Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyt ładna...?

Dlaczego atrakcyjnym kobietom trudniej o normalnego faceta?

Polecane posty

Gość Zbyt ładna...?

Czy dla wszystkich facetow uroda kojarzy sie juz tylko z proznoscia i pustka w glowie kobiety? Dlaczego nie moge poznac faceta ktory zobaczy we mmnie moje wnetrze, romantycznosc, wrazliwosc i to ze cos w tej glowie jednak mam? Normalni faceci mnie unikaja a interesuja sie tylko tacy, ktorzy szukaja maskotek u swoich bokow i do lozka. Czy atrakcyjna kobieta musi byc skazana na samotnosc? Chcialabym poznac normalnego faceta, z ktorym mozna byloby o wszystkim pogadac, pozartowac czasem, ktory nie ocenilby mnie z gory przez pryzmat mojego wygladu ale spojrzal w moje wnetrze. Nie ubieram sie zbyt wyzywajaco ani nie sygnalizuje swym zachowaniem potwierdzenia swojego ego itd. Jestem normalna dziewczyna i chcialabym poznac normalnego chlopaka, czy to za duzo? Mam 21 lat i nie jestem jakas tam pusta lalunia, ktora interesuja tylko nowe ciuchy i trendy makijazowe. Ubieram sie normalnie, podkreslam swoje wdzieki, ale to nie znaczy ze swiece golymi cyckami czy pupa ledwie zakryta paskiem materialu. Zachowuje w tym umiar. Mam swoje zainteresowania, ucze sie jezykow obcych, chodze na basen itd. Nie chodze do lozka z pierwszym lepszym facetem, jestem jeszcze dziewica, bo nie poznalam jeszcze prawdziwej milosci. Lubie rozmawiac, zartowac i na pewno nie jestem w siebie zapatrzona. Czy dla facetow takie wartosci sie juz naprawde nie licza? Dlaczego wola puste lalunie, z ktorymi moga szybko wskoczyc do lozka? Czy mam sie oszpecic by znalesc normalnego faceta?

za bardzo nie oceniaj siebie czy jesteś atrakcyjna , bo to kwestia gustu...a nie inteligencji...;)

Gość hmmmmmmmmmmmmm................
ciekawe czy byś się zainteresowała mniej atrakcyjnym i przestań z tymi swoimi żalami - popatrz się ile tutaj tych prawiczątek i co zainteesowałabyś sę np takim ofermą czy loseerem ;)

Gość bhbhj
kolejna, ktora sobie ubzdurala, ze jest piekna i dlatego jest sama:O

Gość upppppp
up

Gość taki se facet
nie wiem nic o tobie więc mogę się mylić ale chyba wlewasz sobie za dużo jesteś zbyt ładna? jeśli jesteś naprawdę ładna to możesz sobie wybierać do woli wśród chłopaków i na pewno faceci "normalni" są wśród nich ale spróbuję ci pomóc odpowiedz na pytanie, czego oczekujesz od nowo poznanego chłopaka? że niby jak ma się zachowywać jeśli chodzi o strefę seksualną? zero dotyku przez rok? czy jak?

Gość sdcsdcsdcsd
poka foto to ci powiem czy jestees atrakcyjna

Gość taki se facet
fotkę możesz wrzucić też dam obiektywną ocenę

Gość |!!oferma!!|
"Dlaczego nie moge poznac faceta ktory zobaczy we mmnie moje wnetrze, romantycznosc, wrazliwosc i to ze cos w tej glowie jednak mam? " bo tym się ludzie nie kierują oceniając atrakcyjność. jak zobaczysz gościa który cię nie pociąga to masz gdzieś jego "wnętrze". to cię obchodzi tylko wtedy gdy facet jest fajny.

Gość |!!oferma!!|
"Dlaczego wola puste lalunie, z ktorymi moga szybko wskoczyc do lozka?" pozostaje sobie odpowiedzieć na pytanie czy chciała byś faceta którego dostają te "puste lalunie"?

Gość borges
pokaż foto a nie :)

Gość majeczka31
a ja myślę, ze coś w tym jest...jakiś czas temu facet powiedział mi że jestem dla niego za ładna, że wkurza go jak idziemy razem i się oglądają , że taka kobieta jak ja, gdy pozna przystojniejszego to zaraz ucieknie, że czuje się przy mnie nieatrakcyjny i nie może uwierzyć że mogłabym z nim być... (Osobiście uważam się za przeciętną)

Gość majeczka31
nie wiem z czego to wynika. Może z kompleksów, może z niedojrzałości a może to zwykła męska ściema hehe...Bądź sobą a ten odpowiedni zobaczy w tobie coś więcej niż urodę i nie będzie kręcił żeś za ładna

Gość ukojenie w smutku
nie sadze ze to sciema co ci powiedzil

Gość o0000
bo sie ich boja i tyle...

