Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarrownica chyba

WSZYSTIE ZLE ZYCZENIA KTORE WYPOWIADAM SPELNIAJA SIE

Polecane posty

Gość czarrownica chyba

Jestem w szoku, wczoraj dowiedzialam sie, ze zona mojego szefa poronila a ja mjego szefa nieznosze i jak sie dowiedzialm o ciazy jego zny to pwoiedzilam pod nosem " A nich ten bekart zdechnie" i stalo sie . Moja kolezanka znalazla super chlopaka i ja wtedy pomyslalam sobie zeby sie rozeszli i tak sie stalo. Moj szwagier mnie wkurzyl i pomyslalm sobie zeby jego tez cos zlego spotkalo po jakims tyg najpierw mial wypadek samochodowy w ktorym na szczescie nic mu sie powazneg nie stalo ale niedlugo zlamal paskudnie noge i juz prawie mies w szpitalu lezy. Wlasciwie mglabym mnozyc przyklady ale mi po prostu wstyd bo wiem ze jestem zlym czlowiekiem. Jak myslicie sa we mnie jakies zle fluidy?

Gość po prostu jestes nieszczesliwa
i zazdrosna i zakompleksiona. czujesz, ze masz gorzej niz inni i stad twoja nieżyczliwosc wobec innych. a na codzien to maska.

Gość to ja cie bardzo prosze zebysy
wypowiedziala zaklecie na czlowiek który zrzuca psa z mostu! Zeby stalo mu sie cos zlego za to co zrobił! Flimik przeslany w w innym topiku,oto link http://www.hcfor.pl/tragedia-zwierz-t/10852-z rzuci-psa-z-mostu.html

Gość kfiatkowy kfiatek
ja tez mam ten problem.zainwestowalam w cyclotest. kobiety bardzo go chwala wiec mam nadzieje ze i mnie pomoze. to taki komputerek ktory bezblednie (w 99%)pokazuje a dni plodne

Gość kfiatkowy kfiatek
sorki pomylilam topiki:):)