Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość jjjjjj jjjjjj
moja Basia ma 7 mies wiec tez sie dolacze :-)

Gość zakręconaMama;p
mój ma prawie 7, jak ten czas leci!

Gość zakręconaMama;p
piszcie jak tam wasze pociechy. Mój ostatnio marudny.

Gość zakręconaMama;p
i chciałabym się spytać, le wasze dzieciaczki śpią w dzień?

Gość OTOMOTO
Autorko, udało Ci sie adoptowac takie maleństwo? Szczerze podziwiam ile w Tobie odwagi i miłosci:) Bóg Ci to wynagrodzi:)

Gość mamamam26
mój ma 5,5 miesiąca - śpi ile mu się chce - raz 2 godz pod rząd a raz 15 min i wyspany - i tak 3 - 4 razy w ciągu dnia - zależy tez czy i ile spacerujemy bo wtedy przeważnie pada

chętnie bym się dołączyła:) kacper ma skończone 7 m. ale rzadko bywam na kafe także będę miała mały udział w forum, na razie mogę powiedzieć że kacper śpi trzy razy dwa razy po 2 godz i raz godzinkę wieczorkiem już

Gość mamy6miesięcy
To i ja się dołączę:)

Witam, chętnie dołączę :) Mój mały jutro kończy pół roczku. W ciągu dnia urządza sobie 4 góra 5 drzemek po 20 min. każda. Chyba że wyjdziemy na spacer to w wózku śpi 2 h ale wózek musi być w ruchu :) Obecne męczymy się z jelitówką, mały zdążył już mnie zarazić.

Gość pytanie do mam
Mamy ile moze trwac przeziebienie u dziecka ?? moja coreczka ma 2 miesiace i ma katar i kaszel nosek ma zatkany i sie meczy :( bylam we wtorek u lekarza przepisal masc majerankowa i zawiesine ktora podaje co 12h nic to nie daje :( a choruje od niedzieli boje sie ze przerodzi sie to w zapalenie ucha albo oskrzeli

Jestem z woj. śląskiego Mój mały katarek miał tylko raz i trwał ok 7 dni, stosowałam wtedy za radą lekarki, nasivin w kropelkach 3 razy dziennie po 1 kropelce. Ułatwiał odciąganie wydzieliny

My tak samo ratowaliśmy się nasivinem i solą fizjologiczną po paru dniach przeszło.

Gość mamy6miesięcy
Ja jestem z Bydgoszczy. Moja mała śpi w ciągu 3 razy po 10-15 minut i jedna dłuższa drzemka, tzn. tyle ile trwa spacer. Na przeziębienie dobre są te krople co dziewczyny pisały i Cebion-witamina c.

Gość mamy6miesięcy
Dziewczyny czy wasze dzieciaczki już siedzą? Moja bez podparcia przez kilka sekund.Wiem,że ma jeszcze czas i,że każde dziecko rozwija się w swoim tempie ale pytam z ciekawości:)

Moja sama jeszcze nie siedzi, jak już to tylko na chwilę, więc zazwyczaj siedzę za nią i asekuruje żeby się nie osunęła do tyłu.

hej, moja mala za tydzien skonczy pol roczku. W ciagu dnia spi ze 3 razy po 50 min, albo na spacerze 2 - 3 godziny. Kapiemy ja na siedzaco z asekuracja, na kanapie posiedzi sama pare minut, czasami sie kiwnie za mocno to sie przechyla i obraca na brzuszek a pozniej sie chyba meczy bo sie kladzie na plecy.

Zapraszamy kolejną mamę :) Mam pytanko do mam których dzieciaczki przechodziły już jelitówkę, jak długo może ona trwać u dziecka? Mojego Adasia męczy już od soboty temperatura ustąpiła, apetyt wrócił ale wodniste kupki robi jeszcze 3 razy dziennie i dalej ma straszną rewolucje w brzuszku.

Cześć dziewczyny ja też jestem z Bydgoszczy moja mała Wiki tez skończyła 6 mc. Śpi ok 3-4 razy mniej wiecej pół godziny. Teraz też jest przeziębiona ma katar i kaszel bez gorączki, daje jej syrop pulneo i prawoślazowy czy cos takiego najlepeij do usuwania wydzieliny z nosa stosowac wode morska w spray :)