Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bahus

czy są takie kobiety?

Polecane posty

dobra znikam ajć ojć - wierzę w Twój rozsądek- no chyba że zechcesz mieć faceta - za którego wszystko będziesz robić- bo jemu sie nie chce nawet maila podać- ja pier. bahus wkurzyłeś mnie na innym topiku

bo jedno jest związane z drugi,:P a tak na poważnie to raczej tak niechcący:)

Gość ajć ojć
podanie adresu, skoro i tak nie jest już tajemnicą nie jest zdobywaniem, to naprawdę drobiazg :) a odpowiedź, żebym szukała go po stronach, to jednak za dużo jak na początek :) nikogo urazić absolutnie nie chcę, taki tylko mój osobisty komentarz :) a ponieważ Wrocław jest daleko od Olsztyna, to raczej nic nie tracimy :)

Gość kim jestes??
ajć ojć 13:06 [zgłoś do usunięcia] ajć ojć On jest fajnym facetem? To chyba żart, albo podzyw..

pewnie, że nie tajemnica, chodzi o to, że szukam kobiety, która też wykazuje inicjatywę, bo potem w związku jest to samo, facet to facet tamto a ona nawet pierwsza smsa nie napisze, bo przecież jest kobieta i nie wypada

Gość ajć ojć
ja kim jestem? Sobą, a ten zacytowany wpis był podszywowy. bahus- niechcący powiadasz, przyjmuję do wiadomości

Gość kim jestes??
a moze masz rozdwojenie jazni :D

bahus no nie wytrzymam- w naszym kręgu kulturowym przyjęło się że to facet zdobywa- wychodzi z inicjatywą- kobieta może być obrotna i zaradna - ale cię sama nie zaczepi bo obawia się - że to będzie przez facetów źle odebrane- jako narzucanie się bahus- źle myślisz

Gość ajć ojć
ale gdzież tu do związku? Wiesz, ile kobiet musisz spotkać, poznać? teraz to chyba etap wyszukiwania do spotkania :) czyli pierwszy, podstawowy:) wiem, to tylko forum, ale może to przemyślisz i wdrożysz :)

Gość ajć ojć
Master, no tak naprawdę jest, mam swoje lata i takie są moje wnioski, babeczka nie jest od zdobywania.

Gość kim jestes??
Master XXXX popraw sie! rozwalasz topik :D

Gość ajć ojć
nie mam rozdwojenia, powyżej dokonano samooskarżenia w temacie podszywkowym :)

Gość kim jestes??
jedno co jest pewne bahus musisz wyjsc z domu, na forumie nikt nie ma odwagi spotykac sie w realu, no moze nieliczni to praktykuja.

ten Master to chyba jakiś życiowy frustrat, który nie radzi sobie z własnym życiem więc wpiernicza sie w cudze, chyba trzeba takich ignorować, bo łapie sensu wypowiedzi a tylko krytykuje, sio apage satana

Gość kim jestes??
bahus kazdy ma prawo na wypowiedz, Master XXXX preferuje inne poglady od Twoich, ma do tego pelne prawo, wiec spoko.

spoko, właśnie zaraz wychodzę, może topik sie trochę przewietrzy a założyłem ten temat trochę z ciekawości i nie zawiodlem się, trafiają tu naprawdę niezłe okazy:) takie jak kolega frustrat:)

owszem, ma prawo do swoich poglądów ale bezpodstawna, ciągla i pela jadu krytyka to już co innego

bahus to ty nie zauważyłeś- że od pewnego momentu- wytykam ci pewne wady- które zaobserwowałem- sam się pytałeś o mechanizmy - to ci je podałem - co prawda nie wprost ale... moja rada- mniej siłowni a więcej sudoku

Gość kim jestes??
przestan bahus, sio na spacer.

Gość kim jestes??
Master XXXX co to sudok? -->moja rada- mniej siłowni a więcej sudoku

zresztą już nie przeszkadzam- idę poszukać po topikach mojej uległej- gdzie mi się dzisiaj moja Monisia schowała

Gość kim jestes??
bahus wiem ze Twoj ale po co sie obrzucac przezwiskami? mozna dyskutowac i tyle.

Gość kim jestes??
a Ty Master XXXX przestan sie podszywac!!!!!!!! :P to moja specjalnosc :P

Gość kim jestes??
Master XXXX dzieki, sprawdzam. :)

ale tak to już jest w tym pieknym kraju, jak ktoś ma inne zdanie i chce żyć wg swoich zasad to zaraz trzeba go zaszczuć i zakrzyczeć, dobrze, że takie zachowania mam w d..ie, wiem czego szukam i umiem o tym mówić ale to przecież też nie jest wskazane, bo trzeba mieć zdanie takie jak wszyscy dookoła, może kiedyś znajdę to czego szukam a jak nie to trudno, na pewno sie nie zaprzedam tylko dlatego, że tak chce ogół

Gość kim jestes??
bahus teraz Ty za podszywa sie przebierasz :D