Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___Pytajaca___

jak to jest miec dziecko?

Polecane posty

Oblubienica Ja też mogłam sobie na płacze nie reagować, moja po prostu wstawała albo dwie godziny leżała i śpiewała sobie pod nosem.. a koło 17 wielki płacz bo teraz ona chce spać i później siedzieć po nocy ;) Dlatego psychicznie mnie to wymęczało czasami.. ale doszłyśmy do "porozumienia" ;)

O to zazdroszczę, moja górą przełaziła :O Później sama jej już wykręciłam szczebelki żeby mogła wychodzić "normalnie" bo lepiej to jakby sobie kark miała skręcić ;) Nie było rady na moją agentkę :O Jak jeszcze roku nie miała bawiła się kiedyś w łóżeczku takim słoniem z FP i postawiła go przy szczebelkach, wlazła na niego i próbowała unieść nogę :D Po roku poszło już jak z górki jak dosięgała - działało to zarówno na włażenie jak i wyłażenie z łóżka

Gość co do wlosow i cery to sie wyp
wypowiem * braklo miejsca w niku :P jestem w 30 tc i wlosy ,cera to sa przepiekne ani jednego pryszcza , wlosy zdrowe , gestsze, nie jestem spasiona :P tylko brzuszek widac gdzie wy widzicie takie niby wieloryby ? :D bo ja lubie ladnie wygladac i w ciazy tak samo ladne rzeczy ubieram , buty etc. i czuje sie swietnie (juz nie ma wymiotow) po porodzie ? zobaczymy ;)

Bo jak jakaś mama dba o sobie, to będzie dbała nadal a nie oleje zwalając na ciąże. Wiadomo że na pewne rzeczy nie ma się wpływu ( jak te włosy czy czasem rozstępy) ale właśnie na "bycie wielorybem" ma się ogromny wpływ. Ja nigdy nie latałam po kosmetyczkach i fryzjerach non stop ale po porodzie tak samo jak przed raz na jakiś czas wyskoczę i nie czuje się jak "zaniedbana szmata" :)

Gość mnie sie po ciazy włosy
wiekszosc tzw gwiazd filmowych i modelki (te po 25tce) to matki dzieciom i jakos sie niezle trzymają, nie wielorybio:)