Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesteś dla mnie piękny tak...

Jestem nudziarą

Polecane posty

Gość kafe prima
Tak...po studiach. Niedawno wrocil do rodzinnego miasta. On jest skupiony na treningach i pracy ma dwa albo nawet 3 etaty. Jakos moi koledzy nie przekonuja mnie swoim zachowaniem. Moj ostatni chlopak mial 25lat. Wiadomo ze mowil bo rodzina ..bo cos ale najwazniejsze ze bylismy razem a slub to papierek... Interesuje sie tez mna chlopak ktory ma 23 lata lecz ja nie czuje tej chemii a nie chce byc z kims by tylko " byc"

Gość kafe prima
A po drugie w filmie to cuda niewidy sie dzieja ;) Jesli mialabym wierzyc w serial to musze byc zawiedziona bo nie mam "dnia swistaka" ;)

Gość zycie uczuciowe
ale on jest taki slicznyyyy....bog.! gadamy czasem. jest mily i wg. tylko ja jestem niesmiala.

Gość Ja też jestem nudziarą
Dziecko Ty uważaj, bo on może mieć złe zamiary, ja nic dobrego nie wróżę:( Kafe jeśli masz doświadczenie ze starszymi, to rozumiem, ja też wolę starszych:) Ale jeśli ten chłopak tak się zachowuje - to chyba naprawdę ten wiek go tak odstraszył... Chyba, że ktoś durną plotkę puścił jakąś:O

Gość kafe prima
no wlasnie....jak bys tam byla ;) podejrzewam ze moglo tak byc. ktos powiedzial ze jestem "latwa nastką" i startowal do mnie badz dowiedzial sie o tym pozniej. moze sie o tej plocie dowiedzial... Albo...jak jego kolega odszedl to jemu sie odechcialo badz jest niesmialy.(?!) ale taki fajny facet.? z kazdym umie pogadac i wogole. Nie lubie i sama taka nie jestem ze oceniam po pozorach wieku itp. Jesli ktos mi powie zebym uwazala bo ten facet wykorzystuje to sama sie wole dowiedziec albo po prostu spytac. zycie uczuciowe... Mloda jestes. Tak wiem jestem niewiele starsza a gadam jak matka. Ale naprawde....uwazaj bo widze ze gdyby ci zaproponowal " ej laska chodz do mnie na piwko" to bys poszla.

Gość zycie uczuciowe
A czemu mam nie isc??? No jaaa jak mnie zaprosi. Ale no sex i wg. Ale on nie zwraca na mnie uwagi ;(

Gość kafe prima
Widze ze ty chyba caly czas siedzisz i klikasz "odśwież" ;) Serio on moze zgwalcic albo nawet powiedziec ze cie kocha i pojdziesz z nim do lozka bo czesto trudno sie oprzec jesli jakis facet strasznie sie podoba i nagle chce biskosci. Ja pomimo wieku i wieku moich partnerow mowilam na poczatku. Jestem dziewica nie zaciagniesz mnie szybko do lozka bo nie odczuwam takiej potrzeby. Nie mowie ze nigdy ....ze do slubu ale narazie nie - dziekuje. Zdrady nie wybacze. Wiem ze mozesz miec swoje potrzeby i wiem ze seks moze miec znaczenie duze w twoim zyciu. Wchodzisz w to czy nie???

Gość zycie uczuciowe
Nie jestem dziwka taaa ; / piszesz mi tak bo mi zazdroscisz bo na ciebie nawet nie spojrzy. pewnie jestes gruba i brzydka. a ja jestem troche niesmiala.

