Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesteś dla mnie piękny tak...

Jestem nudziarą

Polecane posty

mam tylko cicha nadzieje ze pozna odpowiednia ...ale jak ma poznac skoro nie chce nigdzie wychodzic

Gość Ja też jestem nudziarą
Ja też mam kogoś na oku, ale nie wiem jak zagadać... :(

Gość złośśśśśnica
kurczę chyba będę się powooooooli zbierać zrobić sobie obiad :) ale fajnie było pogadać i zająć sobie chwilkę :)

Gość złośśśśśnica
a ja w sumie codziennie mam innego na oku. to jest dopiero galimatias :)

Gość kafe prima
hej laseczki ;) mam nadzieje ze moge sie przylaczyc i mnie nie pogonicie. Jak tak czytam to mam tak samo jak wy. Wychodze ze znajomymi od czasu do czasu i wtedy jestem nawet wygadana ale gdy spotkam faceta ktory mi sie podoba to nie umiem wydusic glupiego czesc. Kobieta ktora ma wiele zainteresowan i zawsze umie pogadac (oczywiscie jak ma z kim) przy chlopaku ktory jej sie podoba wyglada na nudziare. Co z tego ze sie przelamie i powiem czesc co tam? jak dalej mnie zatyka i nie wiem co dalej... Mam wiele pasji ale nie umiem sie wziac isc i zaczac...

Gość złośśśśśnica
kafe prima- do mnie wczoraj na siłce zagadał taki dość fajny chłopak,uśmiechnięty, wygadany a ja taka zmieszana na maksa chociaż gadane to ja czasem mam a tu taka lipa :)

No tak, mam mnóstwo pomysłów, różne rzeczy mnie fascynują, ale też dość często miewam takie momenty, kiedy wszystko mnie opuszcza i nie mogę się do niczego zabrać. Zdaję sobie sprawę, że mogłabym ten czas zrealizować lepiej, a co za tym idzie, stać się w jakiejś dziedzinie wybitnym znawcą, więc może dlatego tak to przeżywam. Ja też mam problem z zagadaniem, tym bardziej, że on sam jest raczej dość spokojną osobą i nie ułatwia mi kontaktu.

Kafe prima nie pogonimy, a dlaczego byśmy miały to zrobić?:) Złośnica - czasem mam tak jak Ty, ale to pewnie przez brak tego jednego interesującego faceta, w którym mogłabym ulokować uczucia:) Ten co mi się spodobał ostatnio pracuje w sklepie odzieżowym i chyba jak by coś nie poszło to więcej bym tam nie weszła:)

Ja jeszcze nie wiem co z wakacjami, ale za spotkaniem jestem jak najbardziej ;)

Gość kafe prima
Mi tez sie podoba chlopak z hali treningowej. Zeby nie bylo ze to taki obraz on sobie chodzi i nie wie ze ja istnieje. Jakis czas temu podeszlam i zagadalam poprosilam o pomoc. Czesto gadalismy strasznie mi sie spodobal i ja wpadlam w depresje ; / A do tego on sie dowiedzial jaka jestem mlodziutka mam 17lat a myslal ze ok 20. Sam ma 24. Zalamalam sie . On taki fajny mily i przystojny nie spojrzy na taka nudna gruba i beznadziejna.

Gość złośśśśśnica
ja widzę codziennie inny obiekt westchnień. ja tez jestem nudziarą- też nie możesz się przy nim przełamać ? zerkaj na niego i kupuj jak najwięcej :D

Ten mój to typowy introwertyk, większość czasu siedzi z książką, więc boję się, że mogłabym być nachalna.

Ja mam kilka dni zaplanowane w sierpniu, na inne chyba nie dam rady finansowo, więc jak dla mnie odpada, a spotkanie tym bardziej, bo ja jestem z Dolnego Śl.

Kraków? ;)

Gość złośśśśśnica
kafeprima- ale,że zerwał kontakt po tym jak sie dowiedzial o twoim wieku ? :O

Generalnie mam czas w weekendy, z naciskiem na sobotę, bo w niedzielę to zwykle się uczę.

Gość złośśśśśnica
zapraszam do krk :D jak coś to macie mój mejl jakbym czasem sobie posza niespodziewanie :)

Podaję maila : enidangleanna88@gmail.com

gmail.com miało być ;)

Gość kafe prima
zlosnico... bylo tak ze on wysylal do mnie swojego kolege z roznymi pytaniami albo zagadywal jak dzieci w podstawowce. A A... to jest w twoim typie? podobaja ci sie faceci tacy jak on? Wychodzilam a moj A ...: o idziesz sobie juz??? takie zaczepianie zlosliwe ale w dobrej wierze ;) gdzies go spotykalam w sklepie ale stal w kolejce to sie usmiechalismy patrzylismy w oczy. A jak sie dowiedzial ile mam lat to jest tylko czesc i takie hmmm..puste spojrzenie w oczy

Dobra, dziewczyny - ja zmykam. Dziękuję za rozmowę i jak coś, to piszcie na mejla w sprawie spotkania ;)

hej:) tak was czytam w przerwie na kawę i stwierdzam że do nudziar wam jeszcze wiele brakuje ;-) szafir nie baw się czasami w swatkę dla brata... :)

Złośnica - gdyby było mnie na to stać to bym kupowała i kupowała, ale niestety jeszcze nie jestem miliarderką:) Ja już chciałam zapytać czy pójdzie ze mną na kawę, ale przecież on może mieć kogoś, poza tym pewnie spaliłabym cegłę:D

Gość kafe prima
jestes piekny.... tylko tu zagladaj.!;)

Gość złośśśśśnica
dziwnie ,że skreslił cię ze względu na wiek . może zagaj jeszcze rozmowe, hm ?

Jesteś dla mnie piękny tak - chyba jeszcze kiedyś tu zajrzysz?:)

Gość złośśśśśnica
ja tez jestem nudziara- więc uśmiech. ja zamierzam działać w kierunku facetów, zmotywowałyście mnie ;-) kurczę, szkoda,że się tak powoli rozwalamy, pewnie mejle niewiele dadzą.