Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesteś dla mnie piękny tak...

Jestem nudziarą

Polecane posty

Gość kafe prima
rodzicom nic nie powiedzialam oni sa tak konserwatywni ze.... mama wsadzilaby mnie do zakonu albo cos. Kolezanki...no wlasnie jako takie posiadam ale to bardziej na zasadzie ze to ja jestem ta do pocieszania bo gdy ktos jest szczesliwy to juz sie nie odzywa. Problemy z chlopakiem pt " bo on sie patrzyl na inna!!!" rozumiem i potrafie pomoc jak moge. dzwonie do dziewczyn przyjezdzam z lodami wyciagam na impreze przytule i dam sie wyplakac. ostatnio musialam jechac po kolezanke o 2 w nocy na most bo chciala sie zabic i wyslala smsa porzegnalnego. nikt inny sie nie pofatygowal. A gdy ja mam problem to dostane smsa" oj bedzie ok...a teraz koncze bo musze sie szykowac na randke z misiaczkiem " zawsze mnie zbywaja glupim " bedzie ok" A ja potrzebuje zeby ktos mi dal sie wyplakac powiedzial jaki to jest dupek i dal mi sie upic. Ja naprawde umiem udawac twarda. Dostane w twarz to spojrze w oczy i sie zasmieje. A pozniej lece do lazienki sie wyplakac... Nawet nie wiecie ile razy siedzialam zaplakana z nozem w reku bo nie wytrzymywalam...

Gość kafe prima
Czuje ze krzycze a nikt nie slyszy ;( ALe chce z tym skonczyc..ile tak mozna? Zachowuje sie jak 100letnia baba ktora nic nie osiagnela w zyciu. Nie wiem jak zaczac... Chcialam isc do fryzjera i zrobic wlosy na czerwono :) Ale to byl chyba chwilowy stan polepszenia . Teraz w piatek jest impreza bedzie chlopak ktory mi sie podoba. No i to na tyle. Chcialam isc ale nie mam z kim. Nie wiem w co sie ubrac. Laski go oblapiaja a ja tak nie umiem. Taniec to taniec a nie jakas orgia i wsadzanie facetowi rąk w spodnie

Gość zlosssssssnica
a mnie właśnie olało 2 facetów, a 3 których kopletnie nie znam, chcą się ze mną poznać. nie znoszę tego...

Gość greenshe
Witam ;-) mam nadzieję że mogłabym jeszcze dołączyć do Waszego "klubu" ? Byłoby mi bardzo miło. Chce się wreszcie jakoś wyrwać z tego "pół życia", czas ucieka a my młode jeszcze :-) tak jakbym czytała o sobie.. jestem ze śląska także do krk zawsze można się jakoś wybrać ;-)

Gość kafe prima
No to jest najgorsze zlosnico... Ktos za kim szalejemy to nas olewa. A w moim przypadku lata za mna jakis glupek.

Gość kafe prima
dziewczyny!!! dajcie znak zycia ;) jak tam u was???

Gość frkjolrtjr4jhtoihjtoi4
Jesteś dla mnie piękny tak... Mnie by taka jak Ty zainteresowała! Sam jestem nudziarzem!

Gość zlosssssssnica
ŻYJECIE JESZCZE ???? no ja jestem otwata na propozyje jak coś :)))))