Gość kafe prima
Tak....jestem gruba waze 80kg i mam 177 cm wzrostu. Mam pyzata buzie. Ale tez mam piekne pelne usta i dlugie nogi. Jak schudne to bedzie idealnie a potrzebuje tylko 8 - 10kg. Pewnie zaraz napiszesz ze powinnam wazyc 60 kg ale to nie mozliwe bo mam 40 kg miesni. Kocham muzyke i taniec. Ciesze sie czasem jak dzieciak ale taka moja natura. Czesto mysle zeby cos zmienic w sobie bo wszysto jest zle ale przyzwyczailam sie do tego ryjka w lustrze. :) Uwielbiam spacerowac w nocy po ulicach albo siedziec na tarasie... Czesto mysle zeby zostac ostra suka i ranic facetow jak oni mnie ale na szczescie przechodzi mi po 3 godzinach.

Gość zycie uczuciowe
no to sryyy...nie chce cie obrazic ale ty jestes grubas. znaczy grubaska. faceci to lubia takie chude blondynki i z duzym biustem nie chce sie chwalic ale np jak ja. i ty sobie tak chodzisz w nocy to cie ktos napadnie i zgwalci i wez jeszcze bedzie mial syfaa albo brzydki.

Gość kafe prima
dziewczyny...pomocy.!!! Wlasnie chyba dlatego faceci sie boja zwiazkow z mlodymi dziewczynami. No jak mnie zgwalci to rzeczywiscie problem brzydki czy ladny ;) W sumie gdyby byla ciaza.... Moze i lubia. Nie zaprzeczam. Ja tez czasem lubie spojrzec na ciacho ;D Ale ten obecny chlopak jest sportowcem. Jest bardzo przystojny i wysportowany. Charakterek ma i dowcipniś z niego.Mily. I te spojrzenie..... Mam nadzieje ze nie gustuje w kobietach ktore zamiast mozgu maja glowe pelna pudru silikonu i botoksu.

Gość zycie uczuciowe
Nie jestem pusta lalka grubasie!!! Wez idz sie poodsysaj.... kazdy uzywa pudru a na botoks jestem za mloda

Gość kafe prima
Nie chcialam cie obrazic. Dobra koniec tego "Zycie uczuciowe" to nie jest nasze prywatne forum i temat byl inny. Dziewczyny wybaczcie za ten balagan ; * Jak bym byla troche odwazniejsza podeszlabym do mojego A.. i powiedziala : " Czy ty jestes taki lep na laski czy pojdziemy do kina??" ale chyba bym umarla....

Kafeprima, nie przejmuj się tym dzieciakiem, co cię wyzywa od grubasów. Ja też jestem przy kości, ale nie przejmuję się tym za bardzo. Są gorsze rzeczy:)

A w ogóle nie uzależniajcie swojego życia od tego, czy ktos się wami zainteresuje. Najważniejsze żeby czuć się dobrze we własnej skórze. Ja przez wiele lat cierpiałam z powodu ludzkich sądów i na tej podstawie wysnułam, że jest ze mną coś nie tak, co też sprawiło, że zamiast pracować nad sobą, marnowałam czas na użalanie, ale teraz już to pojęłam, że tak dalej nie można.

A o temacie pamiętam. Spokojna głowa ;)

Gość kafe prima
Ale ja nie zaprzeczam ze jestem gruba ociekam tluszczem jak koreczek sledziowy w zalewie. ect... Ja to wiem...ale to nie znaczy ze moge kochac i byc kochana ;) Mam "kawal cyca" fajny i zgrabny tylek niczym J. Lo...tak mi powiedzial kolega. Klamal??? mozliwe..ale chyba plakac nie bede. Niestety wiem tez ze sa ladniejsze ale jaki byl by swiat nudny jak by kazdy byl piekny i madry. chcialabym miec tyle odwagi zeby podejsc i powiedziec : hej koles dzis 22 w kinie idziesz na to czy nie??? niestety nie ten poziom odwagi ;) Zauwaz jaki poziom rozwoju osobistego a raptem rok roznicy ;) P.S. Nie chce cie obrazic

Gość zycie uczuciowe
Widac ze to forum grubasow ktorzy tylko jecza. ojaaa!!!parzy sie! ciekawe czy mnie kocha? taaa...patrzy sie bo grube jestescie. ha ha ha ha jak Lo??? widac ze chyba bylo mu cie zal. rusz dupe to znajdziesz ludzi do rozmowy. i sama jestes nie do rozwinieta.!

