Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyt ładna...?

Dlaczego atrakcyjnym kobietom trudniej o normalnego faceta?

Polecane posty

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a jeśli sie trzymamy świata polityki to nie ma tam za wiele ładnych kobiet zastanawiam sie czy wogóle są.. np Anna Kalata po tej przemianie np jest ładna

majeczka31 -wszystko się liczy i związki i powodzenie;) ale prawda jest taka ,że w pięknej kobiecie nie jeden się zakochuje ;)

Gość te lilkaaaa, a o co ja mam
sie wsciekac??? Popraw interpunkcje i ortografie, to moze nastepnym razem cie nie rozpoznam :P

aaa to w internecie się teraz interpunkcja liczy.. nie wiedziałam.. a jaki niby błąd ort zrobiłam ? bo ciekawa jestem..

Gość z polskiego -3
lilkaaaaaa>>>nie zwracaj uwagi na kogos kto cie poprawia ortograficznie...sam (a) robi z siebie niczego swiatu warta istota...ja tylkoczytam i patrze jak niektore buraki(czki) ratuja swoje oblicze poprawiajac ortograficznie...sraj na ich opinie bo nie pamieta "wul jak cielenciem byu"...kontynuluj prosze:)

Gość Te lilkaaaaaaaa
ale na szczescie oparlas sie turasowi :D Bede jeszcze z ciebie ludzie buhahahah

Gość z polskiego -3
przynajmniej z niej beda bo ciebie to juz nawet recykling nie przyjmie polonisto z lapanki :D

Gość nimkaaaaaa
PANOWIE!!! NIECH KTÓRYS MI SZCZERZE ODPOWIE Dlaczego jest tak ze jesli facet na zabój zakochany w dziewczynie,nie mogacy bez niej zyc,okazujacy jej to w kazdy sposób....po tygodniu czy dwóch staran odpuszcza sobie i zupelnie zapomina o tym co mówił???? czy 2-3 tygodnie podchodów wzgledem dziewczyny to dla was az tak dlugo?????????????

Gość do z polskiego -3
wracaj na czat, bo klienta jeszcze stracisz, hehehe szmato

Gość hehe33
@nimkaaaaaa Znaczy, że wcale nie jest na zabój zakochany, a wyłącznie udaje bo chce poruchać.

Gość z polskiego -3
nie mysli mozgiem tylko jajami.Jemu zalezy tylko na loku.moja idea bo sam kiedys tak robilem ale jak sie gosciu przewiezie to potem zrozumie lozko to nie wszystko

Gość ale najpierw zmieniles plec
??? co trojko z minusem?? :P

Gość z polskiego -3
posluchaj prezerwatywo...prowadz rozmowe z ta osoba co ma cos do powiedzenia a nie zmyslaj jakis bezsensownych tematow.aaaa czy ty juz nie powinienes juz lulac? jutro kartkowka z przyrody

Gość tee z polskiego -3 ciemniaku!
Jeszcze raz pomalutku i jak człowiek, co chciałeś wystękać frajerze?

Gość |!!oferma!!|
"Dlaczego jest tak ze jesli facet na zabój zakochany w dziewczynie" a skąd wiesz ze jest "zakochany na zabój"? i czy te dwa tygodnie to wyglądały tak że on za tobą biegał a ty zachowywałaś się jak znudzona jego staraniami księżniczka która takich ma na pęczki?

Gość z polskiego -3
nic przepraszam

Gość |!!oferma!!|
"a jeśli sie trzymamy świata polityki to nie ma tam za wiele ładnych kobiet zastanawiam sie czy wogóle są.. np Anna Kalata po tej przemianie np jest ładna " no w samoobronie mieli też niejaką sandrę lewandowską. i bez jaj że beger jest ładniejsza od krawczyk. :D chyba tylko ta z szymona majewskiego a nie ta prawdziwa.

do autorki tematu: Jeśli twierdzisz , że Cię nie chcą bo jesteś zbyt ładna to się mylisz. Nie ma czegoś takiego. Ja się nie boję ładnych i chętnie poznałbym Cię jeśli nie mieszkasz za daleko. Skąd jesteś ?

