Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesteś dla mnie piękny tak...

Jestem nudziarą

Polecane posty

Chodzi mi po prostu o kumpla. Koleżanek mam całe multum, a kolegów malusieńko. No i żałuję. Chciałabym mieć jakiegoś faceta, z którym mogłabym się spotkać, pogadać i to bez podtekstów.

Gość fritata
Bierzemy durzą pokrywkę, albo wielki talerz, albo co tam dużego uznamy i staramy się zsunąć nań naszą fritatę, tak, żeby pozostała w takim kształcie jak na patelni. Następnie patelnią przykrywamy całość i sprawnym ruchem obracamy. W efekcie powinniśmy na patelni mieć fritatę w całości, tak jak leżała wcześniej, tylko do góry nogami

Gość złośśśśśnica
halo dziewuszki :P zmienię temat. a co przykładowo wczoraj robiłyście ? czy wasze życie wygląda dzień w dzień tak samo ? żyjecie w tym samym schemacie na codzień ?

Wczoraj było strasznie...Uczelnia, zakupy, wieczór z książką, a po drodze kłótnia z rodzicami...

Szafir - cięźko trafić na faceta, który zakumplowałby się tak bez podtekstów. Miałam już dwie takie znajomości i po jakimś czasie okazywało się, że oni chcą czegoś więcej...

Gość złośśśśśnica
aaa rozumiem czyli to co u mnie :P a ja dla facetow jestem tylko obiektem seksualnym, żaden nie potrafi się mną zainteresować ,tylko ciało widzą. to jesto dopiero frustrujące :/

mogę Ci "wypożyczyć" mojego brata...jest taki wygadany nie chcemiec dziewczyny jest meeeeeeeeeeeeeeegggga przystojny:P inaprawde mozna z nim o wszystkimpogadac do tanca do różańca

A propos Bałkanów...myślę, że zainteresuje cię też książki Marii Todorovej "Bałkany wyobrażone". Oddziela ona mity od prawdy na temat tego miejsca.

Gość złośśśśśnica
szafir pokaż fote nam ? :D

Gość złośśśśśnica
xmeeeeenx@autograf.pl daje majla sojego brata,żeby mi nie spamowali :D

Ciężko znaleźć, tym bardziej, że mnie interesują tylko nietuzinkowe osobowości. Koledzy z uczelni może i są mili, ale tak poza zajęciami nie mam potrzeby bliższego kontaktu z nimi.

Gość Ja też jestem nudziarą
Jesteś dla mnie piękny tak - dziękuję Ci z całego serducha... Mnie się marzy zwiedzić Bałkany (i nie mam tu na myśli Chorwacji:P), najbardziej Sarajewo, ale to dopiero gdy zacznę zarabiać miliony:P

Gość złośśśśśnica
mam to samo z kolegami, bardziej zajęci są lalkami które już mają facetów. takie kobiety powiedzmy szczerze, bardziej ich przyciagają. to może wejdz na forum twojego ulubionego zespolu ? moze kogos poznasz ciekawego ;>

Gość złośśśśśnica
rzeczywiście przystojny i chyba kocha auta :)

Gość złośśśśśnica
a przecież mógłby mieć ich dużo, dziwne,że nie chce (jak pisałaś) ...

wlasnie dziwny z niego czlowiek... tyle ma adoratorek ale nie chce zadnej..jeszcze nie mial dziewczyny.... kiedys mi powiedzial ze jak znajdzie to jedna to na zawsze...

Gość złośśśśśnica
ja zawsze miałam takie pojęcie o facetach takich jak on czyli przystojnych, że ruszają dziewczyny ile wlezie albo mają ich na pęczki a tu proszę jaki dziwny przypadek :)

Mnie właśnie nie podobają się tacy przystojniacy...Mój obiekt westchnień ma ogólnie opinię brzydala i niektóre panny się z niego śmieją, ale dla mnie jest świetny, szkoda tylko, że zbyt zamknięty w sobie... Mnie też marzy się Sarajewo, ale i Belgrad, Lublana;) Najbardziej w świecie kocham jednak Rumunię (tak, tak, jestem fanką Vlada:P), no i mam nadzieję, że w wakacje uda mi się tam pojechać. Fascynują mnie też Cyganie, myślałam nawet o nauce ich tańca, ale ciągle brak mi odpowiednio silnej woli:(

Gość złośśśśśnica
skoro już tak piszemy o sobie to ja z kolei chcę się zakochać na siłę a przecież tak nie można :) szafir- skoro on nie chce to nic na siłę :)

no wlasnie on sie zachowuje jak taki brzydal...siedzi w domu pasja samochody zadnych dziewczyn dom rodzina

Nic na siłę...ja też jestem taka jak twój brat, nie chcę jeszcze się z nikim wiązać, choć jak już wyżej pisałam , mam na oku pewną osobę ;)

Gość Ja też jestem nudziarą
Jesteś dla mnie piękny tak - nie wiem dlaczego mówisz o sobie nudziara:) Tyle masz w głowie, tyle zainteresowań:) To, że spędzasz więcej czasu w domu o niczym nie świadczy, poza tym życie się budzi razem z wiosną i aż się chce najzwyczajniej wyjść z 4 ścian;) Nie trzeba od razu skakać ze spadochronem, wystarczy posiedzieć na ławce w parku, przejść z uśmiechem przez deptak itp:)