Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jffsdfsfsfsdfd

czy wszystko ok

Polecane posty

Gość jffsdfsfsfsdfd
ja z Poznania

mam bardzo podobnie... moze to sie kiedys zmieni, bo jeszcze tak bardzo stara nie jestem, ale watpie ;) tez mnie nie interesują imprezy itp. nie pale, nie pije. dla innych to dziwne, dla mnie w porzadku : ) staram sie nie przejmowac tym co mówią inni, choc czasem kąśliwa uwaga potrafi dotknąć..

Gość Ja jestem podobny i byłem zaws
Jak mam nadrabiać ? Ludzie nie chcą mnie nawet poznać. Próbowałem się zmieniać nikt nie chciał tego docenić. Zauważyłem, że jedynym sposobem na ludzi jest zemsta. Parę razy podziałało. Zwierzęta muszą czuć strach żeby się odwaliły mówiąc w skrócie.

Przez całe życie by wychodziło na to, że mam pecha. Nie pozwalam się jednak poniżać. Potrafię się zemścić.

Gość jffsdfsfsfsdfd
mnie nie intersuje co inni mówią, a mówić pewnie o mnie nic nie mówią, bo mnie prawie nie znają i nie utrzymuje prawie kontaktu z 95pięcioma procentami znajomych, a pozostałe 5 to przyjaciele. Nie siedzę i nie płaczę w domu, bo mam pasje prace, od małego chciałem pracować, a nie chodzić do szkoły. Każdy mowil ze jeszcze będziesz płakał żeby do szkoły wrocić, ja jednak wole to pierwsze od drugiego. Gdybym nic nie robił to rzeczywiście bym szukał na siłę, i martwił się co o mnie piszą i jak mnie malują. Po prostu mi żal, że nie ma normalnych kobiet w młodym wieku.

Każdy mowil ze jeszcze będziesz płakał żeby do szkoły wrocić, Nienawidziłem szkoły.

Gość jffsdfsfsfsdfd
jednak skoro o 3 w nocy tyle normalnych na czacie to gdzie Wy się chowacie w dzień :)

Dzięki za rozmowę, idę spać, tylko mi się humor zepsuł, jak zacząłem o tym wszystkim rozmyślać.

mi się wydaje, ze jednak sa takie kobiety. tylko, że sa one albo brzydkie i wtedy nikt nie chce miec z nimi nic wspolnego, albo to takie ciche myszki i nikt ich nie zauwaza..

Gość jffsdfsfsfsdfd
no, tak, już tam gdzieś w temacie się to przewinęło. Niestety jak mowilem już, chyba trzeba przeczekać to wszystko albo , albo nie wiem co :)

Gość jffsdfsfsfsdfd
idziesz spać dzisiaj? Nie wiem czy iść czy przemęczyć ten dzień, bo wizja obudzenia się o 15 nie widzi mi się, a znając życie budzik wyłącze jakoś po omacku śpiąc :)

właśnie tez sie zastanawiam :P nie przecze, ze lubie sobie dlugo pospac, ale o 15 tez bym sie nie chciala obudzic :D caly dzien w plecy. a budziki na mnie nie działają.. Ale poki co nie jestem senna ;)

Gość jffsdfsfsfsdfd
a miało być tak pięknie, o 23 lulu potem o wschodzie słońca pobudka a tutaj znowu mnie babskie forum wciągnęło... Ja niestety senny już jestem i nie lada wyzwaniem będzie nie zasnąć :)

nie no.. 23 to dla mnie ciut za wczesnie. ze mnie taki nocny marek ;) nie wiedzialam, ze te forum tak przyciąga facetów ;) o kobietach to wiedzialam juz od dawien dawna, ale o facetach pierwsze slysze :D

Gość jffsdfsfsfsdfd
pisac na forum prawie nigdy nie piszę, bardzo lubię za to czytać o "Waszych" sprawach, problemach, których na co dzień nie usłyszysz :) Już ponad rok tak wchodzę i przeglądam

o tak, tu sie zgodze :) problemy sa naprawde niecodzienne. powiedzialabym nawet, ze oryginalne ;) sama wiecej tu czytuje niz pisze, no ale... ileż mozna siedziec w ukryciu?

Gość jffsdfsfsfsdfd
jesteś mniej więcej moją rówieśniczką czy liczysz więcej wiosen jeśli można wiedzieć :) ja mam 19

Gość jffsdfsfsfsdfd
tu mnie zaskoczyłaś nie powiem :)

Gość jffsdfsfsfsdfd
ogólnie po wypowiedziach wydawało mi się, że starsza odemnie jesteś + "bo jeszcze tak bardzo stara nie jestem" ;)

no wydaje mi sie, ze jeszcze nie jestem ;) 16 lat na karku to chcąc czy nie chcąc duzo nie jest.. do starości jeszcze mi chyba troszke daleko ;)

Gość widdz
wiesz co? jestes inny i powazniejszy ok, ale wkurza mnie jak moim zdaniem calkiem normalne i zdrowe nastolatki nazywasz "nienormalnymi" tylko dlatego, że nie są takie jak ty i zachowują się adekwatnie do wieku :o to, ze ty jestes jakis wyniosly i masz inne zainteresowania to wylacznie twoj problem, a nie innych :o phi

Gość widdz
bosz widzisz i nie grzmisz, to na cholere ci dziewczyna jak jestes samotnikiem i ci z tym dobrze? myslisz, ze jakas fajna dziewczyna zainteresuje sie ponurym pustelnikiem? :o z reguły jest tak, ze jak tobie wszyscy dookoła wydają się nienormalni to najczesciej ty sam jestes wlasnie nienormalny... jak cie pen cisnie to idz do burdelu i po sprawie. naruchasz sie i dalej bedziesz mogl wiesc zycie samotnika :o bo ja doprawdy nie wiem po co ci innego dziewczyna? chcesz z nią czasami na gg poklikac czy jak? bo przecież z domu nie wychodzisz i sie nigdzie nie pokazujesz:o

Gość widdz
i naprawde tez polecam psychologa.. "imprezowiczka" wth? co złego jest w imprezach? ja akurat też nie przepadam za klubami, głosną muzyką i tanczeniem do rana.. ale innego rodzaju imprezy lubie. dla mnie impreza to spotkanie z przyjaciolmi, smianie się, wypicie piwka, posluchanie muzyki razem. doprawdy co w tym zlego? i kiedy niby jest na to lepszy czas jak nie w mlodosci :o nie chcialabym faceta co by bał się przebywać w większym gronie ludzi :o