Gość a hj kl
Źle na to patrzysz. Fakt, oceniają Cię z góry, ale tego nie zmienisz. Większość kobiet cieszyłaby się, gdybyś przytyła, zaniedbała się i oczywiście nawet dla kobiety o IQ orangutana to Ty jesteś pusta jak bęben. Mężczyźni - są wzrokowcami. Widok pięknej kobiety uraduje nie tylko lekarza,czy prawnika, ale też pana na budowie. Jakie mają metody wyrażania zachwyty lub uwodzenia... wiesz sama. Jaki pan, taki kram. Ciesz się urodą, to wielki skarb. Ciesz się, ale nie nadymaj, nie wywyższaj. Masz tę przewagę nad nieurodziwymi, że skupiasz na sobie uwagę wielu mężczyzn i masz większą możliwość wyboru. Nikt też nie powiedział, że sama nie możesz zaprosić na kawę tego nieśmiałego Adama, który się boi. Nieprawda, że mężczyźni nie boją się pięknych kobiet. Wielu boi się odrzucenia lub zakłada, że na pewno już kogoś masz. Głowa do góry. Za młoda jesteś na takie wywody. Wiosną się ciesz:)

Gość kasia srasia
Za młoda na takie wywody? Owszem, mloda jestes ale jezeli nigdy nie mialas faceta a masz juz 21 lat, to dla mnie do troszke dziwne. A tak wlasnie wywnioskowalam z Twojego postu, chyba ze sie myle. Nie chce Ciebie w zaden sposob krytykowac. Ja sama mam podobny problem, ale mam dopiero 17 lat i moze za bardzo panikuję. Głownie spotykalam facetow, ktorzy chcieli mnie jedynie przelizać, przeleciec i na tym sie konczylo. Niestety musialam ich rozczarowac, bo ani to ani to zazwyczaj im nie wychodzilo. Slyszę w kolko wiele komplementow a kiedy powiem komuś, że nigdy nie bylam w zwiazku, to od razu jest zaskoczony. Podobam się - widzę to, wiem takze ze do brzydkich nie należę. I tu proszę nie posądzac mnie o zadne wywyzszanie sie, tylko realistyczne podejscie do sprawy. Ale do czego zmierzam - po sobie i moich znajomych widze, że dziewczyny przeciętne i zazwyczaj spokojne, bez problemu znajdują parntnerów. Natomiast arakcyjne, przebojowe, spontaniczne i pewne siebie (ale nie nadto) juz niekoniecznie. Przykre jest to, że faceci boja sie pewnych siebie kobiet. Pewnych siebie czyli takich, ktore znaja swoja wartość i zawsze mowia wlasne zdanie. Jako kobieta atrakcyjna, komunikatywna i inteligentna mogę śmialo powiedziec, że wyglad nie zawsze jest zaleta, czasami niestety udręką. Pomimo tego, nie chcialabym nic w sobie zmieniać i czekam, wiem, że niedlugo ktoś sie zjawi, musi! Tobie rownież tego zycze, trzymaj się :)

Gość Kfodkmso
Idz sie leczyc.

że dziewczyny przeciętne i zazwyczaj spokojne, bez problemu znajdują parntnerów. nawet nie wiesz jak sie mylisz ;/

Gość kasia srasia
Bylam przygotowana na jakis negatywny komentarz w stosunku do mojej osoby. W koncu czytajac rozne rozmowy na forum mozna wywnioskować, ze polskie spoleczeństwo nie szczyci sie umiejetnoscia dyskusji i wyrazania swoich opinii nie godząc w nikogo. Milena, tu potwierdza sie teza, ze tak naprawde to wszystko o czym rozmawiamy jest względne. Z obserwacji wnioskuję, ze tak czesto bywa (tzn. spokojniejsze i przeciętne maja latwiej jezeli chodzi o związek), ale to pewnie dlatego, że obracam sie w innym środowisku niz Ty.

Gość greyhound
Z ładnej michy się nie najem:P Ładna jest zauważalna, ale wzbudza skrajne odczucia. Ja dopiero po gadce coś mogę powiedzieć. Inaczej jestem powściągliwy i nie robię z siebie błazna. Ładnym łatwiej nieraz, ale często mają masę wad przez wygląd i brak umiaru.