Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę doradźccie

Co mi jest?

Polecane posty

Gość Proszę doradźccie

Mam 17 lat (dziewczyna). Od kilku dni mam nudności, nie mogę wręcz patrzeć na jedzenie. Wypadają mi włosy, łamią się paznokcie, cały czas strasznie chce mi się spać. Co mi jest?? Pomóżcie proszę.

Gość Proszę doradźccie
Błagam, niech się ktoś odezwie.

Gość robicie z igły widły:D
wirus , anemia, ciąża:D

Gość Proszę doradźccie
Wiem, że to nic strasznego, ale wyjeżdżam na tydzień na wycieczke szkolną i nie chciałabym problemów na miejscu, dlatego chce sie z tym uporać przed wyjazdem (czyli mam na to 2 dni) ;/ W ciąży na pewno nie jestem, bo jestem dziewicą, nie mam chłopaka nawet. A jeśli byłby to wirus lub anemia? Co powinnam zrobić? Jak się leczyć??

Gość robicie z igły widły:D
jak wirus to musialabyś mieć jeszcze gorączkę- do szpitala:D anemia , zbadaj żelazo i do lekarza po leki z apteki:D

Gość Proszę doradźccie
Poszłabym do lekarza, ale mam wrażenie że nie jest to coś na tyle poważnego żeby "zapychać kolejki" bardziej potrzebującym niż ja, dlatego pytam tutaj, mądrzejszych i bardziej doświadczonych forumowiczów, co jest najczęstsze przy tego typu dolegliwościach i czym najlepiej i najszybciej się wyleczyć.

Gość Proszę doradźccie
robicie z igły widły ;) nie miałam gorączki, więc kupie żelazo ;)) dziękuję za poświęcony czas ;)