio maryja którego osobiście wręcz nie znoszę. tylko są ludzie dla których ten dzień jest ważny bo umarł ktoś dla nich ważny. często chodzę na grób do mojego taty a nie żyje już 19 lat, szwagra 2 lata. w rocznicę śmierci i urodzin dajemy na mszę. i wyjątkowo tego dnia o nich się pamięta. czy dlatego też będziesz się ze mnie śmiał? Jan Paweł II był dla mnie autorytetem, może dla tego że wychowałam się bez ojca, a Ty próbujesz to zniszczyć po co? a dla waszej wiadomości do kościoła chodzę dwa razy w roku 6.08 zmarł mój tata i 09.09 bądź 11.09 w zależności kiedy opłacona jest masz rocznica śmierci/urodzin szwagra. Święta nie jestem i nigdy nie byłam

Gość seretide
a ja tylko zapytałam dla kogo ma znaczenie śmierć naszego Papieża...