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To chyba w czym innym leży problem bo: nie chce sama siebie oceniać ,ale mam powodzenie ,nawet na ulicy mnie czasem podrywają,a ubieram sie i maluje zupełnie zwyczajnie noi slyszę duzo komplementow nawet od obcych czasem .. a mam fajnego faceta ,który mnie kocha wiec to chyba nie w wyglądzie u Ciebie problem leży :) moje bardzo ładne koleżanki też mają fajnych facetow i są szczęśliwe

aha i jeszcze jedno. Wbijcie sobie raz na zawsze do głowy ,że : ładna dziewczyna tym bardziej bardzo ładna ZAWSZE będzie zauważona i miała powodzenie . Może część facetów nie odważy sięjej poderwac ,ale cześć takiej okazji nie przepuści ;)

Gość majeczka31 to sie bierze
z doświadczeń. Im ładniejsza tym bardziej rozpuszczona księżniczka :D

Gość |!!oferma!!|
problem w tym że kobiety są łatwe. ładne mają wiele okazji i niewiele do stracenia więc korzystają. odrzuciliśmy obyczajowość która trzymała kobiety w ryzach i jak się okazuje w niemczech w 40 proc faceci którzy robią testy dna po urodzeniu "ich" dziecka nie są ojcami. a w przypadkach co wybitniejszych (jaj pani aneta krawczyk z samoobrony) testom zostało poddanych 5 "przypuszczalnych ojców" i żaden nim nie był :D i jak tu kogoś takiego chcieć na żonę?

I facetom nie przeszkadza to czy rozpuszczona księżniczka czy nie .. oni na ładny wygląd głupieją i się zakochują ;) nie ważne czy super przystojniak czy brzydki każdy chce z piekną być taka jest prawda. ja nie mogę siebie oceniać czy jestem ,,piekna" ale mam powodzenie . faceci uśmiechają się do mnie na ulicy, oglądają , czasem nawet zagadują mam trudny charakter ,a napprawde miałam zawsze wybór nie było tak ,że nie mogłam sobie znaleźć faceta

no wybacz ,ale pani aneta krawczyk to do pieknych nie należy ;)

sosssssss - racja ;) taka nie jednego faceta już miała lub mogła mieć taka ma zawsze powodzenie np w klubach, faceci się za nią oglądaja itd głupie jest wmawianie sobie ,że faceci się ,,boją" owszem może polacy sa troche powściągliwi z natury ,ale naprawdę ładna jakąś uwage zwróci

piękna kobieta może mieć problem z tym , że faceci chcą ją przelecieć jeszcze przed poznaniem...z znowu z drugiej strony jak jej nie przeleci w odpowiednim dla niej momencie , to we weźmie sobie innego , a tamten zostanie na lodzie...

to też prawda.. ale faceci się bardzo szybko zakochują w takich kobietach..

Gość |!!oferma!!|
"no wybacz ,ale pani aneta krawczyk to do pieknych nie należy" pierniczysz. jak na standard wyznaczony przez hojarską i beger to jest zajebista.

Gość te lilkaaaaaaaaaaaa
a na innym topiku pisalas, ze maz cie zostawil dla innej i zastanawials sie nad zemsta. To chyba wcale taka ladne nie jestes, skoro wybral inna ;)

Gość prawiczek z warszawy
Z tym mężem było dobre. A jeśli chodzi o panią Anetę to też ciekawe spostrzeżenie że uroda ma swoje "tło" :D

to inna lilka z tym mężem pisała sorry ja nie mam męża ;) Już wiedziałam ,że bedziecie sie wściekać .prawda w oczy kole?

Gość majeczka31
nie chodzi o każdego, nie chodzi o ilość zaczepek i spojrzeń, a o kogoś kto będzie chciał poznać a nie pokazać się przed kumplami czy zwyczajnie bzyknąć

a co do urody anety krawczyk to nawet na tle pani beger nie wypada ona rewelacyjnie ;) jest co najwyżej przeciętna...ale wg mnie zalicza się do brzydszych.. dla mnie ładna z takich znanych osób to np Maja Sablewska np , albo Górniak za młodu, czy np Foremniak dobrze wygląda jak na swój wiek