Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juyjuyju

czy ten seks to juz naprawde wszystko??

Polecane posty

Gość juyjuyju

mam 30 lat jestem po operacji biodra powiedzmy sobie szczerze juz nigdy nie bede mogla wyczyniac w lozku niewiadomo czego mam duze ograniczenia zasadnoczo wskazane sa 2 pozycje seksualne z czego zadna jakos specjalnie mnie nie kreci zachorowalam w mlodym wieku ale mialam wtedy faceta uwielbialam sie bzykac, w kazdy sposob, potem przyszla operacja i sie skonczylo chlopak hmm niby wielka milosc jednak bez zajakniecia mnie zostawil pod jakims blachym pozorem, jestem 4 lata sama wczesniej czulam sie gorsza przez te biodra, t,a niesprawnosc teraz tesknie za bloskscia chcialabym poznac mezczyzne ale czy to mozliwe/?czy ktos zechce mnie wiedzac o moich ograniczeniach? jestem ladna, zadbana , nie widac tej niepelnosprawnosci na pierwszy rzut oka dopiero jak powiem ;/tyllko ze teraz to seks jest najwaznieszy u mezczyzn

A mnie Wasze wielkie miłości wkurwiają. Dlaczego Wy w ogóle macie jakie urojenia, że kogoś kochacie? Przecież tu i tak o seks chodzi./

nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego worka. Z czasem znajdziesz napewno tego jedynego. Owszem sex jest waży ale tak jak napisałaś Twoja dolegliwość wyklucza 2 pozycje. Pamiętaj że zaostaje wam jeszcze dużo innych w których bedzie wam dobrze. Nie załamuj sie bedzie dobrze. Jeszcze nie raz zajęczysz z rozkoszy ;)

Largo . ...>ona ma tylko 2 -ie pozycje . do autorki . zawsze sa kombinacje . i nie daj sie zdołowac . wszystko sie da . 🌼 i to z sympatii , nie na wieniec kobieto :)

Largo . ...>ona ma tylko 2 -ie pozycje . do autorki . zawsze sa kombinacje . i nie daj sie zdołowac . wszystko sie da . 🌼 i to z sympatii , nie na wieniec kobieto :)

sorry za powtorki . ale jakbym mogła to odświeżacz tematów bym zamordowała .

Gość juyjuyju
he jakby mi wykluczyli 2 pozycje to bylabym mega szczesliwa niestety moge tylko dwie i to jeszcze jak na moje oko nudne i denne;/ chyba znajde jakiegos impotenta bo co to za zycie z normalnym chetnym facetem??zadne boje sie ewentualnych zdrad rowniez

będę cie straszyc po nocach . i bedziesz o mnie snił niechcacy . i bedziesz sie budził i pamietał.pasuje . Uwierz mi -jest o czym .

Gość juyjuyju
prosze was ;/ idzcie na gg czy cos