Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florcia f

Niesamiwite zdjecie co oznacza?

Polecane posty

Gość bziuuuuuuuuuuum
ej dobra juz widzę -serio nad jej głową

Ja ostatnio robiłam zdjęcie z tatkiem moim i po zobaczeniu okazało się że ja wyszłam normalnie a tato ma całą twarz ale tak centralnie tylko twarz w białej mgle :O Też mnie to zdziwiło w pierwszym momencie ale widocznie takie uroki aparatów

Gość asdddddddddfasfasds
Florcia f Jak się wpatrzysz to sobie zobaczysz co tylko będziesz chciała i właśnie sam potwierdziłaś pisząc że dopiero jak się wpatrzyłaś to zobaczyłaś twarz, to spowodowanie jest twoją podświadomością.Ty chciałaś to zobaczyć i zobaczyłaś. I jakoś większość osób piszę że nic tam nie widać a na pewno nie Jezusa. A może Ty jesteś dziewicą??

Gość asdddddddddfasfasds
Florcia f W pincie wygumkuj gumkom,albo zamaluj.

Gość zamaluj twarz
bez kitu ja tam widze wilka czy cos podobnego jak sie kliknie na fote to ona sie zmniejszy i wtedy lepiej widac

Gość asdddddddddfasfasds
MałaBlondynka A mi to wygląda na dym w kółku :P Czy tylko ja tam nic nie widzę??

Gość lolwtf
Nie masz painta? Haha :D Sorry ale rozśmieszyłaś mnie teraz :D

Gość paint jest
orginalnie we windzie wiec musisz miec

asdddddddddfasfasds MałaBlondynka A mi to wygląda na dym w kółku Czy tylko ja tam nic nie widzę?? No wiadomo że to jakiś dymek tylko no ale wiesz nawet z chmur można sobie kształty układać ;) Tak jakbym miała dopasować to pysk ufoludka mi ten kształt przypomina

Gość asdddddddddfasfasds
MałaBlondynka Można go sobie odinstalować,ale autorka na bank ściemnia.

Gość lolwtf
Dobra a tak serio widze tam tego Jezusa ale tak jakby w połowie..ta druga jest niewyraźna i szczerze myśle ze sobie wkrecasz po prostu, ja tez tam widze rozne kształty np tego Budde i co mam wierzyc ze Budda mi sie objawil? prosze Cie..

Gość LOKI mam
nie pisz " w windzie", bo wyjdzie z mieszkania izacznie szukać w painta w najbliższej :classic_cool:

Gość eeeeee, tam :-D
za Toba nie bylo czasem jakiegos zrodla swiatla? Np.lampa parkowa? Bo mi ta mgla wyglada na efekt swietlny i tyle. Soczewka aparatu moze czynic takie "cuda"

asdddddddddfasfasds MałaBlondynka Można go sobie odinstalować,ale autorka na bank ściemnia. Można przycynić :D Wygrałam życie - odinstalowałam Painta :D :D :D

Gość asdddddddddfasfasds
Florcia f A Ty paliłaś coś wcześniej,albo jakiś grzybki jadłaś??Bo ja za chu... nic nie widzę.:P

Gość asdddddddddfasfasds
MałaBlondynka Hehe To ja też wygrałem bo go odinstalowałem :P Nie używam go więc poco mi.