Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chcePRAWDY

CZY JESTEM ŁADNA? 100% SZCZEROŚCI!

Polecane posty

Gość devviantka
hahaha dokladnie julka sama jestes pulchna. autorka topiku tez. nie mowie ze z niej jakis wiloeryb czy cos ale jest ''pelniejsza'' na twarzy niz to przewiduje norma UE...

Gość devviantka
BSA- ty tez masz fotke w stopce.

imo ja się za grubą nie uważam, a to że ty masz zaburzony system wartości to już nie mój problem :P bsa, co do mojego systemu wartości to jak najbardziej z nim wszystko ok, a jeżeli twierdzisz że ten na zdjęciu jest pedałkiem, to raczej powiedziałabym że to z tobą jest coś nie tak

Gość devviantka
julk44- juz bez zlosliwosci... to za jakas sie uwazasz,jak nie za gruba?

Gość devviantka
no widocznie chcesz sie sylwetka pochwalic.... :P

Gość huhhahahahah
bsa sam przyznal ,ze do pieknych nie nalezy wiec pozostalo mu ubliżanie innym :D

Gość IMO13715
Julk44 - ja po prostu nazywam rzeczy po imieniu. Laska nie gruba, ale pare kilo przydałoby się zrzucić. Tobie także. Aha i nie wkurzaj BSA, bo to prawdziwa maszyna do zabijania.

i jeszcze jedno : nie wstydzę się tego jak wyglądam i nigdzie nie napisałam że jestem szczupła. Gdyby tak było to nie wstawiłabym zdjęcia na pożywkę trolom. To z wami jest coś nie tak. Najpierw popatrzcie w lustro a później krytykujcie. Ot, taka rada :)

Gość huhhahahahah
orientacja nie ma nic wspolnego z wyglądem tępa strzalo :O :D

Gość IMO13715
Julk44, musi być prowokatorką - no nie uwierzę. :D

dziękuję imo za radę, gdybyś mi nie powiedział to nigdy bym nie zgadła że mam kilka kg za dużo :P

Gość huhhahahahah
a ta dziewczyna zapytała czy JEST ŁADNA ? nie widze zapytania o wage :D

Gość IMO13715
julk44 - a co mi tam, połknę haczyk i rozłożę Twoją wypowiedź na części.:P "jeszcze jedno : nie wstydzę się tego jak wyglądam i nigdzie nie napisałam że jestem szczupła." Dobrze, że się nie wstydzisz, ale schudnąć by sie przydalo - nie tylko klepać się z innymi kuleczkami po plecach w geście aprobaty. " Gdyby tak było to nie wstawiłabym zdjęcia na pożywkę trolom." Wstawiłaś, bo jesteś głupia/próżna. "To z wami jest coś nie tak. Najpierw popatrzcie w lustro a później krytykujcie. Ot, taka rada" Temat brzmi "CZY JESTEM ŁADNA? 100% SZCZEROŚCI!" , a my oczywiście mamy stapać koło autorki na paluszkach, żeby uczuc nie zranić...

Gość huhhahahahah
Tego wstawiania swoich zdjec lub adresów mailowych w stopki rowniez nie rozumiem :O Forum to nie portal randkowy :O

Gość bodzio helykopter
bo to prowo , nie wiem czym sie podniecacie

Gość IMO13715
popierdolonamarzycielka "autorka napisała dwa posty i spie**oliła" Bo zamiast hucznej aprobaty i komplementów, usłyszała krytykę - konstruktywną z resztą...

Gość fvdf,vmdfvmdfvdsf
grubasna z twarzy jestes zwykly szarak

przepraszam bardzo, ja tylko stwierdziłam że ludzie mają coś nie tak w głowach poukładane skoro szczytem szczytów jest mieć szczupłą figurę. Co niektórzy piszą jesteś gruba, schudnij 5 kg to będziesz laska. No przepraszam bardzo. Są gusta i guściki a o tym się nie dyskutuje. Moja uwaga jest tylko taka, że pomiędzy osobą grubą a chudą nie ma 5 kg różnicy tylko co najmniej 20kg. To na tyle, dziękuję za uwagę i poświęcony mi czas oraz pragnę przypomnieć, że ten temat nie jest o mnie i o mojej figurze :P

Gość piczkaxxxxxxxxxx
IMO pozdrowienia od piczy :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxxxx
ekhm no właśnie, dziewczyna jest ładna ale ma dośc pospolitą urodę która nie zpada w pamięć i fakt jest lekko pulchna :classic_cool:

BSA chodzi o to, że gdyby dziewczyna wyglądała źle to sama chciałaby schudnąć. No i jeszcze jedna rzecz, mianowicie taka, że autorka nie prosiła o ocenę figury tylko zapytała czy jest ładna. IMO dziękuję za cenne uwagi i wskazówki.

Gość IMO13715
Nosz kurde. Chciałbym nieśmiale zauważyć, że tusza jest częścią "ładności" człowieka... I nikt tutaj nie stwierdził, że laska jest pasztetronem...

Gość IMO13715
Piczka, czy Ty nie byłaś ostatnio w czerni?

BSA jeżeli twierdzisz że na zdjęciu jest chłopiec to z czystym sumieniem mogę Ci powiedzieć, że to jest facet. Ja wtedy też byłam "dziewczynką" jeżeli o to Ci chodzi. O gustach się nie dyskutuje :)

Gość Navya
przecietna wg mnie

Gość IMO13716
BSA ma rację - facetem, jeszcze to nie jest.

Gość why so serious
Dziewczyna jest ladna i przyjemnie sie na nia patrzy. A stwierdzenie, ze jest szczupla to lekka przesada.

Gość Navya
ale gruba nie jesteś ;)

Gość a.n.
lyjberwuszt sorry a nie pasztet:P:D