Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jffsdfsfsfsdfd

czy wszystko ok

Polecane posty

Gość widdz
zreszta co z ciebie za facet. przyszla taka cipa i pizda i sie użala nad sobą. a fuj... to ja kobietą jestem i się tak nie mazgaję. nie ma nic gorszego niż użalający się nad sobą facet. amen.. skonczylam.. :o

Gość widdz
no bo mnie wkurwia takie gadanie, ze jak nie rzucilam szkoly po tescie do gimnazjum i nie mam fobii spolecznej to jestem nienormalna :o

Gość widdz
kolejna sprawa to to , ze nawet na kafe od cholery młodych dziewczyn i jakos ani razu nie natknełam się na jakieś ^^ XD xXx :*:*:*:* i tym podobne :o

Gość jffsdfsfsfsdfd
w porządku można wyjść na imprezę, ale nie wychodzić co chwila i robić z imprezowania swojego stylu życia jak to robi 99 procent nastolatek...

Gość jffsdfsfsfsdfd
nie jestem zamknięty w sobie czy coś, po prostu nie rajcują mnie wypady " na miasto" i upijanie się w trupa, mam inne zajęcia a głownie chodzi mi o to, czy gdzieś da się znaleźć dziewczynę którą nie żyje od piątku do niedzieli czy jak to nazwać ;)

Gość nie przejmuj się
studiuję a ochota na zabawy i kretyńskie podrygi dalej mi nie przychodzi, mimo że to niby ten wiek ;) niektórzy ludzie są po prostu dojrzalsi :) panienki od XD w przyszłości będą proponować Ci frytki :)

Gość widdz
taak mhm jasne jasne. jakoś nastolatką byłam i znałam pełno nastolatek. i na impreze to chodziły conajwyżej w piątek za dobre stopnie i jak im rodzice pieniażki dali. teraz jako studentka znam od cholery studentow i jakos wyskakujemy paczką na piwko raz na dwa tygodnie, bo tak to kazdy albo do domu jedzie, albo do pracy w wekendy chodzi, albo ma w cholere innych obowiazkow. takze ja nie wiem gdzie ty widujesz te "imprezowiczki" ktore chlaja od pn do niedzieli :o chyba na jakiejs wsi pod remiza, bo nie maja juz kompletnie nic innego do roboty. także już sobie tutaj nie cuduj, nie zmyslaj i nie koloryzuj i nie pierdol głupot 💤

Gość widdz
ale oczywiscie w twoich wymyslach i fantazjach to polacy, a juz w ogole studenci to tacy bogaci sa ze ja pierdole. wcale nie chodza sobie dorabiać w wolnym czasie i w wekendy, bo pieniadze im strumieniami plyna, tak duzo ich maja, ze ich stac lekka reka na impreze codziennie. studenci zaoczni to już legenda.. bo przecież teraz już ludzie ktorzy tyraja od pon do pt i jeszcze w wekend zapierdalaja w pocie czola na wyklady to nie istnieja. teraz tylko sami balujący 😴

Gość widdz
ale i tak zapomnij. bo zadna porządna laska co ma poukładane w glowie nie obejrzy się za takim uzalajacym sie nad sobą pizdusiem co ma sie za lepszego od pozostalych 99% ludzi w swoim wieku. takze, lepiej sie przepros z tymi "imprezowiczkami" z remizy ze swojej wsi, bo zadna inna ci dopska do zakutaszenia nie nadstawi. :)