Gość złośśśśśnica
nie karmcie trolla, olać to dziecko ;-) i co dziewczyny dziś robicie,to samo co wczoraj ? a ja dziś idę na rolki, czy to słońce czy to deszcz, zamierzam się świetnie umalować i pędzić na uczelnie rozdawać uśmiechy ;-) może zobaczego tego gostka co mam go na oku ,ahhh :P

Gość nudziarz88
cześć dziewczyny, Ja jestem też nudziarzem...mam 23 lata ehh

Dzień dobry:) Ja dziś powinnam chyba nadgonić lekturę:) Pogoda nieciekawa, zanosi się na deszcz, ale marudzić o nudzie nie mam zamiaru:) Kafe Prima ---> jesteś wspaniała, dojrzałą kobietą:) Tak trzymaj, jestem pod wrażeniem:)

Gość nudziarz88
mam tak samo jak Wy, tylko że mam dziewczyne...ale to i tak nie zmienia niczego...ehh

Gość zlosssssssnica
nadganiaj, dobra książka nie jest zła :D nudziarz88- ty przynajmniej masz kogoś,masz jakoś zapełniony czas ze swoją kobietą więc nie narzekaj. :P

Hej nudziary, chyba zajęte jesteście, nikt nic nie pisze:)

Gość kafe prima
A ja sie boje isc do szkoly ; / dawnooo mnie nie bylo zerwalam sie w czasie najwiekszych egzaminow. mam straszne zaleglosci i testy w poniedzialek ; ( chyba mam depresje....

Kafe a co się dzieje, że tak źle się czujesz? Dlaczego zerwałaś ze szkołą? Jest kwiecień, jeszcze wszystko możesz nadrobić:) Uwierz mi, że szkoda powtarzać roku, ale jeśli mam być szczera - jeśli nie zdasz świat się nie zawali...

Gość kafe prima
Chyba zalaamalam sie po tym jak chlopak ktorego poznalam otwieral mnie na siebie az sie zakochalam. Doprowadzil do tego ze myslalam tylko o nim. pewnego dnia on mnie wysmial. Okazalo sie ma dziewczyne od paru ladnych lat i nie moge mu rozwalac zycia. no i od grudnia nie moge wstac...pierwszy raz przezylam takie cos. Powiecie ze jestem mloda i bedzie tak jeszcze nie raz ale teraz juz nie umiem okazac uczuc...boje sie kolejnego odrzucenia. Nie wiem jak tak mozna on ma 26 lat a zachowal sie jak dupek i niedojrzaly dzieciak. Powiem jeszcze ze jest po pedagogice i psychologii. Do tej pory gdy go zobacze to az mnie wszystko boli. Teraz nawet gdy mi ktos pokazuje ze sie mna interesuje to ja nie wiem czy on mnie nie wysmieje czy to moze jakis glupi zaklad z kumplami. Dlatego teraz gdy poznalam milego chlopaka boje sie nawet zagadac bo jak sie domysli ze mi sie podoba i wysmieje.

Gość Zyciowa krowa
sama jestes troll ; / omg kazdy sie z grubych smieje. schudnij! sama powiedzialas ze jest sportowcem

Gość zlossssssssnica
ojjj kafe- ciężka sprawa... smutno się mi zrobiło aż . faceci czasem to chuje.

Kafe - teraz rozumiem.... Przykro mi:( Ale mam nadzieję, że sama nie jesteś w tej swojej depresji? Co na to rodzice, przyjaciele? Tzn, masz w nich wsparcie? Cholercia, jesteś jeszcze bardziej wrażliwa niż ja:(